Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayanları çekici kılan detaylar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
Şaka bi yana, kız mimarım dediği zaman karizma haneinse +2, doktorum dediğ zaman +4 yazılıveriyor. Ben bile şaşıyorum nasıl etkilendiğime o derece.

hadi yaa ???
Mesaj tarihi:
mimar ve güzel sanatlar ve iletişim fakültesi +3 kazandırıyor bazen evet. mühendislik te bazen kaybettiriyor bazen kazandırıyor. makina mesela amele işi makinacı kızlardan hoşlanmıyorum. böyle daha entel bir şeyler lazım. kimya, endüstri, çevre falan.
Mesaj tarihi:
Doktor olması feci etkilre beni, kesinlikle yapmaayacağım bi iş olduğundan belki. Bir de belgeselci, ya da gazeteci muhabir gibi şeyler etkileyebilir (oturduğu yerden saçma sapan şeyler yazan köşe yazarlığı değil tabi) maceralı işler olduğundan sanırım.

Böyle işte
Mesaj tarihi:
Kane&Lynch said:
güzel sanatlarda degisiyo , kömür gibi bronz tenli çakma sarışın da var.. diger taraftakileri yazamıorum çünkü yeditepede göremedim daha :(

xD şuna çok güldüm kesinlikle doğru

edit: özellikle grafik bölümündekiler çok kokoş
Mesaj tarihi:
roket adam said:
doktor ben de sevmiyorum açıkçası. sürekli "özel insanlarız biz hehey" durumu söz konusu gibi. çok az zamanları vardır falan. daha samimi ilişkileri tercih etmek lazım.

bi de bunların
"merhaba ben dr. aylin memesiyok" falan gibi konuşanları vardır ki çivili meşe odunu ile dödükten sonra açılan deliklere h2o2 dökmek gerekir. tedavisi budur yani..

aynı şekilde
"merhaba ben av. seniha sarkıkpopo" gibi türevlerinden de uzak durmak ve kafalarına hakim tokmağı ile vurarak etkisiz hale getirmek lazımdır.. "merhaba ben hakim tokmak.. anestezi uzmanıyım. DONK!!" gibi salakça bi replik de kullanılabilir bu iş esnasında.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
roket adam said:
doktor ben de sevmiyorum açıkçası. sürekli "özel insanlarız biz hehey" durumu söz konusu gibi. çok az zamanları vardır falan. daha samimi ilişkileri tercih etmek lazım.

bi de bunların
"merhaba ben dr. aylin memesiyok" falan gibi konuşanları vardır ki çivili meşe odunu ile dödükten sonra açılan deliklere h2o2 dökmek gerekir. tedavisi budur yani..

aynı şekilde
"merhaba ben av. seniha sarkıkpopo" gibi türevlerinden de uzak durmak ve kafalarına hakim tokmağı ile vurarak etkisiz hale getirmek lazımdır.. "merhaba ben hakim tokmak.. anestezi uzmanıyım. DONK!!" gibi salakça bi replik de kullanılabilir bu iş esnasında.

doğru isminin başına dewamlı bı ek getirmek itici oluyor ama bunun bide mrb ben ecz.aylin küçükkafa versiyonları var ki onlar iticilikten öte komik oluyorrr
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...