Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 retail al abi hep uk'den bedava air mail ya da 1 pound falan. almanyada olsam her oyunu öyle alırdım sendit falan. steam'de avustralyadan sonra en pahalı bölge yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Tamam işte play.com uk'den getiriyo zaten. Dediğin gibi ücretsiz yolluyo. Kargo 2 hafta falan sürüyor ama orjinal DVD oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 almanyaya 2 hafta sürüyor mu ya ingiliz postası, bana 3 günde falan geldiği olmuştu sendit ve soldout.co.uk'dan zamanında, 1.5 ayda gelmediği de oldu ama o ayrı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nereden aldigina bagli, amazon.co.uk/shopto'dan siparisler falan 3 gunde geliyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Yeni başladım oyuna. Primm'deki quest'leri yaptım, yola çıktım. ED-E'yi aldım da daha ilk çıkan Radscorpion grubundan dayak yedim patlattılar güzelim aleti. Her Fallout'ta yaptığım gibi Companion'sız oynasam diyorum... Zor olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 olmaz hatta daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dlcleri yeni oynuyorum dead money efsane güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 çıkmış lonesome road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu aptal patchden sonra saveler load olmuor ekran paso loading iyice uyuz olmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 10 $ ederi var mı yeni dlc'nin ? yok mu oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bugün başladım lonesome road a ben, önceki dlcler gibi buda iyi duruyor, geçtiği ortam baya karışık yıkıntılar falan, tactics'i hatırlatan bi atmosfer var şimdilik, garip garip yeni silahlar var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bugün son kalan 2 mini-dlc de çıkıyor, Courier's Stash ve Gun Runners' Arsenal Courier's Stashın içeriği zaten vardır herkeste muhtemelen, pre-orderlarla verilen caravan pack tribal pack vb itemları içeriyor, Gun Runners' Arsenal güzel ama 27 tane yeni silah ve 40 tane silah modu var içinde. en sonunda unique gatling eklediler :) bozar falanda var. yeni bazı cephaneler sadece hardcore mode da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lonesome road u bitirmeye az kaldı. toplamda 200+ saat playtime ım olmuş lol. vegasa çıkmış olan en fallout vari dlc bu olmuş, atmosfer ve ortamlar çok iyi, hardcore oynuyorsanız npcler ölebildiği için extra bi zor çünkü bize verilen npc yanımızda olmadan bitmiyor sanırım dlc :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Nellis Air Force Base a nasıl gircez bilen var mı,nette bakıyorum bulamadım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bombalıyorlar girişte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bombalanın arasından sızıcan evlere saklanıp saklanıp, gerçi kayaları soldan falan takip edince problemsiz giriliyordu sanki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Soldaki kaya duvara yapışacaksın koştura koştura gireceksin. Dikenli telleri gördüğünde bombalamayı kesiyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tünelden gidiliyo bi de.adamın birine para verince söylüyodu ha yok söylemiyodu. ben bedavaya söylüyorum.raul's shackle bos safehouseun tam arasında train tunnel var unmarked.ordan geçince direk çitlerin yanında çıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hallettim sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 *Boone kills everyone* Boone: WHY DID YOU KILL THOSE PEOPLE?! Toby: Lolwut? You did it! http://www.youtube.com/watch?v=n5jfmW1GVUc hazır oraya gelmişken http://www.pcgamer.com/2010/11/02/25-best-fallout-new-vegas-mods/ http://www.gameranx.com/features/id/2586/article/best-fallout-new-vegas-mods/ http://www.gamefront.com/top-10-new-vegas-mods/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şu uzaylılarla ilgili olan perk in ne işe yaradıgını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Wild Wasteland? ana oyuna ve dlclere garip şeyler ekliyor. ufo, alien blaster silahı, psikopat teyzeler vb pop culture referansları falan filan. önceki oyunlarda çölde karşılaşılan garip encounterlar misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 evet wild wasteland,ben de yeni özellik vs veriyor sanıyordum,evet 1-2 tane ufo,alien gördüm,megersem onun sayesindeymiş,peki o perk i aldıktan sonra bazı yerlerde garip sesler cıkıyor,geziniyorum en ufak bir anormallik bulamıyorum,o neden ? muhtemelen ben dikkat etmedim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çok akımsonik şeyler de var ya, duvarda poster, grafiti vs. hepsi ufo magnitüğdünde olmeyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Hell's Granniesle karşılaştığımda çok sevindirik olmuştum ben :D <3 monty python Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar