Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Yok abi bendede t-45 power armor war hardcore da hard da oynuyorum gerçi ama 2-3 tane wuruyolar ve sürü halinde geldikleri içinde bi iki tanesini alsanda dierheri öldürüyo.Veronicada t-51 war 2-3 tane gelince oda direkman iniyo zaten ED yi hiç saymıyo upgradeledikten sonra makine kafayı yedi bi halt yemiyo bi yok oluyo bi geliyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bide implant falan dediniz nerden ekleniyo bu implantlar ben bulamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 New Vegas'ın kuzeydoğusunda Clinic var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi hardcore mode zaten zor üstüne hard niye oynarsınız ki o kadar zorlukta bayar adamı ya :S kişisel görüş tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Hehe doru diyosun abide oyun öbür türlü çok kolaylaşıyo bi süre sonra oyun uzaktan sneak attack çak herkese one shot baymamak için arada ölmek zorlanmak falan daha iyi :D Gangran saol buldum sanırım 5 endurance ile kaç tane implant yapabiliriz biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 5 olması lazım. Ya o implant olayını oyunun başında bilseydim 4 endurancela başlamazdım ühü. HP'ye ne ihtiyacım var ben zaten en iyiyim mantığı her yerde işe yaramıyor =/ Bu arada hardcore mode + very hardda oynamayan mı var aramızda? Bu arkadaşlar lütfen bu topiğe yazmasın gidip başka forumlarda fallout tartışsınlar, üzerimize yetersizlik bulaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya bu ncr hapishanesine oyunun başında girmekle hata ettim galiba. eski şerifi kurtardım; sonra biraz daha bakınıyım dedim içlere. o eddie ve kankaları cümbür cemaat gelip dağıttılar beni. lvl 3 filan ım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Orası oyunun başında zor biraz evet. Ben ayaklarını cripplelayıp dışarı kaçıp uzaktan indirmiştim. Bi de yatakhanelere gece gitmek baya işe yarıyor, sneak düşük olsa bile 2 kişiyi yataklarından kalkamadan öldürebiliyosun hedşatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yatakta adam bulmuşken niye öldüriyim ki? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 agir sapik rp si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 axedice said: Orası oyunun başında zor biraz evet. Ben ayaklarını cripplelayıp dışarı kaçıp uzaktan indirmiştim. Bi de yatakhanelere gece gitmek baya işe yarıyor, sneak düşük olsa bile 2 kişiyi yataklarından kalkamadan öldürebiliyosun hedşatlarla. perk'u var onun butun yatakhaneyi kimse kalkmadan oldurebiliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Zaten mod yapıcam bi tane, her mr. sandman killi aldığımda hansinin mr. sandmande bambam bambam diye söylediği yer çalacak çalıcak böyle. Usul usul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bilgisayar terminallerini hacklemek tamamen şans işi mi? science skillinin yüksek olması hackleme işine yardımcı olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 luck 10 olunca ilk bastıgım tutuyo genelde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 valla kelime oyunu işte.. işini biliyosan 3. de %50 4.de garanti biliyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mulgear6 said: luck 10 olunca ilk bastıgım tutuyo genelde lol 10 luck yapacamda kısacak yer bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Agility buarada sırf yürüme hızını etkilemiyo beyler silah doldurma hızı çekme hızı vs.yide etkiliyo vatsla oynamıcak olsanız bile agi yide çok kısmayın bence Şu ED de bana kafayı yedirtcek gene gitti kayboldu bulamıyorumda fast travel yapıyorum çıkmıyo perklerde verdiği bonus perk duruyo ama.Anlamadım upgrade olduktan sonra kafayı yedi ED çıldırtıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konsol komutu varsa onu bi araştır, companionların kaybolması cidden sinir bozucu ama ben genelde harita değiştirip geri getirebiliyorum. Bu arada vault 11'i yeni bitirdim. Sırf "oha" yazmak için alttabladım şimdi devam edicem. Bi de mini spoiler sondaki combat zormuş, iki kere falan öldükten sonra anca becerebildim. Bi de ilkinde üstümde space suit böyle mal gibi koltukta oturuyodum ahaha. Önce turretları kesince companionlar da ölmüyor, öbür türlü kastı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 lucky 38 e girdiyseniz onun kapısında beklemede kalıyolar gidip alın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 luck'u nasıl 10 veriyorsunuz yahu diğer skiller yerde mi sürünüyor? bi de ed-e an itibariyle bende de kayboldu geçmiş olsun sdfds perk dursun da kaybolması dert değil zira zırt pırt marş çalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://img243.imageshack.us/img243/2821/kayzersote.jpg nerde enclave, nerde çakma sezar. eski kötülerin kılığında yeni kötüleri dövmek farz olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 çişi gelmiş karakterinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hanım hanımcık oturmuşun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kingpin said: luck'u nasıl 10 veriyorsunuz yahu diğer skiller yerde mi sürünüyor? bi de ed-e an itibariyle bende de kayboldu geçmiş olsun sdfds perk dursun da kaybolması dert değil zira zırt pırt marş çalıyor :D str 6 end 3 agi 10 luck 9 perc 6 (+1 bereyle 7 oluyo) char 2 int 5 sniper filan bi karakter yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 The first downloadable content for Fallout: New Vegas will be available this holiday season through Xbox LIVE for the Xbox 360. daha sonra pcye çıkcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar