Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 nası yiyorum varya şimdi offff paylaşıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 özsüt mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Abi sabah sabah sevmem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 abi yeni mi uyandın? yeni uyandıysan kalkar kalkmaz büyük bir açlıkla kazandibine mi koştun? durdurulamaz bir açlık mıydı? öyleydiyse son zamanlarda kan şekerini ölçtürdün mü? öyle değildiyse manyak mın afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sabah sabah tatlıya bayılırım ya :( yemesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cır cır ol da bütün günün bok olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Overseer said: abi yeni mi uyandın? yeni uyandıysan kalkar kalkmaz büyük bir açlıkla kazandibine mi koştun? durdurulamaz bir açlık mıydı? öyleydiyse son zamanlarda kan şekerini ölçtürdün mü? öyle değildiyse manyak mın afedersin? herşey üniversiteliler 2den gevrek almakla başladı bi göz göze geldik kazan dibi ile anlatamam valla kaşık kaşık götürdüm hemen iş yerime gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 O değil de üniversite 2 nin o üstü kırmızı olan bişiyli kumrusuna ölürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ulan canım çekti, bayılırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Dartanian said: O değil de üniversite 2 nin o üstü kırmızı olan bişiyli kumrusuna ölürüm :D çemen o çemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 olum kumru demeyin ayıptır taa manisaya gidiyorum.burda yok ki öğle arasında yiyecek yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 al bana yolla sevmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sakızlı muhallebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Skyfire said: al bana yolla sevmiyorsan manisada yokmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lan. künefe yerim ben de. asdf. bi de, Özsüt'ten sakızlı muhallebili trio deneyin. rep vericeksiniz bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Llama said: manisada yokmu :D abi vardırda bilmiyorum ki manisayı.(gerçi varsada aynı havayı yakalıyacağını sanmıyorum) öğle arasında 15 dk vaktim kalıyor zaten :) gezmeye vakit yok pek sonra servisle dön izmir'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 pogodi said: hiç sevmem kazandibi ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sen kumru al kar$ılıksız kalmaz ikram bu ici fesat insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 gevrek değil simit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 pogodi said: pis fakirler bu neeaalake yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 of kalbim sıkıştı kjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mr_Hand said: pogodi said: pis fakirler bu neeaalake yau sosyete sanırım çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 welcome to the upper east side S kazandibi ne ya köhne köhne tatlılar yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar