Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Daesu said: şöle yaptım ya silah atasım yok hiç Strength: 4 Perception: 5 Endurance: 4 Charisma: 9 Intelligence: 9 Agility: 5 Luck: 4 - Speech Barter Survival - Good Natured Four Eyes gereksiz yuksek olmus char, fo2 degil sonucta cazadorlar geldiginde sac bas yolarsin sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 str end çok az, hiçbişi taşıyamayıp üstüne pırt diye ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 üstün konusma yetenegimle kırdırtamazmıyım birbirine milleti türlü oyunlarla asdasd :( animal friend perki işe yaramazmı o yaratıklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 speech ve barter la her işimi hallediyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 boone ve veronicaymıs benim en uyumlu partnerlerim onları bulmak lazım. cıt kırıldım char :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben oyunu sildim ya çok uzun vadeli geldi bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 100 saate herbişiyini bitirip her yere giderdin halbuki haritada, bg2nin tek cdsi anca bitiyor 100 saate :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abartmayin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi su baslıgı up layıp duruyonuz gaza geldim tekrar kuruyorum oyunu eski savelerim duruyo,acıcam oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ilkinde sallapati oynamışım heralde. çoğu şeyi hatırlamıyorum. fakat şimdi sindire sindire gidiyorum. demin b 29 u sudan çıkardım. iyi gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 b 29 sudan? ben fook diye bişey indirdim, mod.Gayette güzel tavsiye ederim.Bi tane aşmış mod vardı uyuz oldum sildim kalsiyum potasyum bilmemne falan kaç gün uyudugunu durumunun nası oldugunu falan gösteriodu cok göz öpücü şeylerdi kaldırdım yaa aslında fena değil.Protein eksikliğinden statların falan eksiliyorda kim kascak ona.Yeniden başladım oyuna.fook ayrıca yaratıkların damagelerinide düzeltiyor sanırım Mantis Neveda varken ağzımı burnumu kırıyordu şimdi 2 tane cubuk anca götürüyor insallah eski nevadaki damageler bozulmamıştır fook yükleyince iyiydi cünkü.Geko 3 vuruşta öldürüordu fln şimdi ne alemde bilmiorum :P ama mantisin kalkıpta beni 4 vuruşta öldürmesi saçma idi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gölden işte. boomerların questi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 geriliyorum o questte sudan bişi çıkcak die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi ne questi o ya nerde?!?!?!? NERDE YA NERDE!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://fallout.wikia.com/wiki/Volare! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 qinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FvLJvoIe3mw BEST MOD EVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sevmedim yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rwp60eYuie0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ABİ YAPMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ha bu arada modun geyigi sey old world blues da stealth suit MkII diye bi zirh eklendi, karakteirnizle konusan yapay zeka var bunda, saka filan yapiyor arada takiliyor ehuehu, HEV suit done right direk onu modlayip sarcastic commentleri degsitirmisler iste heueheu, cok daha iyi olmus sahane potansiyel var zirhta zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 steam'de fallout new vegası olan ve team fortress 2 olmayan birisi öm atabilir mi? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 adam item derdinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ahahaha help a brother out :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 pipboyu istiyosan 9 dolara satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar