Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aktiftablet said: Şaka bi yana, kız mimarım dediği zaman karizma haneinse +2, doktorum dediğ zaman +4 yazılıveriyor. Ben bile şaşıyorum nasıl etkilendiğime o derece. hadi yaa ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mimar diyince iyi de doktor diyince eziliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 mimar ve güzel sanatlar ve iletişim fakültesi +3 kazandırıyor bazen evet. mühendislik te bazen kaybettiriyor bazen kazandırıyor. makina mesela amele işi makinacı kızlardan hoşlanmıyorum. böyle daha entel bir şeyler lazım. kimya, endüstri, çevre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet yani doktor tercih edilmez pek ondan sordum ezilir insanlar nedense gereksız sekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 güzel sanatlarda degisiyo , kömür gibi bronz tenli çakma sarışın da var.. diger taraftakileri yazamıorum çünkü yeditepede göremedim daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 doktor ben de sevmiyorum açıkçası. sürekli "özel insanlarız biz hehey" durumu söz konusu gibi. çok az zamanları vardır falan. daha samimi ilişkileri tercih etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 "özel insanlarız biz hehey" durumu değil abi. hakkaten özel insanlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 doktora ayıp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 orası doğru tabii zor ve özveri isteyen bir meslek olduğu kesin zaten. bana uymuyor pek, uysaydı doktor olurdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Doktor olması feci etkilre beni, kesinlikle yapmaayacağım bi iş olduğundan belki. Bir de belgeselci, ya da gazeteci muhabir gibi şeyler etkileyebilir (oturduğu yerden saçma sapan şeyler yazan köşe yazarlığı değil tabi) maceralı işler olduğundan sanırım. Böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 her zaman meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 baba,oğul ve kutsal ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ses ulan ses böyle carmen sandiego gibi olucak. duydunmu sesini eriyeceksin sıvı sabun gibi akıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Kane&Lynch said: güzel sanatlarda degisiyo , kömür gibi bronz tenli çakma sarışın da var.. diger taraftakileri yazamıorum çünkü yeditepede göremedim daha :( xD şuna çok güldüm kesinlikle doğru edit: özellikle grafik bölümündekiler çok kokoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 motokrosçu bayan paraşütçü bayan hatta her türlü motorsporları diyelimci bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ve tabiki de pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 astronot da şahane aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 İletişim F. (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) İİBF (tu)(tu)(tu)(tu) Y. Dil Bölümleri (tu)(tu)(tu)(tu) Kimya Müh. (tu)(tu)(tu) Makina (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Y.dilde güzel ama ''karı'' havasında kızlar var böyle kareli ceket çizme absürd makyaj şeklinde yani cha modifier -3 baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 koltukaltı kılları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 g noktası yarı çapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Üst dudağının alt dudağından önde olması ve nivea cherry kullanan bayanlarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 roket adam said: doktor ben de sevmiyorum açıkçası. sürekli "özel insanlarız biz hehey" durumu söz konusu gibi. çok az zamanları vardır falan. daha samimi ilişkileri tercih etmek lazım. bi de bunların "merhaba ben dr. aylin memesiyok" falan gibi konuşanları vardır ki çivili meşe odunu ile dödükten sonra açılan deliklere h2o2 dökmek gerekir. tedavisi budur yani.. aynı şekilde "merhaba ben av. seniha sarkıkpopo" gibi türevlerinden de uzak durmak ve kafalarına hakim tokmağı ile vurarak etkisiz hale getirmek lazımdır.. "merhaba ben hakim tokmak.. anestezi uzmanıyım. DONK!!" gibi salakça bi replik de kullanılabilir bu iş esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dasaaa said: roket adam said: doktor ben de sevmiyorum açıkçası. sürekli "özel insanlarız biz hehey" durumu söz konusu gibi. çok az zamanları vardır falan. daha samimi ilişkileri tercih etmek lazım. bi de bunların "merhaba ben dr. aylin memesiyok" falan gibi konuşanları vardır ki çivili meşe odunu ile dödükten sonra açılan deliklere h2o2 dökmek gerekir. tedavisi budur yani.. aynı şekilde "merhaba ben av. seniha sarkıkpopo" gibi türevlerinden de uzak durmak ve kafalarına hakim tokmağı ile vurarak etkisiz hale getirmek lazımdır.. "merhaba ben hakim tokmak.. anestezi uzmanıyım. DONK!!" gibi salakça bi replik de kullanılabilir bu iş esnasında. doğru isminin başına dewamlı bı ek getirmek itici oluyor ama bunun bide mrb ben ecz.aylin küçükkafa versiyonları var ki onlar iticilikten öte komik oluyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 delikanlı olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar