Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 aşkın büyüsü kalbinde gizlidir....[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 zamanına ne ümitsizmiş insanlar yahu, 2 seneden beri umarım bir gelişme olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Lool görmemiştim bu topici.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Ben, 01 November 2001 20:56 tarihinde şöyle demişim ki: ihtiyaç yokken uygularsan ters tepki verebilir (başıma geldide ehe)... :-D ah ah o zamanlar ne kadar ümitsizmişim harbidende eheh...şimdiki gibi değil tabi :P olay öyle bi hale geldiki zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladılar telefonumu.hayır bişey değil ben iyice korkmaya başladım ya bu antalyanın kızlarından...artık akşamları hiç çıkmıyorum dışarı :) (şaka bi yana , harbidende çaldırıyolar her gün , antalyaya gelincemi karizma olduk nedir?)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 antalya yaramış pumaya :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Alın ülen büyücüler sizi[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 nasıl maydonoz olmamışım bu başlığa vakti zamanında anlamadım.. esas bir kenara mesajlarını artık pek göremediklerimizin eski yazılarını arasıra görmek bu şekilde hoş oluyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 iyiki olmamışsın sam çünkü bu topicte yazan herkes şimdi yamuk![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ben düzgün müyüm sanki? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yaptım ve sol koltukaltımdan boynuz çıktı. kime açıyorum davayı? :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ehue.. bir baktım tarihe 2001 :] way anasını 3 yıl olmuş :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Estel_Anorien, 19 October 2003 16:01 tarihinde demiş ki: antalya yaramış pumaya :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! valla estel yaradımı bilmiyorum ama bi çok şeyi değiştirdiği kesin :) geçen cuma sabahı otobüste , yüksekokul girişinde , yüksekokul içinde , derslerde , kantinde , yemekhanede ve en sonunda otobüsle eve geri dönerken kızlar tarafından kesildim bolca.hatta öyle çok kesildimki şimdi bunlar gerçek kesik olsaydı müslüm babanın konserinden çıkmış jiletçilere benzeyecektim...hayır nedir değişen anlamıyorum , istanbulda lisedeyken hiçbiri yüzüme bakmazdı , sivil giyindim diye oluyo diyecem , e dershanedede sivil giyiniyodum??[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Pumacım güzide bir atasözümüz var biliyormusun hani üzüm ve bağlarla ilgili. Aha ondan.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 harbi ha ben niye iki saattir salak salak merak edip duruyorumki??kesinlikle doğru söledin estel hatta karar verdim artık bağlar beni ilgilendirmiyo.direk üzümlere dala...eee şey yani üzümleri yiyecem demek istemiştim.eee ben hala niye duruyorumki?saldırın bre yiğitler!!! *!Direk cep telefonuna saldırır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Puma bi kısmınıda şarap yap. Kan yapar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Günahtır büyü felan yapmayın etmeyin eylemeyin =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Büyünün açıklanışı... Hıhmm bir kap düşün --Ee? İşte o kapın içinde bir su düşün. --Eee devam! O kapın içindeki suya önce parmağını sok. --Soktum. Gördün mü? Parmağın ıslandı. --Nasıl yani? Yanisi şu young hollowone parmağın ıslandı çünki suya bulaştırdın. --Hıı.. SOnra? Şimdi hafifçe döndür. --Aa döndürdüm delimisin!Döndürdüm işte. Evet şimdide hafif bir dalgalanma yaptın.Hem suya değdin hemde dalgalandırdın. --Eh doğal olarak. Şimdi sertçe ''şap'' sesi çıkıcak şekilde vur. --Eh nasıl istersen. ''Şap'' uff üstüm başım battı! Evet aynen öyle bak şimdi; Önce büyüye bulaşırsın tıpkı parmağının suya bulaştığı gibi sonraları hafif hafif parmağını çevirdiğin gibi büyüyüde çevirirsin ki bu da bir çok dalgalanmaya yol açar.Sonunda da o kadar hırs edersinki yüzüne gözüne bulaştırır en büyük acıyı sen çekersin. --Eah! tamam anladım uğraşmıyorum. Aferim. :::::D::::::[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 işiniz büyüye kalmasın seksapelinizi kullanın;P[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bunu söyleyen bir bayan tabiki :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 işiniz büyüye kalmasın karizmanızı, dilinizi (ehe), ve feromonlarınızı kullanın.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Yagmurdamlası benim resmime bakarmısın ne seksapeli bende allahaşkına :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 her kör satıcının bir topal alıcısı vardır demişle.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 dili hangi amaçla kullanıcaz (ah vurmayın lan şaka yapıyodum)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 buyunun icinde ÇAYDANLIK varsa bitmistir o olay. caydanlikla en guzel acik cay demlenir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya git başımdan o çayı sen diil gizem içecekti ya git başımdan ya ..... :Pp :-D[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar