Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Yok abi bendede t-45 power armor war hardcore da hard da oynuyorum gerçi ama 2-3 tane wuruyolar ve sürü halinde geldikleri içinde bi iki tanesini alsanda dierheri öldürüyo.Veronicada t-51 war 2-3 tane gelince oda direkman iniyo zaten ED yi hiç saymıyo upgradeledikten sonra makine kafayı yedi bi halt yemiyo bi yok oluyo bi geliyo falan
Sosyal ağlarda paylaş

5 olması lazım. Ya o implant olayını oyunun başında bilseydim 4 endurancela başlamazdım ühü. HP'ye ne ihtiyacım var ben zaten en iyiyim mantığı her yerde işe yaramıyor =/

Bu arada hardcore mode + very hardda oynamayan mı var aramızda? Bu arkadaşlar lütfen bu topiğe yazmasın gidip başka forumlarda fallout tartışsınlar, üzerimize yetersizlik bulaşacak
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Orası oyunun başında zor biraz evet. Ben ayaklarını cripplelayıp dışarı kaçıp uzaktan indirmiştim. Bi de yatakhanelere gece gitmek baya işe yarıyor, sneak düşük olsa bile 2 kişiyi yataklarından kalkamadan öldürebiliyosun hedşatlarla.

perk'u var onun butun yatakhaneyi kimse kalkmadan oldurebiliyorsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Agility buarada sırf yürüme hızını etkilemiyo beyler silah doldurma hızı çekme hızı vs.yide etkiliyo vatsla oynamıcak olsanız bile agi yide çok kısmayın bence

Şu ED de bana kafayı yedirtcek gene gitti kayboldu bulamıyorumda fast travel yapıyorum çıkmıyo perklerde verdiği bonus perk duruyo ama.Anlamadım upgrade olduktan sonra kafayı yedi ED çıldırtıyo beni
Sosyal ağlarda paylaş

Konsol komutu varsa onu bi araştır, companionların kaybolması cidden sinir bozucu ama ben genelde harita değiştirip geri getirebiliyorum.

Bu arada vault 11'i yeni bitirdim. Sırf "oha" yazmak için alttabladım şimdi devam edicem. Bi de mini spoiler

sondaki combat zormuş, iki kere falan öldükten sonra anca becerebildim. Bi de ilkinde üstümde space suit böyle mal gibi koltukta oturuyodum ahaha. Önce turretları kesince companionlar da ölmüyor, öbür türlü kastı beni.

Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

luck'u nasıl 10 veriyorsunuz yahu diğer skiller yerde mi sürünüyor? bi de ed-e an itibariyle bende de kayboldu geçmiş olsun sdfds perk dursun da kaybolması dert değil zira zırt pırt marş çalıyor :D

str 6
end 3
agi 10
luck 9
perc 6 (+1 bereyle 7 oluyo)
char 2
int 5

sniper filan bi karakter yaptım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...