NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Snake said: vats kullanmadan oynıycaksan stealthe vermen gerekir çünkü vats kullanmadan rahat oynaman için ilk başta stealth vurup düşmanın canını epey bi götürüp avantajlı duruma geçmen lazım. perception ve agility aban derim ben. PER AGI falan etkiliyor yani real time'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Penthesilea said: boone'u yanima alamadim ben cunku legion'a katilmak istiyorum ama gorunuse gore yararliymis adam =/ vault 34 questi nerde yahu =( Ben oyunun sonuna kadar Boone ile geldim. Legion'a destek vererek hemide. Fakat oyundaki buglar sayesinde oldu diyebilirim. Boone Ceaser'la ilişki belli seviyelere yükseldikçe ve NCR'la ilişki belli seviyelere düştükçe tepki vermeye başlıyor. Mesela NCR'da hated olduğunuz vakit çekip gitmesi lazım. Boone'un gitmesini önlemek için yapmak gereken şey ise adam tepki veremeden ilişki seviyesini tekrar düşürmek. Mesela ncr'la savaş sırasında ilişki, adamın gitmesi gereken seviyeye düşerse o çatışmanın ilişki seviyesi bir kademe daha düşerek bitmesi gerekiyor. Tesadüf eseri rastladım bu olaya. Başka bir hinlikte ilişkiyi değiştirecek birşey yapmadan önce Boone'u uzak bir yerde bekletmek. Böylelikle gitmemesi için gereken ilişki değişikliklerini yapıcak vakit oluyor. Boone sevdiğim bir karakter olduğundan böyle bir bugla karşılaşınca abuse etmesem olmazdı ._. kingpin said: abi deathclawların en zayıf yönü gözleri değil mi ? ben fallout 1 veya 2 de hatırlamıyorum şimdi gözünden ateş ederek pörtletiyordum bunları. niye göz opsiyonu yok ulan sadece kafadan vurabiliyoruz :S Bir adet blind deathclawla karşılaştığım için söyleyebilirim ki gözleri olmuş olmamış çok sıkıntı yaratmıyor elemanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vücut implantlarına para bulmak kolay ama endurance istiyor, end yetmiyorsa hepsini yapamıyorsunuz. 6 end.a max 5 implant yaptırılabiliyordu galiba, denemiştim dün.hepsini yapabilmek için 8 end. falan gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 offf kararsızım ya daha ilk kasabadan bile çıkmadım hangi adamları dövsem emin olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Norak said: vücut implantlarına para bulmak kolay ama endurance istiyor, end yetmiyorsa hepsini yapamıyorsunuz. 6 end.a max 5 implant yaptırılabiliyordu galiba, denemiştim dün.hepsini yapabilmek için 8 end. falan gerekebilir. 12000lik 10 saniyede 1 hp veren implant aşırı pahalı ve aşırı gereksiz bence. şu anda str, perception, agility ve endurance yaptım. 1 tane daha yapabiliyorum ama param yetmiyo. param yetince karizma veya int yapcam. ondan sonra bakcaz 1 tane daha yaptırcakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 NoTwisT said: Snake said: vats kullanmadan oynıycaksan stealthe vermen gerekir çünkü vats kullanmadan rahat oynaman için ilk başta stealth vurup düşmanın canını epey bi götürüp avantajlı duruma geçmen lazım. perception ve agility aban derim ben. PER AGI falan etkiliyor yani real time'i? Oyunu az önce bitirdim hardcore harder da ve perception 1 di (tek sıkıntım mayınlardı 8 explosive skilli olunca direk patlıyolar biplemeden bide hardcore olunca bacak cripple haydee quick load oluyordu :p) agilitynin tek olayı vatSIZ oynayacaksan runspeed veriyor (skillere katkılarından bahsetmiyorum hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gecko said: boombers a gidene kadar kafayı kırdım, evlerin içinde saklanmak gerekiyormuş. bıraktım şimdi orda oyunu bakalım. house u öldürdüm çok acayip şeyler oldu. Boomersa giderken en iyisi dağ kenarından koşmak medx + stimpacklerle bide ağır zırh giyin tabi :) ben öyle geçtim ilk denememde hemde zaten çitlere ulaşınca bombardıman duruyor (yardımcıyı wait yapmayı unutmayın hardcore daysanız özellikle mefta olur direk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hardcore modu kırıldıkça load edin diye değil ki, normal oynayın daha iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 NoTwisT said: Yeni basliyacam oyuna bi kac sorum var.... VATSS kullanmadan oynayacam. Hangi statlar skiller etkiliyor real time'i? AGI PER falan etkiliyormu realtime'i? Tufek daha fazla mi sallaniyor veya kursun attigin yere gitmiyormu silah skillin, per, agi falan dusuk oldugunda? bi perk vardi daha yavas ates ediyorsun ama isabet oranin artiyor falan, o etkiliyormu realtime'i? Son olarak guns/stealth/science dusunuyorum. sniperimsi bir char icin.. Speech veya lockpick mi alsam stealthi cikarip? sneak gereksiz ötesi, sakın alma. speech kesinlikle al ve aban ilk fırsatta. 70-80'lere gelsin en az. per ve agi real-time etkilemiyor denedim. hatta fast shot da etkilemiyor. str silahın istediğinden az olursa o etkiliyor. en az 6-7 str ver. NoTwisT said: Snake said: vats kullanmadan oynıycaksan stealthe vermen gerekir çünkü vats kullanmadan rahat oynaman için ilk başta stealth vurup düşmanın canını epey bi götürüp avantajlı duruma geçmen lazım. perception ve agility aban derim ben. PER AGI falan etkiliyor yani real time'i? hayır. agi sadece run speed için verilebilir ki ben öyle yaptım bethesda oyunlarında koşmakla geçen zamanın en çok tuttuğunu bildiğimden. :) Norak said: vücut implantlarına para bulmak kolay ama endurance istiyor, end yetmiyorsa hepsini yapamıyorsunuz. 