arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yalnız başta Speech olmak üzere 2-3 skille gösterilen özenin öbür skilller için gösterilmediği kapı gibi bir gerçek. Ardeth said: ne açıdan hikaye açısından mı AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 axedice said: Bugünkü gülelim eğlenelim köşemize TFTS isimli garip site katılıyor. The Top Six Reasons Fallout 3 Is Better Than Fallout New Vegas said: 4. Forced replay value. The game depends heavily on factions. Whether you’re working with the New California Republic, Caesar’s Legion, Mr. House, or just working for an independent New Vegas, you’re working for somebody. But what this means is that you can’t see everything your first trip through. Because once you get sufficiently deep in with some faction, you’ll be shunned by the other factions. My first playthrough found me committed to an independent New Vegas, and after starting to work with Mr. House, I was told that the NCR and Caesar’s Legion weren’t interested in working with me. That means, unlike the original, you can’t do everything in one go. You essentially have to restart (or go back to saves before you find yourself committed to one faction or another) in order to see how everything comes out. .... said: 1. Increased emphasis on speech challenges. This annoyed me, and annoyed many of the folks I talked about with this, but for some reason, Fallout New Vegas depends a lot more on speech challenges than anything else. I, like many of my contemporaries, began by tricking out my skills in firearms and explosives, lockpicks and medicine and the like. But as it turns out, the biggest part of this game seemed to be the thing I usually needed least, especially in the last go-round. Sure, in Fallout 3, if I was a smooth talker I could get some things done. But in Fallout: New Vegas, I’m at a serious disadvantage if I can’t talk straight. It’s almost preposterous how much of this game depends on my ability to talk my way out of a fight instead of blast my way out of it with something heavy, and energy based. http://nexus404.com/Blog/2010/11/05/the-top-six-reasons-fallout-3-is-better-than-fallout-new-vegas-after-playing-both-i-discover-six-reasons-that-fallout-new-vegas-just-cant-surpass-fallout-3-yet/ Yazıyı okuduktan sonra geçirdiğim beyin hasarını atlatmaya çalışırken gözüm yorumlara takıldı. said: I guess the biggest problem with Fallout New Vegas is the fact that you get to choose your enemies. Which is an interesting concept but goes against the purpose of the game–to shoot things. The conflict in New Vegas is not you against the world, the conflict is already established and you end up feeling like an arbitrator between waring factions. I think it’s in most people’s nature to smooth things out between conflicting parties, and this is allowed (and even encouraged), but again, that’s not why I bought the game. Bu xbox sahipleri için acilen bi "final solution" bulmak lazım nedir abi bu? http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/62/Hitler-Xbox360Achievement.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ahhhahaahh garibim ya. valla yeni basladim oynamaya, black mountaina infiltrate ettikten sonra hadi bismillah diye nightkinlerin arasından gire gire yanlıslıkla storage a girdigimi gorunce öeh demiştim, cıktıgımda 1000 kişi olucak. orda şansa baktım bi robot, hadi tamir etmeye calisayim, bi kitap okudum, ettim, ciktim 1300xp ve barissal cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yazık ya. "Konuşma skillini yükseltmeden neden konuşamıyorum!?" şeklindeki eleştirileri gördükçe "noluyo lan ._.?" demeden yapamıyorum. Umarım o yazılar dalgasına falan yazılmıştır. Düşmanlarını kendin belirleme opsiyonu olmasına problem demeler falan oyh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yalnız gercekten, fallout3ten new vegasa geçince kendimi evde hissettim. superstimpack ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vault 11 son oda sadece turretlerın patlatmak mı house always winsi faillıyor ? aşırı undergeared ve underleveled girdim, zar zor atlattım druglarla falan kimseyi öldürmeden mainframei kullanıp tüydüm. gel gör ki iki robot takip etti ve patlatmak zorunda kaldım. tam area transitionda olduğum için quest fail yazdımı yazmadımı emin olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Vault 11 House un orayla bağlantılı olmaması lazım, brotherhood questlerini yaptığın için houseta faillamış olabilir misin? Çünkü house ilerde onları kesmeni istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 *critical brain damage* yemin ediyorum önce "abi başlıkta fallout 3 ve fallout new vegas'ın yerlerini yanlış yazmışın galiba" diye cevap atacaktım, sonra olayın ciddiyet arttıkça bendeki beyin hasarı da arttı axedice said: Bugünkü gülelim eğlenelim köşemize TFTS isimli garip site katılıyor. The Top Six Reasons Fallout 3 Is Better Than Fallout New Vegas said: 4. Forced replay value. The game depends heavily on factions. Whether you’re working with the New California Republic, Caesar’s Legion, Mr. House, or just working for an independent New Vegas, you’re working for somebody. But what this means is that you can’t see everything your first trip through. Because once you get sufficiently deep in with some faction, you’ll be shunned by the other factions. My first playthrough found me committed to an independent New Vegas, and after starting to work with Mr. House, I was told that the NCR and Caesar’s Legion weren’t interested in working with me. That means, unlike the original, you can’t do everything in one go. You essentially have to restart (or go back to saves before you find yourself committed to one faction or another) in order to see how everything comes out. .... said: 1. Increased emphasis on speech challenges. This annoyed me, and annoyed many of the folks I talked about with this, but for some reason, Fallout New Vegas depends a lot more on speech challenges than anything else. I, like many of my contemporaries, began by tricking out my skills in firearms and explosives, lockpicks and medicine and the like. But as it turns out, the biggest part of this game seemed to be the thing I usually needed least, especially in the last go-round. Sure, in Fallout 3, if I was a smooth talker I could get some things done. But in Fallout: New Vegas, I’m at a serious disadvantage if I can’t talk straight. It’s almost preposterous how much of this game depends on my ability to talk my way out of a fight instead of blast my way out of it with something heavy, and energy based. http://nexus404.com/Blog/2010/11/05/the-top-six-reasons-fallout-3-is-better-than-fallout-new-vegas-after-playing-both-i-discover-six-reasons-that-fallout-new-vegas-just-cant-surpass-fallout-3-yet/ Yazıyı okuduktan sonra geçirdiğim beyin hasarını atlatmaya çalışırken gözüm yorumlara takıldı. said: I guess the biggest problem with Fallout New Vegas is the fact that you get to choose your enemies. Which is an interesting concept but goes against the purpose of the game–to shoot things. The conflict in New Vegas is not you against the world, the conflict is already established and you end up feeling like an arbitrator between waring factions. I think it’s in most people’s nature to smooth things out between conflicting parties, and this is allowed (and even encouraged), but again, that’s not why I bought the game. Bu xbox sahipleri için acilen bi "final solution" bulmak lazım nedir abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 axedice said: Vault 11 House un orayla bağlantılı olmaması lazım, brotherhood questlerini yaptığın için houseta faillamış olabilir misin? Çünkü house ilerde onları kesmeni istiyor. Bazen turretlar House faction tagli oluyor. Bug mı, kasti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bayram girdi araya oynayamadım 4-5 gün flaan. devam edesim gelmiyor ya. bütün haritayı explore edicektim halbuki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 vault11deki ciddi bug bahsi geçti mi bilmiyorum da, sacrifice roomdaki bilgisayardaki el alttaki secenegi istediginiz kadar kullanabiliyosunuz. sonsuz xp yani. direk 30lvl basabiliyosunuz 2342342 kere tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Norak said: lifesize A3-21 plasma rifle ve laser rifle yapmış adam: http://1.bp.blogspot.com/_dtR_xdTLX7Q/THlKURY8eCI/AAAAAAAAAIE/GXL7Tna9-hM/s1600/A3_21_Final_18.jpg http://farm5.static.flickr.com/4081/4893150604_06293cd7cd_b.jpg http://www.flickr.com/photos/ryanpalser/sets/72157623717376540/ şu çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Level atlaması çok kolay zaten ya. Hatta sırf bu yüzden mod olarak eski traitleri ekleyen birşeyler indirip, skilled traiti aldım. Exp. %50 falan daha az geliyor. Oyunun görev temposuna bu şekilde daha çok girebildiğimi hissediyorum. Etrafı geziyorum falan ama overpowered olmuyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 lvl cap arttıran bi mod var aslında zorlukta artsa onla beraber süper olur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bidaha bitirdim oyunu legion ı desteklemeye karar vermiştim oyunun başında ama gine o pis kölecilerin yanında yer almaya gönlüm el vermedi :) ve kafama bişiy takıldı hazır bitmişken oyun sorayım dedim bu arcade in remenant reunion quest ine başlarken o annesin ve babasının enclave den olduğunu sölediği anda oil rig den bahsediyor. orda kafama bişey takıldı diyorki orda oil rig NCR tarafından yok edildi sonrada navarroya kaçtık ailecek diyor şimdi o olayda ncr varmıydı hatırladığım kadarıyla bu FEV virüsünü modifiye etmek için enclave tarafından vault 13 den kaçırılan elemanları ve köylüleri kurtarıyoduk fallout 2 de reactor ü aşırı yükleyip biz patlatıyoduk oil rig i, NCR ne zaman geldiki oraya ncr rangerları vardı ortamda ama o olaya karışıyolarmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 spoilere gerenk varmı yaw. o arcade nin anlattığı ikaye şöle: şimdi biz enclave üssünü yok ediyoruz 2. oyunda(oil rig).o üstte olmayan enclave askelerini de ncr gelip dövüyo daha sonra (oil rig dışında da askeri üsleri var enclave in hatta bi tanesine giriyoduk robot köpek vardı filan), kurtulanlar da kaçıolar sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yani biz patlattıktan sonra oil rig de sağ kalanları ncr öldürüyor öle olunca ncr patlattı oluyor oil rig i yuh bütün ağır işi chosen yapmış madalyayı NCR almış o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hatta hafif bi gönderme var orda bireylerin yaptığı işler unutulur aslan payı hep devletlere kalır gibisinden. Vault dweller güney, chosen one da kuzey kaliforniyayı bu kadar stabil hale getirmese NCR'ın büyümesine imkan yoktu ama Marcus dışında chosen one ı hatırlayan bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 işte düzgün bir isim bulup onu kullanmazsan böyle olur işler. bu çoşın van'a bak, bir KUMENDIR ŞEPIRD'a bak. gösteri dünyasının hayati öneme sahip olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hoş olurdu orda komple başarıyı ncr ha hediye etmektense en azından deseydi "chitsa diye sexy bi abla geldi patlattı ortamı " diye bi sevindirik olurduk ahh ne günlerdi falan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vault 34te hiç sıkıntı yaşamadım ben radyasyon açısından? toplamda taş çatlasa 10 radaway ve 6 radx falan kullanmışımdır, ki içerdeki bi kasadan da bundan fazlası çıkıyo. giydim space suitimi, çektim radxlerimi %85 resistle dolandım 1rad/s ile, bayagi da bi dolandım yani ileri geri mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 space suit midir rad suitmidir nedir o olmayaınca 13/s falan oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahahaah oha, rad suit %30 space suit %40 resist power armor da %10 sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 rad suit buldun mu direk cebe atacaksın ben yolda yürürken ceset bulduydum rad suitli almadım allah beni kahretsin o değilde oyundan niyeyse çabuk soğudum ya halbuki gezilecek edilecek bir sürü yer var, bundan önceki oyunu öküz gibi oynadığımdan mıdır nedir, hani combat sistemi olması gerektiği gibi ama ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar