Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aluriel said: yarısını geçtim nerdeyse 30 oldum. bi sürü gitmedik yer var hala. görevde var. mal mal geziyorum boşa. heh diablo cu genclik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tüm haritayı açmak gibi gereksiz bi misyon edinmiştim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ta ki perkü görene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 perk var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Steam'de daha yavaş oldu oyun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Camp McCarran'da Corporal Sterling'e "garip olaylar gördün mü hiç" diye sordum, "evet bildim, her saat 1 a.m.'de garip ışıklar görüyorum ama bana inanmadılar" dedi de, location'ı söylemedi adam, ya da ben kaçırdım. nereye gitçem bulamadım. quest logda felan da gözükmüyor. dediğim yeri hatırlayan varsa yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 binaya gir, hemen karşıdaki kapılardan başka bir alana çıkıyorsun. orada gözlem kulesi var. sabaha karşı belli saate doğru geliyor köstebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 assassin sniper gibi kötü bir karakter yapayım dedim olmadı. questleri takip ederken yine "iyilik" yönünde akıp gittik. ncr first reconları gördüm, böyle bir karakterim olsun bari dedim, yanımda da ex-first recon vardı. morrowind/oblivion gibi factionlara giremiyoruz di mi? yani first recon guildine girip sniper adventures yapamıyoruz di mi bu oyunda... bi de şey ilginç geldi, nereye gitsem (first recon kampı dahil) "keşke benim de arkamda bir first recon olsa" diyorlar. kotorda mesela benim adam o first reconcularla konuşurdu, ama öyle bişi de göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 guild sistemi yok bunda, faction'lar için freelancer gibi çalışabiliyorsun ama görev yaptıkça. kotor'daki gibi madalya takıyorlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 falloutların o özelliğini sevmedim. freelancer olmak istemiyorum ben ya, morrowind/oblivion'daki gibi direk aralarında olmak, rank atlamak istiyorum. kotor derken madalya değil de, örneğin "jedi"lerin arasına gidince yanındaki "jedi" companion'ın o "jedi"lerle laflamasını kastediyorum. (jedi yerine herhangi bir faction/guild vs gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 belli yerlerde bıdı bıdı yorum yapıyo companionlar da heralde oyunu bekletmemek için direk dialoga dökmemişler. oblivion kadar olmasada mole rate hatır fln soruyolar ztn iyice bocalardı kanımca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 3 tane yeni dlc gelecek sanırım isim hakları vb alınmış diyorlardı, pcyede çıksa bari bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 illa sonra hepsinin olduğu bir gold pakedi filan çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ciksada alsak harbi fallout 1 den itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fallout 1-2 ve tactics interplay'in, onları paketleyemez bethesda. o değil de bende 4 tane falan farklı farklı fo1-2'nin orijinali vardı, level'ın 40 yıl önce verdikleri, retail, gog bi de level'ın 4 yıl önce -tekrar- verdiği. steam kaldı herhalde bi eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 1 & 2 & tactics paket halinde satılıyordu dükkanlarda burada, bayağı da iyiydi fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 d&r'larda var o 19 mu 29 mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben&Jerry's said: ciksada alsak harbi fallout 1 den itibaren dlc gold pakedi diyorlar, fallout universe paket değil. gerçi var zaten her yerde fallout 1-2-tactics paketleri, madem bu kadar istiyorsun, neden almadın bak merak ettim şimdi. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=2272 http://www.vatanbilgisayar.com/aral-01.0774-pc-fallout-trilogy/productdetails.aspx?I_ID=44245 http://www.gog.com/en/gamecard/fallout http://www.gog.com/en/gamecard/fallout_2 http://www.gog.com/en/gamecard/fallout_tactics http://store.steampowered.com/sub/2008/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://www.eurogamer.net/articles/2011-01-21-interplay-fallout-6-could-be-ours inşallah doğrudur da denyo bethesdanın elinden alırlar şu lisansı, mmo'yu da yaparlar oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yine aşeriyorum su oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 silph'in, son cikardigi oyunun trailer'i bu: olan bir firmanin Fallout oyunu yapabilecek kapasitesi kaldigina olan inanci, beni insanlik adina umitlendiriyor. Bu kadar optimizm ile kansere cagre, Afrika'da acliga cozum falan hepsi mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 doggy'nin mesajı görmedim, benimkini çekiyorum. düşene bir de benim vurmam yakışık almaz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bethesda yapamasın yeter (: ayrıca oyun güzelmiş ya asfdsfds, stay open! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 açık fikirli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 3 dakika 4 gün gibi geçtiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar