Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Leopar said:

ucunbiri said:

BoS tan power armor öğrenip giyersem NCR bana shoot on sight çeker mi?

faction power armoru olmasi lazim, "Brotherhood Power Armor" yaziyorsa saldirirlar evet, ama ben bunkerdaki malzeme satan hatundan brotherhood yazmayan t51b bulmustum, faction armor sayilmiyor o

t51-b yani eski oldschool olanlar faction armor. diğer t41 mi ne var. onlar sadece power armor followerlar onu giyebiliyor mesala.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun nasıl bir bug cennetidir abi golfteki ranger liderini ispiklicem dedim triplere girdi intihar etti herneyse silahını alacam cesette gözükmüyo yerdeki silaha steal yapmam lazım yapamıyorum load yapayım dedim bu seferde kapı kilitli içeride kaldı konuşup intihar etmiyor silahtan olduk anasını satiyim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz disari cikip ncr luzumsuzlariyla konusmak lazim hep beraber geri donunce vuruyor kendini.

oyun bugfest ya, o kadar sabretmek bile bisey. zaten o kadar bug a ragmen bitirdigim icin oyun guzel heralde ki buna ragmen bitirdim gibilerinden bi bilinc olustu bende.

degisik kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

t51-b yani eski oldschool olanlar faction armor. diğer t41 mi ne var. onlar sadece power armor followerlar onu giyebiliyor mesala.

hayir abi sundan bahsediyorum

resimdeki gibi t51bnin faction olmayanini satiyordu hatun, denemek icin almistim acaba faction armormu bu diye
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

encounterlarda sol üstte "uuuuu" yapan tırsmış bi vault boy çıkıyo. benimde gördüğüm 2 tane, biri goodsprings dışında buzdolabı, diğeri niptonda vera ve gera diye iki iskelet (ne olduklarını wikiden bakmasam asla bilemem valla).

oyuna ilk başladığımda uuu yapan tırmış vault suratı bende de çıktı, buzdolabının içindeki bir iskelete bakıyordu niye korktu ki öyle?
Sosyal ağlarda paylaş

rex kuyuya düşmüş adam gösteriyo
lejyon kampında kafesin yanındaki binada kırmızı bi yazı var
hatırladıgım kadarıyla wild wastelandde
bi de ilk baslangıç yerinde geckolardan kızımı kurtar diye qwuest veren adam var
tepeye ulaştıgınızda da 4 tane kırmızı top görüyosunuz
anlamadım ama uuuu diyo yine
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...