HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Sam said: e bunu 15$'a almadık mı zaten 3 ay önce? yeni birşey mi var içinde? teknik olarak ultimate almadin, oyun ve dlcleri ayri ayri aldin... degisen bisi yok tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 e iyi sorun yok o halde, ultimate şu haliyle daha pahalı çünkü yeni çıktığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ne var ultimateda? dlcler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Orjinalin CEsini mi kollamak lazım? Onu da alsam bi ton ek paket çıktı hala oynamadım onlara para vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 steam "you already have this game" diyor, 40$'a tekrar çıkardıklarını 15$'a aldık iyi oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sabahtan beri canım çekiyodu $40 görünce alıyım didim ultimate'i. DLC'ler fln koparım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hakliyim said: abi.. dsfdsvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 söyleyecek kelime bulamadım resmen asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAFŞDKSFPOHKSDFPĞJHL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hakliyim said: abi... asyudhaısdfaHSDAHFAHHAAHAHHAHAHAASDHGFJSDAHKPFDSH.şsdhüfşdüfhFDLFJPODKGHLPĞÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 rp yapıyorum diyeniniz de tatava bak elin adamı neler yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bi kere her tersleyene magnum çekerek oynamıştım. baya iyiydi ya dfhkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.shibbyshack.com/thebin/pedobear.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-0xToZLlI3Eo/Tgx1Bj9m9sI/AAAAAAAAI78/AyEFs0OkJkw/s200/chris_hansen.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o adamı bulup tutuklamalılar direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya bu novacdaki yaşlı caravan oyuncusu buglı mıdır nedir, her gün 800 bottlecap e resetliyo parasını, onu ütünce 480 felan, dünyaın parasını kastım dgsdghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 su anda ultimate edition 10 dolar , son 3 saat. alsam mi karar veremedim , fallout 3 bana cok dandik gelmisti, shooter dan farki yok gibiydi. fakat new vegas okuduguma gore hardcore mode da , bayag gercekci, rpg ozellikleri onde ve ortami cok iyi bir oyun. ne diyorsunuz , alam mi , yoksa skyrim elimdeyken hic gerek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Skyrimin fallout3ten çok farkı yok, medieval shooter o da. Dialog yok hikaye yok pata küte girişiyorsun. New Vegas ise gerçek bi rpg, Fallout 1 ve 2'nin devamı olmayı hak edecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sagol axedice, aliyorum o zaman, iyi bir ornek yetti bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahahah http://www.oyuncehennemi.com/fallout-new-vegas-oyunun-amaci-nedir-bizden-ne-yapmamizi-istiyor-t746101.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bide sırf diyalog ya saçma sapan gereksiz bir oyun bence grafikleri güzel olsada aynı şey stalker içinde geçerli 2 si de aynı konu yanarak ölün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 geleceğin feral ghoulları bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar