Griswold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=g5NSvtWirS4 Sesi kısmanızı tavsiye etmek zorundayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 olum açılmadı mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ayrıca 9 un sonundaki koşan adam beni her zaman benden alır, farklı diyarlara götürür, içimdeki karanlığı ortaya çıkarır. O NASI KOŞU LAN O? dakikası da 1.42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 BAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hendek request Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 zaten bm'ye neden klip cekerler oda ayri bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Gitarlar elimizde bateri belimizde biz gideriz ormana hey ormana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Videonun hepsini izlemedim de, koymadan edemiyceğim: http://www.youtube.com/watch?v=lAfeWIn4VNc 1:16 dan başlayabilirsiniz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 1998 yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 orman neymiş öyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Black Metal Sucks! lyric Over there in Norway, the churches all burn down Let's go dress in goth clothes and get painted like a clown Awesome leather armbands with spikes like two feet long Hair is parted down the middle, frowning like a frog In league with the devil, talking Satan, skulls and hell Making mommy mad, cause that's original If you hate good music, then it can't hurt to go Image-conscious assholes, black metal fashion show I hope that you get hit by a bus. Why? Black metal sucks Careful not to smear your makeup You suck goth clothes and frowns, just like we discussed Black metal sucks Auuuuuuuuuugh What? You suck Blacke Foryst of Despayr, taking photos of the band Put 'em up on myspace you're the envy of the land Posing with a battleaxe and grimacing with hate When you're done with this, figure skating at the lake The music is best, it's got the hardest metal sound Quickly riffing on one note is certain to astound Dimly echoed drumming and some goat heads to distract From the terrible screeching that you pass off as your act I wish your black clothes would combust. Why? Black metal sucks You know what dude, you look like a schmuck You suck Singer sounds like a wounded duck Black metal sucks I'd rather listen to... us You suck You know how I know you look like a fool? Lich King rules We're the best band and we're super cool We rule Straight from the 80's and we're old school Lich King rules Running out of rhymes, so wading pool Thrash is the rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 uzatmadan sorayım ya da, mother north u sansürsüz izleyip de sevmeyen var mı canlar? en düz adam bile monica bratenin dansından dolayı sever lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 üzgünüm yapıcam bunu. Trollech'in o klibini görünce aklıma hep bu geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=lXJu9i4BdJs O değil de, Black Metal kliplerinde bir orman takıntısı gördüm. Nedir bunun amacı, "doğayı sevelim, çevreye zarar vermeyelim, ağaçları koruyalım, evet yapalım bunu, herkes yapsın, bakın ne kadar güzel kuşlar çiçekler ağaçlar felan" mıdır nedir? Ayrıca 9. klipteki sondaki koşma sahnesine hasta olduğumu da belirtmeden geçemiycem... Laraken said: ayrıca 9 un sonundaki koşan adam beni her zaman benden alır, farklı diyarlara götürür, içimdeki karanlığı ortaya çıkarır. O NASI KOŞU LAN O? dakikası da 1.42 Ehu. Laraken'le aynı duyguları paylaşmışız. Öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=6883817931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2 numaralı gruba bayıldım ben - heleki o son tripleri çok şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 black metal deil ama lordi- hard rock hallejullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne eziyet adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 1 ve 2 direk ağladım gülmekten hatta kuzenim sandalyeden anneannem ise apartman boşluğundan düştü o derece. her blek metalcinin gönlünde bi orman yatar imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bone said: üzgünüm yapıcam bunu. Trollech'in o klibini görünce aklıma hep bu geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=lXJu9i4BdJs ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar