Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Arama yaptım ama açıldımı bulamadım Bir sürü saçma sapan başlık atılmış kıyamet günü vs http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11471517.asp?gid=200 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=141753&cat=180&dt=2009/04/20 Güneşte bir patlama olacağına dair bi kaç tane bölüm izlemiştim hem national da hemde discovery channelda. Bütün elektronik cihazlara zarar vereceği söyleniyor. Peki patlamanın etkisi geçince bu cihazlar çalışmayacak mı ? Manyetik denge bozuldulduktan sonra tekrar düzelmeyecekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 uzun süre önce bi açıklama yapılmıştı türk medyasına yeni geliyor, olay o. güneşte belli aralıklarla bir kıpraşmalar, bir oynaşmalar oluyormuş. tarihte bir sefer dünyayı vurup telgraf hatlarını yakmış, o derece. şimdiki dünyaya olursa halimiz nicedir geyikleri safi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 OMG 2012! What a coincidence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 seneler önce bende izlemiştim belgesellerini daha yeni geliyor evet ama belgeselde patlama bittikten sonra bu cihazlar çalışmaya devam edicekmi etmeyecekmi hakkında bilgi vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tüm elektronik cihazlara bişi olmazda uzaydaki uyduların bir kısmı önlem alınmazsa gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Misafir 20.04.2009 16:23 2012 den sonra dunyanın kralı bızız adalet yerını bulacak bızde o teknolojı nerede gorecem ben ozaman avrupayı amerıkayı ısraılı en buyuk kımmıs...esıt sartlarda mucadele edecegız demek 2012 den sonra bu bugun duydugum en guzel haber... Misafir 20.04.2009 16:02 bişe olmaz merak etmeyin.gene bilim adamları bol keseden atıyor. Misafir 20.04.2009 16:00 peygamber efendimizin bir hadisinde şöyle buyuruyor."" allahın sırrıdır.onu açıklamaya tartışmaya kalkışmayın.ben niye gönderildim"" şeklinde buyurmuştur.allahın sırrıdır rabbimizden başka kimse bilmez bunu sizde bu tür tartışmalara giripte o muşrikler gibi gazaba uğramayın Misafir 20.04.2009 15:47 yüce allahtan baska kimse bilemez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ne gunesteki patlamalardan sonra elektirik cihazlari calismicakmi? yani fuze savunma sistemi cokcek? iyimis rusya cin bunu deyerlendirsin? soyle olmasina 1 saat once firlatsalar falan tam inerken calismasa oh mis sacmasapan seyler aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 e o halde ya evlenmeli yada dünya turuna çıkmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Nakamura said: e o halde hemen bosanmali ve dünya turuna çıkmalı :) fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 mr hand'le konuşuyorduk da.. 70lerde mi ne olmuştu dedi.. ben de du lan kanada mıydı vs dedim de olay 89 kanada imiş. elektrikler kesilmiş. elektrik sistemine yüklenme sebebi ile elektronik aletlerde sorun olabilir. bu haber daha güzel bizim gazetelerde verilenlere göre http://www.universetoday.com/2008/06/21/2012-no-killer-solar-flare/ yalnız elektronik aletlerin feci etkileneceklerse sony falan rahat fazla kar yazar gibi geliyor (<-sıkıyorum.. yoksa anlamam) =) iyi kazanırlar herhal.. http://en.wikipedia.org/wiki/March_1989_geomagnetic_storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kıyamet gelicekse görüceğide olacaktır elbet. ama biz rahatız hamdolsun teğet geçer bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yuce rabbimin isine karisilmaz, teknoloji gidecek yumruk yumruga dalisacagiz avrupasiyla amerikasiyla, yasasin iman gucu. Yalniz 2012'yede her turlu seyi yapistiriyorlar. Yok uzaylilar gelecek kontak kuracak, yok gezegen teget gececek manyetik alanan olecez, yok gezegen carpacak, yok kiyamet, yok gunes patlayacak falan. Karar versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 94'de bunun gibi bir olay olmamışmıydı kuzey amerikanın yarısı elektirik kesintileri olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 esas soru hiç bişi olmazsa ne olacak.. 2013 uğursuz yıl! kesin 2013'e olur.. 2022 yani 2-0-22-> 222 (üç tane 2 var) -> 222*3=666! falan derler kesin. birisi çıkar hitit takvimine baktım 3013'te bitiyormuş rahatız olm! der.. o değil de bu şansla olsa olsa istanbulda deprem olur. olan bi bize olur muharrem. lam olur da ölürsek cenazemize gelin olm! kalabalık görünsün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 5 sene önce falan böyle birşey olmamış mıydı? Uydu yayınları falan kesilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bu patlama diğerlerinden büyük olacak vs vs diye okumuştum ben fişten çekerim o zaman bütün elektronik aletlerimi patlama bitip elektrikler geldiğinde yine kullanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bişey olmaz ya rahat olun. Teknoloji elimizde var sonuçta. Bozulanları tekrar yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Patlam akşam serinliğinde olursa bişey olmaz. Gündüz olursa sıcak olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kıyamet gelse de kopsak demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 abi az biraz insan resmi koyun lan bu nası bi çakma photoshoptır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bize bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yazının aslı burda: Space-storm-alert-90-seconds-from-catastrophe Eğer öyle güçlü bir dalga vurursa halimiz harap. İletişim, bankacılık, sağlık sektörü ne varsa hoşaf olabilir. Ben un stoklamaya başlıyım şimdiden. Bahçeyede 1-2 bişey ekelim en azından gıdamızdan olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 scorch said: abi az biraz insan resmi koyun lan bu nası bi çakma photoshoptır :D marduk güneşmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 son aldigim bilgiye gore bizi teget gececekmis hamdolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar