Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 black mountain da idi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi weapon repair kit yapsanıza :S yok mu 50 repair skilliniz? arada bir material toplayıp ki yaklaşık 30-50 caps arası bir miktara 1 weapon repair kit yapabiliyorsunuz silaha göre değişiyor tamir ettiği miktar ama unique sniper rifle için her biri 20% repair basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Leopar said: ucunbiri said: BoS tan power armor öğrenip giyersem NCR bana shoot on sight çeker mi? faction power armoru olmasi lazim, "Brotherhood Power Armor" yaziyorsa saldirirlar evet, ama ben bunkerdaki malzeme satan hatundan brotherhood yazmayan t51b bulmustum, faction armor sayilmiyor o t51-b yani eski oldschool olanlar faction armor. diğer t41 mi ne var. onlar sadece power armor followerlar onu giyebiliyor mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya oyun nasıl bir bug cennetidir abi golfteki ranger liderini ispiklicem dedim triplere girdi intihar etti herneyse silahını alacam cesette gözükmüyo yerdeki silaha steal yapmam lazım yapamıyorum load yapayım dedim bu seferde kapı kilitli içeride kaldı konuşup intihar etmiyor silahtan olduk anasını satiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 biraz disari cikip ncr luzumsuzlariyla konusmak lazim hep beraber geri donunce vuruyor kendini. oyun bugfest ya, o kadar sabretmek bile bisey. zaten o kadar bug a ragmen bitirdigim icin oyun guzel heralde ki buna ragmen bitirdim gibilerinden bi bilinc olustu bende. degisik kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 explorer aldım son levelda, harita coştu iyice o_o bide şu su altında nefes alma zımbırtısı çok iyi valla, işe yarıyor, yoksa adam nefesini 10sn anca tutabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 İçeri girdiğinde direk almassan silahı rangerlardan biri gelip alıyo silahı ondan bulamıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 arkadaşlar karakter kunil oldu benim adamlara falan yavşıyor :( (confirmed bachelor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yau cheat ile item eklemeyi nası yapıyoruz ben player.additem code diilmi kodu giriyorum yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 code bosluk sayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Of şükür saol Kharon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pronoit said: t51-b yani eski oldschool olanlar faction armor. diğer t41 mi ne var. onlar sadece power armor followerlar onu giyebiliyor mesala. hayir abi sundan bahsediyorum resimdeki gibi t51bnin faction olmayanini satiyordu hatun, denemek icin almistim acaba faction armormu bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oha chrashed vertibird diye bi yer var legion raid kampın baya güneyinde haritanın en orta aşagısında hayvan gibi bi robot ordusu tarafından korunuyo ama şu silahı buldum tem atışı 45 EC pack harcıyo ama deli bişey http://fallout.wikia.com/wiki/Tesla-Beaton_prototype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 koca enclave i yedi bitirdi salak bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 black isle demek istedin? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Wild Wasteland almıştım. Quest yaparak level 21 oldum, topu topu 2 encounter gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 heh encounter var mı ki, ben 110 saatte bir tane bile görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 encounterlarda sol üstte "uuuuu" yapan tırsmış bi vault boy çıkıyo. benimde gördüğüm 2 tane, biri goodsprings dışında buzdolabı, diğeri niptonda vera ve gera diye iki iskelet (ne olduklarını wikiden bakmasam asla bilemem valla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 e alien blaster var, haritanın en üstünde park etmiş uzaylı aracı falan. 100dmg 500dps var silahta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 LethE said: encounterlarda sol üstte "uuuuu" yapan tırsmış bi vault boy çıkıyo. benimde gördüğüm 2 tane, biri goodsprings dışında buzdolabı, diğeri niptonda vera ve gera diye iki iskelet (ne olduklarını wikiden bakmasam asla bilemem valla). oyuna ilk başladığımda uuu yapan tırmış vault suratı bende de çıktı, buzdolabının içindeki bir iskelete bakıyordu niye korktu ki öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://fallout.wikia.com/wiki/Wild_Wasteland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 rex kuyuya düşmüş adam gösteriyo lejyon kampında kafesin yanındaki binada kırmızı bi yazı var hatırladıgım kadarıyla wild wastelandde bi de ilk baslangıç yerinde geckolardan kızımı kurtar diye qwuest veren adam var tepeye ulaştıgınızda da 4 tane kırmızı top görüyosunuz anlamadım ama uuuu diyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben 5-6 tane wild wasteland encounterina rastladim, holy hand grenades oyle mesela... onun disinda bir baska monthy python gondermesi daha var Cottonwood'da duvarda graffiti olarak, freeside'da durup dururken elinde oklavalar ile 3 tane teyze sana saldiriyor (neye gonderme bilmiyorum) falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 heh lejyon kampı dedigim cottonwood işte sezarı öldürmeye giderkenki yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar