Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

100 lockpick istiyor olması lazım onun. Sniper için en rahat çözüm run runnersdan satın almak, ama belli bi lvldan önce çıkmıyor vendorlarda. Bi de 100 guns (ya da sniperın çıktığından sonraki bi lvl heh) olduktan sonra anti material rifle diye bişey çıkıyor ki aman tanrım. Sneak attacklarda one-shot çekiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Unique gauss rifle a max charge ammo takınca bide energy weapons 100se perklerinizde warsa 300 damage oluyo yau dehşetengiz bişey sneak falan yapmaya gerek yok.Tek derdi 4 mermi yemesi her vuruşta science warsa oda dert deil.

Science dan vazgeçmem zaten ne lockpick ne repair en babası science mermide yapıyosun kapıda açıyosun robotlarıda programlıyosun nerd rage ede giriyosun factionlarıda tek tuşla havaya uçuruyosun sdfsf.

Science ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

vuvuzela said:

arkadaslar bir el atın cagresiz kaldım

vault 34 e girip cıktıktan sonra hic bi sekilde save edemiyorum,daha dogrusu save ettikten sonra geri donemiyorum,vault 34 un bu olayı ne anlamadım sniper ı baska nerden bulcam ?!

arkadaslar su derdime bi cagre,vault 34 u temizleyip armory room u somurdukten sonra cıkıyorum ve ondan sonra oyunda hıc bı sekılde hıc bı yerden save alamıyorum,daha dogrusu alıyorum ama o save i load etmeyi deneyince hata verip masa ustune atıyo ?! :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...