Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk büyüleri gel kaçırma sende gel

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
said:
Ben, 01 November 2001 20:56 tarihinde şöyle demişim ki:
ihtiyaç yokken uygularsan ters tepki verebilir (başıma geldide ehe)... :-D

ah ah o zamanlar ne kadar ümitsizmişim harbidende eheh...şimdiki gibi değil tabi :P olay öyle bi hale geldiki zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladılar telefonumu.hayır bişey değil ben iyice korkmaya başladım ya bu antalyanın kızlarından...artık akşamları hiç çıkmıyorum dışarı :)
(şaka bi yana , harbidende çaldırıyolar her gün , antalyaya gelincemi karizma olduk nedir?)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...

Sosyal ağlarda paylaş

yaptım ve sol koltukaltımdan boynuz çıktı.
kime açıyorum davayı? :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 19 October 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
antalya yaramış pumaya :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

valla estel yaradımı bilmiyorum ama bi çok şeyi değiştirdiği kesin :) geçen cuma sabahı otobüste , yüksekokul girişinde , yüksekokul içinde , derslerde , kantinde , yemekhanede ve en sonunda otobüsle eve geri dönerken kızlar tarafından kesildim bolca.hatta öyle çok kesildimki şimdi bunlar gerçek kesik olsaydı müslüm babanın konserinden çıkmış jiletçilere benzeyecektim...hayır nedir değişen anlamıyorum , istanbulda lisedeyken hiçbiri yüzüme bakmazdı , sivil giyindim diye oluyo diyecem , e dershanedede sivil giyiniyodum??[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Sosyal ağlarda paylaş

Pumacım güzide bir atasözümüz var biliyormusun hani üzüm ve bağlarla ilgili. Aha ondan.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha ben niye iki saattir salak salak merak edip duruyorumki??kesinlikle doğru söledin estel hatta karar verdim artık bağlar beni ilgilendirmiyo.direk üzümlere dala...eee şey yani üzümleri yiyecem demek istemiştim.eee ben hala niye duruyorumki?saldırın bre yiğitler!!!
*!Direk cep telefonuna saldırır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Sosyal ağlarda paylaş

Büyünün açıklanışı...

Hıhmm bir kap düşün
--Ee?
İşte o kapın içinde bir su düşün.
--Eee devam!
O kapın içindeki suya önce parmağını sok.
--Soktum.
Gördün mü? Parmağın ıslandı.
--Nasıl yani?
Yanisi şu young hollowone parmağın ıslandı çünki suya bulaştırdın.
--Hıı.. SOnra?
Şimdi hafifçe döndür.
--Aa döndürdüm delimisin!Döndürdüm işte.
Evet şimdide hafif bir dalgalanma yaptın.Hem suya değdin hemde dalgalandırdın.
--Eh doğal olarak.
Şimdi sertçe ''şap'' sesi çıkıcak şekilde vur.
--Eh nasıl istersen. ''Şap'' uff üstüm başım battı!
Evet aynen öyle bak şimdi; Önce büyüye bulaşırsın tıpkı parmağının suya bulaştığı gibi sonraları hafif hafif parmağını çevirdiğin gibi büyüyüde çevirirsin ki bu da bir çok dalgalanmaya yol açar.Sonunda da o kadar hırs edersinki yüzüne gözüne bulaştırır en büyük acıyı sen çekersin.
--Eah! tamam anladım uğraşmıyorum.
Aferim.

:::::D::::::[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

dili hangi amaçla kullanıcaz
(ah vurmayın lan şaka yapıyodum)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...