Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 stealth + melee ninja gibi takil (perkte var hatta sadf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bekleyip goty almak istiyordum, f3'te dlcler dahil falan yazınca new vegasta da öyle sandım, bastım parayı aldım. meğer öyle değilmiş, böhüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 son dlc daha çıkmadı bu ay çıkcak, ondan sora koyarlar goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hangi ynin g siymişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 honest hearts in ortasindayim, desert ranger armor ida buldum, lvl 22 yim combat skilleri full very hard guzel guzel ilerliyorum, one shot cakabilen giant gecko lar, ne carptigini anlamadan olduren cazadorlar cikmaya basladi asdfsf yusuf yusuf sneak takiliyorum direk, zorlugu normale alinca bile 2 vurus yetiyor cazadorun oldurmesi icin tiksiniyorum cazadorlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 HH cazadorları normal değil bide, Giant cazador hep, normal olanın 2 katı hpsi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Viktor said: stealth + melee ninja gibi takil (perkte var hatta sadf) ben böle oynadım resmen. malesef saçma sapan op bu. sildim lvl 20de baştan başladım oyun zorlasın az diye. hardcore+veryhard'dan bahsediyorum gereksiz kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 stealth nsaı oynuonuz abi ayak seslerime uçarak geliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 skillini kasıp eğilerek gitcen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ağır zırhlar sneak'i bayağı baltalıyor bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tekrar oynamayı düşünüyorum fakat fo3 te save editor vardı girip skillleri statları ayarlayabiliyoduk. bunun içinde öyle bir tool varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Red said: stealth nsaı oynuonuz abi ayak seslerime uçarak geliolar abi 20 sneakle ne bekliyorsun? birde olabildiğince DT si yüksek wastelander outfit giy Leather mış legion armor muş falan fıs. Viktor said: honest hearts in ortasindayim, desert ranger armor ida buldum, lvl 22 yim combat skilleri full very hard guzel guzel ilerliyorum, one shot cakabilen giant gecko lar, ne carptigini anlamadan olduren cazadorlar cikmaya basladi asdfsf yusuf yusuf sneak takiliyorum direk, zorlugu normale alinca bile 2 vurus yetiyor cazadorun oldurmesi icin tiksiniyorum cazadorlardan Hacım honest hearts nası bişey ya? Tekrardan başlamayı planlıyorum oyun bir anda üst haritalara gidince işin içinden cıkılmaz bir hal aldı çok keyifli olmaya başladı.Aşşalarda resmen hiçbirşey yok! Tekrardan başlamak istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Wikiadaki FO3 wikisine bi baktım Kenshiro buildi var. Hemen kopyaladım, o da Viktor'un dediği gibi ninja unarmed gitmiş. Daha çoook başlardayım (Megaton) da şimdilik baya zevkli. Mr. Burke'ü tokatlarken çok zevkliydi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işte Washington DC metrosuna henüz adım atmamış bir fallout 3 oyuncusu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kojiroh said: Wikiadaki FO3 wikisine bi baktım Kenshiro buildi var. Hemen kopyaladım, o da Viktor'un dediği gibi ninja unarmed gitmiş. Daha çoook başlardayım (Megaton) da şimdilik baya zevkli. Mr. Burke'ü tokatlarken çok zevkliydi sdfsd http://www.youtube.com/watch?v=5NCXrItGBfQ&feature=related BEST MOD EVAAAAH http://www.youtube.com/watch?v=uv9KTdHm44Y&feature=related http://30.media.tumblr.com/tumblr_kqnn08dJNy1qz6z2wo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 refresh fail :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fnsObgFucE8 The Cassandra Legend is over. amithedoctor 2 months ago 8 @amithedoctor Villains don't need graves. Kaiserhawk 2 months ago 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ABİ AHHASFKLHJASLKDA MÜKEMMEL Eve gider gitmez bulup indiriyorum bu modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ahaha mükemmelmiş hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 AAHSDHAUSHGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 AHHAHAA Hokuto Zankaiken'i harika yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 başka böyle ciddi oyunuu değiştiren bi daha oynatacak kadar iyi modlar ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 quakeconpackle geldi tüm vegas dlcleride. simdi ben baya sıkılmıstım vegasta, oynıyım diyorum. ama bilgim f2 settingsleri f3 te bildigin rambo gibi bişeydim dialog sıkıntısından burda ne öneriyorsunuz. gene hack lockpick speech alıp akayımmı ilk onları 100ler sonra gun skillerine dönerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şöle yaptım ya silah atasım yok hiç Strength: 4 Perception: 5 Endurance: 4 Charisma: 9 Intelligence: 9 Agility: 5 Luck: 4 - Speech Barter Survival - Good Natured Four Eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 “We just wanted to drop in here and let you know that due to circumstances beyond our control, Lonesome Road won’t be out this month. This isn’t due to any major issue with the code or content, but there are lots of factors involved in releasing these things, and one of those is causing us to slip past our intended release date. We don’t have an exact date yet, but we’re working to get it out as quickly as possible. We’ll be announcing the final date, along with a couple of other interesting FNV-related items in the near future.” BAWWWWWWWWWWWWWWWWWW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar