Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 pronoit said: fallout 2 runlarına bak youtubedan cok daha kısa. al mantığa gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Dixon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 great khans'daki eleman satiyor, hatta yanlis hatirlamiyorsam Turbo'nun recipe'ini de alabiliyorsun bir sekilde quest falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hizlica main questi bitirip uninstall ettim. 1-2 bethsda patch'i 1 tane de unofficial patch olmadan oynamam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yeni patch geliyor zaten http://bethblog.com/index.php/2010/11/05/more-news-on-new-vegas-updates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 arkadaslar bi save dosyam bozuldu sanırım o save den baslamayınca masaustune dusup program crash veriyor,bi onceki saveden de baslamak istemiyorum arada cokca zaman var,ne yapmalıyım bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 oluyor öle, bi önceki sağlam save e dönmek tek çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Norak said: oluyor öle, bi önceki sağlam save e dönmek tek çare. sorun su vault 34 de ki savelerim calısmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 grafikle ilgili patch/fix biseyler çıktı mı ? böyle dolanırken haritada birden siyahlaşmaya başlıyor ekranın bi kısmı falan garip bişey. tam da anlatamadım ama neyse. 85 sayfa olmuş kesin konuşulmuştur da ne bileyim üşendim resmen. bi de spoiler full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.newvegasnexus.com/ en iyi modlar vs hersey mevcut cekin cektirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 arkadaslar bir el atın cagresiz kaldım vault 34 e girip cıktıktan sonra hic bi sekilde save edemiyorum,daha dogrusu save ettikten sonra geri donemiyorum,vault 34 un bu olayı ne anlamadım sniper ı baska nerden bulcam ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 sniper rifle istiyorsan cottonwood cove'un kuzeybatisindaki tepelerde sniper's nest diye bir mekan var, direkt ozel sniper rifle buluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 100 lockpick istiyor olması lazım onun. Sniper için en rahat çözüm run runnersdan satın almak, ama belli bi lvldan önce çıkmıyor vendorlarda. Bi de 100 guns (ya da sniperın çıktığından sonraki bi lvl heh) olduktan sonra anti material rifle diye bişey çıkıyor ki aman tanrım. Sneak attacklarda one-shot çekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 anti material rifle'in cikmasi skill'e bagli degil en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 HellHound said: anti material rifle'in cikmasi skill'e bagli degil en azindan onu nerden alıyozs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 guns skill'ine bağlı herşey için gun runners. başka da dükkan yok öyle herşeyi satan. barrett gauss rifle (max charge gg) kadar olmasa da (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 nasil guns skilline bagli oyunu 20 guns ile bitirdim her seyi satiyordu gun runners? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yani guns'ı kullanan silahlar anlamında dedim, vendorun birşey satmasını skill'in etkilediğini sanmıyorum. roketatar filan satıyorlardı 3 explosives varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 gun runners da yok simdi baktım lvl 13 um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 14 olman lazım iyi silahlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 power armor perk'ini nasıl alıcam bileniniz var mı? combat armor mk2 yetersiz kalmaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 brotherhood a yanaşıcan, yada arcade ile kanka olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Unique gauss rifle a max charge ammo takınca bide energy weapons 100se perklerinizde warsa 300 damage oluyo yau dehşetengiz bişey sneak falan yapmaya gerek yok.Tek derdi 4 mermi yemesi her vuruşta science warsa oda dert deil. Science dan vazgeçmem zaten ne lockpick ne repair en babası science mermide yapıyosun kapıda açıyosun robotlarıda programlıyosun nerd rage ede giriyosun factionlarıda tek tuşla havaya uçuruyosun sdfsf. Science ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vuvuzela said: arkadaslar bir el atın cagresiz kaldım vault 34 e girip cıktıktan sonra hic bi sekilde save edemiyorum,daha dogrusu save ettikten sonra geri donemiyorum,vault 34 un bu olayı ne anlamadım sniper ı baska nerden bulcam ?! arkadaslar su derdime bi cagre,vault 34 u temizleyip armory room u somurdukten sonra cıkıyorum ve ondan sonra oyunda hıc bı sekılde hıc bı yerden save alamıyorum,daha dogrusu alıyorum ama o save i load etmeyi deneyince hata verip masa ustune atıyo ?! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aldığın bir item yüzünden olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar