odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 öz'ün(yanlış anlamayın prof.dr.mehmet öz) DKP(dragon kill point) si çok yüksekmiş.tanklık yaptığı için bütün lootu alacakmış.hadi hayırlısı darısı seti tamam olmayan diğerlerinin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 O seri numaralarını manipule etmeleri çok zor çünkü ülkemizdeki herkes cephanelerin seri numaraları uzmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 na var? na var gardaşim na var? silah çıkmışsa silah çıkmış. ne garışdırıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Biz de izliyoruz, gemicikleri, ülker ortaklığını, çocukların ramsey tarafından okutulmasını, taşyapının her belediye ihalesini alışını, rögar kapağını açık unutup bir çocuğun ölümüne neden olan inşaat şirketinin yeniden ihalelere girmesini, 14 yaşındaki kıza 65 yaşındaki adamın cinsel tacizini, devletin bankasından 750 milyon dolar kredi ile damada alınan kanalı - gazeteyi, yakılmış oy pusulalarını, Almanca'dan 5 aydır hala tercüme edilemeyen Deniz Feneri davasını falan. hahaha ne komik, how funny miydi? Evet ondan işte. Danıştay saldırısını yapan herif hala başörtüyü indireni keserim diye bir yerlerini yırtıyor ama kesin cumhuriyetçilerin işidir. Cumhuriyetçi mi dedim? Darbeci pardon. Atatürkçü müydü yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Dalan'ın konu hakkında açıklamalrı ilginç; "19 yıl önce 17 milyon dolara aldık. 80 dönümlük bu arazide okul yapmak istiyorduk. Aldığımızda imar durumu tarım alanıydı. Ancak biz aldıktan hemen sonra yanımızda SAT Komando Okulu yapıldı. Bölge askeri alan ilan edildi ve sivillerin girmesi yasaklandı. 19 yıldır araziye gidemediniz mi? 15 yıldır yolu kapattılar. Deniz Kuvvetleri’ne bağlı SAT komandol okuluna ait eğitim alanı olarak kullanıyorlar. Kendi arazileri dar olduğu için bizim araziye yayıldılar. Arazi İSTEK Eğitim AŞ’nin üzerine ama gidin bakalım sizi içeri koyuyorlar mı. O bölgede Keçili Çiftliği’ne sivillerin giremeyeceğini herkes bilir. Oraya bilinçsiz giren sivil ölü çıkar. Neden? Çünkü orası fiilen SAT komandolarının eğitim alanı.... Yol üzerinde kontrol noktası var. Jandarma, “Yasak, geçemezsin hemşerim” der. " Yazının devamında bölgenin 2 yıl önce İstimlak edilmekl istendiği ve bu konuda hala mahkemesinin sürdüğüde belirtiliyor. Radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Milletin askerlik hatıralaryla dalga geçmeyin. Ben de gideyim tank getirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sabah emekli Deniz Binbaşı'lardan birinin evi aranıyor diye okudum evden çıkmadan. SAT'ın talim yaptığı yerin altında bomba çıkınca, deniz binbaşıyı arıyorlar. Ben Başbuğ yarın alınır demiştim, kademe farklı olsa da tahminim tuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Eğer ordunun kendi koyduğu silahlar ise böyle bir kazıya izin vermezlerdi. Sonuçta kendi gömdüyse neyi nereye gömdüğünü biliyordur. Hizbullah baskınlarında bile orduya ait cephane gibi silahlar çıkmıştı. Zamanında pkk ya karşı savaşmaları için silahlandırılmışlardı. Bunun gibi başka örgütlenmeler olabilir mi ? olabilir. Tabi bunlar kontrolsüz haline gelince kafalarına göre haraket ediyorlar. Çete olup çıkıyorlar. Bir de kaçırılan silah olma ihtimalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 umarım sonraki hükümetin "Deniz feneri çıkar amaçlı terör örgütü" soruşturmalarında da bu tip epicler düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şu deniz feneri aracılığı toplanmış paraları kim nerede nasıl kullanmış onu da bir öğrensek diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bu arada haberlerde o bölgede kazı yapılması için askerden izin alındığını belirtmişler. Ordu kendi gömdüğü yeri buyrun kazın demez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sanirim olay silah kacakciligi ile igili cikacak. emekli bir sat komandosunu ariyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tank çıkmaz ama, o kadar anti-tank silahı almış adamlar demekki tanklarla savaşmayı düşünüyormuşlar ama tankları yokmuş :)ama helikopter apache felan çıkabilir onlar iyidir tanka karşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Horizon said: Bu arada haberlerde o bölgede kazı yapılması için askerden izin alındığını belirtmişler. Ordu kendi gömdüğü yeri buyrun kazın demez heralde. Niye yapmasın ya darbe yapçaklardı ya asker yapçaktı ya hani, hep emekli binbaşılar falan alınıyo ya içeri hani. Ordu kendi gömdüğü yeri buyrun kazın der canım benim, niye demesin, koskoca ergenekon be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Hocam hala inaniyormusunuz ordunun yada eski albaylarin oraya bunlari gomdugunu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 herif resmen ordu kurmus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 LathspeLL said: Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Hocam hala inaniyormusunuz ordunun yada eski albaylarin oraya bunlari gomdugunu falan? oha fetocana orta açmışın be lathspell:D okadar kazmışlar ama genede bi tank çıkmamış, oysaki ne umutlarla bekliyoduk şööle ufak şirin bi tankçığın çıkmasını, ulan su deposu çıksın bari o da tank sayılır pfff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Başından beri ordu gömmemiştir diyoruz ama zıttını anlamak büyük yetenek ister. Hani bunu kafamızdan da uydurmuyoruz , haberleri ve açıklamaları dinleyen bir insan evladı kolay şekilde anlayabilir. Mesajlara bakmadan nickname'i görerek klavyeye abanılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 LathspeLL said: Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Hocam hala inaniyormusunuz ordunun yada eski albaylarin oraya bunlari gomdugunu falan? Siz neye inanıyorsunuz ? koyuyorlar birileri sonra buluyorlar, buna mı mesela.merak ettiğim için soruyorum no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 balon said: LathspeLL said: Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Hocam hala inaniyormusunuz ordunun yada eski albaylarin oraya bunlari gomdugunu falan? Siz neye inanıyorsunuz ? koyuyorlar birileri sonra buluyorlar, buna mı mesela.merak ettiğim için soruyorum no offence. akp taraftarı adamlar gömüyo oraya sonra da arıyorlar emniyeti şöyle şöyle yerde silah var tank var diye. emniyete kim nasıl ihbar etmiş sence orayı? vahiy mi gellmiş adama? yoksa rabbine sormuş da kılevlınd mı demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 O değil de bikaç sene önce cidden kampüse komutanlar falan gelmişti. Okula yakın araziyle ilgili görüştükleri muhabbetleri dönüyodu o günlerde. Bizzat gelişlerini gördüm yani. + Yeditepe kampüsü Kayışdağı'nda yer alır. Bildiğin dağ arazisi yani. Ve her sene o arazi, kampüs biraz daha büyür. Kampüsün büyüdüğü alanın da askeri bölge olduğu muhabbetleri vardı. Dalan haklı yani bariz bi şekilde. said: Neden hiç sesinizi çıkarmadınız? Haklarınızı korumadınız? Birkaç defa şikayet ettik. Komutanlarla görüştük. Bize “Siz Türk milliyetçisisiniz. Bize dokunmayın” dediler. Biz de cebelleşmedik. Şöyle düşündük, nihayet devletin kullandığı arazi. Devlet seferberlik ilan etse, arazimiz de, malımız da onun. Sesimizi çıkarmadık. Böylece fiilen askeri alan olarak kaldı. Apis said: Dalan'ın konu hakkında açıklamalrı ilginç; "19 yıl önce 17 milyon dolara aldık. 80 dönümlük bu arazide okul yapmak istiyorduk. Aldığımızda imar durumu tarım alanıydı. Ancak biz aldıktan hemen sonra yanımızda SAT Komando Okulu yapıldı. Bölge askeri alan ilan edildi ve sivillerin girmesi yasaklandı. 19 yıldır araziye gidemediniz mi? 15 yıldır yolu kapattılar. Deniz Kuvvetleri’ne bağlı SAT komandol okuluna ait eğitim alanı olarak kullanıyorlar. Kendi arazileri dar olduğu için bizim araziye yayıldılar. Arazi İSTEK Eğitim AŞ’nin üzerine ama gidin bakalım sizi içeri koyuyorlar mı. O bölgede Keçili Çiftliği’ne sivillerin giremeyeceğini herkes bilir. Oraya bilinçsiz giren sivil ölü çıkar. Neden? Çünkü orası fiilen SAT komandolarının eğitim alanı.... Yol üzerinde kontrol noktası var. Jandarma, “Yasak, geçemezsin hemşerim” der. " Yazının devamında bölgenin 2 yıl önce İstimlak edilmekl istendiği ve bu konuda hala mahkemesinin sürdüğüde belirtiliyor. Radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 nakerebanarimasen said: balon said: LathspeLL said: Horizon said: Ne kadar komedi bir durum , gülerek eğlenerek izliyoruz. Danıştaydaki saldırıyı , cumhuriyet gazetesinde , kitapevinde patlayan bombaları da böyle gülerek ailecek izlemiştik. Bulunan bombalar nedense patlayanlarla aynı seriden çıkma.. How funny ha ha ha. Hocam hala inaniyormusunuz ordunun yada eski albaylarin oraya bunlari gomdugunu falan? Siz neye inanıyorsunuz ? koyuyorlar birileri sonra buluyorlar, buna mı mesela.merak ettiğim için soruyorum no offence. akp taraftarı adamlar gömüyo oraya sonra da arıyorlar emniyeti şöyle şöyle yerde silah var tank var diye. emniyete kim nasıl ihbar etmiş sence orayı? vahiy mi gellmiş adama? yoksa rabbine sormuş da kılevlınd mı demiş Evet millet de uyanmıyor ya da kimse bir resim bile çekmiyor, ulan 3 gün önce adamlar buraya birşeyler gömüyorlardı, ama kedidir kedi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Yalnız Dalan'ın işi yok LAW silahı toplayıp gömecek. Eski İstanbul belediye başkanı bi de. Şaka gibi senaryo. Bu yazan bunu da yazdı: Dumansız Hava Sahası isme bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yeni mühimmat bulundu. 10 lav silahı falan. böle bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar