Killer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lotr gibi dünya olsn abi başka bişey istemem sdfks
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Belanızı mı arıyosunuz abi, herkes elf kızlarına yazacak, bir elfe 1k türk düşer oran orantı yaparsak. Aman diyim.
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ne kılıcı abi adam eline alır otomatik silahı tık tık tamam. henüz lazer tabancasına geçmedik.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 okudum ve gerildim sdf 2012 gg for life gibi
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cengizhan66 said: ne gunesteki patlamalardan sonra elektirik cihazlari calismicakmi? yani fuze savunma sistemi cokcek? iyimis rusya cin bunu deyerlendirsin? soyle olmasina 1 saat once firlatsalar falan tam inerken calismasa oh mis sacmasapan seyler aslinda o bombalarin patlamisi için de bilgisayar kullanılıyor füzenin içinde patlamaz :( teyzem görmüş bunu
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Üzgünüz, 2012 de Marduk gelicek hepimizi öpücek. Başka bi zaman ayarlasak, boşuna patlamasa? Gerçi Marduk aralıktaydı sanırım, bu eylüldeymiş. Neyse 3 ay filan da bilgisayar oynamıyıveririz noolcak.
logcupasa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Marduka az kaldı valla hayatın tadını cıkarın :) Mardukla ılgılı eskıden yazı fln okumustum ornegın ...Mayalara göre Marduk adlı gezegenin Dünya'ya yakın bir konumdan geçmesi nedeniyle Dünya'nın dengesi bozularak bir çok uygarlık yok oldu...Atlantisin yok olus zamanındada mardukun dunyanın yakınından gectıgı gıbı bı rıvayet var :)
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mr_Hand said: emp etkisini biliyür müsün babo? çiplerin vs. bütün özellikleri yalan olmahtadır. abi emp fabrikaları kuran adamların kafasına bişi yapmicak sonuçta veya kitaplar bir anda alev almicak. hatta dediğiniz gibi piyasadaki tüm fabrikalar şunlar bunlar gitse çok daha iyi olur. zorunlu modernizasyon olur. sdlşfjs marduk kolpa.
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kılıç kalkan deyince herkes de bi aragorn bi ne bilim gandalf havaları çıkmış ama kimse kendine yakıştırmıyo nazgul'ün yediği adamı yada oliphaunts un ezdiği vatandaşları =) keserler lan bi tarafınızı iyi böyle... Güneş de patlıycaksa patlasın > PATLICAN!
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 jet stoku yapmam lazim, malum fallout evreni, enclaveler felan..
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 31 agustos 2012: http://www.youtube.com/watch?v=GrnGi-q6iWc http://amazinginfo.squarespace.com/storage/Solar%20Flare.jpg
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 500km/saniye gbi bir hızı olduğu ve güneşten (yüzeyinden) 800.000 km uzağa fırladığını söylemiş. Nasa.Dünyada sadece kuzey artic ve İskandinavya bölgelerinde parlak bir ışık olarak görülmüş diyor SpaceWheather.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 korkmayın. hiçbirimiz extreme bişi görmeden öleceğiz çünkü dünya tanrının The Truman Show'u
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: isik hizindan nasi yavas oluo? sadece ışık değil de ondan. kütlesi olan parçacıklar filan püskürtüyo(elektron filan çoğunlukla)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: isik hizindan nasi yavas oluo? mühendistin di mi sen?
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 eğer böyle bir şey olursa yıllardır beklediğim refund sonunda gerçekleşiyor demektir.kılıç,kalkan vs. hep ilgi duymuşumdur
coco Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senko said: gunes uzakta bize bisi olmaz. senko said: isik hizindan nasi yavas oluo? dasaaa said: korkmayın. hiçbirimiz extreme bişi görmeden öleceğiz çünkü dünya tanrının The Truman Show'u şimdi daha reel durumlara gelirsek arkadaşlar; yaz"ınızı geçirdiğiniz yeri bilemiyorum; ama ben şöyle ege'den güneye indim çıktım sıklıkla bu yaz.. ve gerek ege deki komşularım gerek güneydeki komşularım hepsi ki bunlar uzun zaman geçirenler ben gibi 2-3'er günlük kaçamak yapanlar değil, herkes bir kabarıklıktan bahsediyorlar ciltlerinde, kaşınır kanatırcasına.. egede doktora gidenler doktordan; sanırım bu buraya özgü bir tür bitki polen kuş vs.. karışımının sebep olduğu bir vikrobik durum açıklamasını alıyor, güneydekiler ise direk sanırım uyuz olmuşsunuz açıklamasyla gönderiliyor evlerine.. özetle; sıkıntı büyük.. tıbbi bihaberdarlık ya da iletişimsizlik bir yana olayın gerçekliğinin farkında olmamamız bir yana.. ölçülemeyen bu radyosayon'''la yüzyüze olduğumuzu, gerçekliğini nasıl ve ne boyutta kucaklıyoruz ben onun merakındayım asıl!!? edit: Xenocide said so..
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 coco said: yazı'nızı -ayırma işareti sezonu tanımlamak için- onu da yanlış yere koymuşun asd
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.indirmedenfilmizle.net/wp-content/uploads/2009/07/riddick-gunlukleri-film-afis.jpg
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-cn3Zk8DUgmc/TgCoeZQ0__I/AAAAAAAAA_U/98Z9GOTUmGc/s1600/diyagram.jpg
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dasaaa said: hiçbirimiz extreme bişi görmeden öleceğiz bana da öyle geliyor yahu ama büyük konuşmamak lazım
Öne çıkan mesajlar