6 end.a max 5 implant yaptırılabiliyordu galiba, denemiştim dün.hepsini yapabilmek için 8 end. falan gerekebilir. 9 end ile hepsini yapamadım, bir tanesi kaldı. 10 end lazım hepsi için herhalde. per eksik kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 eger ati kartiniz varsa http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34970 bu dll'i kullanin. ati hd5850 var bende, diger dll'e gore farketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sağol, çok makbule geçti gerçekten. :) sawyer batırmışsın oyunu iyice ya. minigun fo3'te zaten dandikti, burada o kadar kötü olmuş ki aşığı olmama rağmen niye, nasıl kullanılır bilmiyorum. 14 dmg nedir, çöpçüler 13 dt ile geziyor zaten. ve 10 str istiyor, duyan da silah o kadar imba ki sadece str'ye abanabilen nadir insan kullanabilsin diye öyle yapmış sanır. power armor da str vermiyor zaten. sırf minigun kullanmak için 2 perk harcamam lazım ve sonuç koca bir hayalkırıklığı olacak eminim ki. adam bütün oyunu kovboy ve ww1 tüfekleri üzerine kurmuş, m1 garand ve springfield'ı utanmasa barrett ile yarıştıracakmış ama birileri "saçmalama abi o kadar abarttın" demiş kesin. ama aradan çaktırmadan cowboy perkini koymuş, onu alınca gene geçiyor barrett'ı abuk sabuk tom miks tüfekleri. çok kötü çok, burst silah kullanmak istiyorum ama kullandırmıyor oyun resmen. kediye köpeğe minigun çekecek halim yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yes man diyorum oyunu bitiriyorum. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Walla ben sırf cowboy perk i üstüne bi karakter yaptım explosives,guns,melee bunların hepsini arttırıyorum. Lucky diye bi silah war Primmdeki hotelde 85 lockpick istiyo ama cowboy perkiyle efsanevi bişeye dönüşüyo tavsiye ederim.Onu cowboy repeater ile dönüşmeli kullanıyorum ikiside aynı mermiyi kullandığı için sırf .367 mm mi ne o mermiyi yapıcak ekipmanları topluyorum başka mermide tutmuyorum. Vats sız oynamak isteyenlere kesinlikle sniper üstüne gitmelerini öneririm.Agi ve Per i 6 da falan tutup Luck a abanın.Buarada siz siz olun sakın ama sakın Hardcore oynıcaksanız Small Frame almayın üşenmesem yeni karakter açıcam.Energy weapons gidenlerde freeside da bi dükkan var oraya kesin girsin ne isterseniz bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o dükkandan alacağınızı alın sonra brotherhood orayı biçtiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Krusty said: Penthesilea said: boone'u yanima alamadim ben cunku legion'a katilmak istiyorum ama gorunuse gore yararliymis adam =/ vault 34 questi nerde yahu =( mccarran camp'ının haritada üst tarafında ncr tarlaları var freeside'tan önce, ordan almıştım. benim science yetmedi yapmadım gerçi.science zorunlu degil ya 100 science ile hack edebiliyorsun da, onun yerine igrenc igrenc yollardan gecip sifreleri olu teknisyenlerin uzerinde bulabiliyorsun. da yemin ediyorum hayattan sogudum vault 34'te, cikabilecem mi o da belli degil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Lelouch said: hardcore modu kırıldıkça load edin diye değil ki, normal oynayın daha iyi ahah RPG oynamayı severim ama hammallık yapmayı sevmem.(zaten kıstlı olan doctors bagimi kullanmak yada 2 tane loading travella + yemek/su harcayarak doktora ulaşmak hammallık benim için hiç bir challange ı yok yada eylencesi yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu baştan okuyamadım, bir sorum olacak. Bu oyunu 70 dolar verip collector's edition almanın manası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oyundaki en büyük şerefsizliği yaptım az önce. quest gereği haritanın aşağısına gidiyorum, bayağı bir gittim gittim gittim, yolda ncr trooperları çevirdi, son 1 günün kaldı ncr ile aranı düzeltmen için yoksa öleceksin diye. iyi dedim hadi defolun gidin gittiler, sonra ilerde pusulamda kırmızı 3 çubuk gördüm, vats la nişan aldığımda şok geçirdim : 3 tane deathclaw gördüğüm son şey oldu. onları atlamayı denedim ama sayıları gittikçe arttı. 4 tane falan dalıyorlardı üstüme ve hiç birşey yapamıyordum. sonra bug oldu sanırım, beni biraz önce uyaran ncr trooperları tekrar gelip bugün son gün düzelttin düzelttin yoksa seni öldürmeye geleceğiz diyip yola koyuldular. plasma rifle imi çektim, deathclawın bir tanesine sıktım, kaçıp stealth boyumu açtım ve 4 tane deathclaw ın power ve ranger armorlu (oyunun başında gördüğümüz karizmatik armor) elemanları yiyişini izledim. sonra biraz dolanıp gözden kayboldular. ranger armorları ve bilimum laserli plasmalı kocaman kocaman tüfekleri cebe atıp fast travel ile topukladım. ve sonuç : (resimler biraz abuk çıkmış, oyunda böyle değildi neyse idare edin oyunu oynayan anlamıştır olayı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Çok iyi nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bana hiç denk gelmedi ya bu armordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Beyler mysterious magnum u bi deneyin ya iyice western filmine dönüyo oyun silahı çıkardığınızda veya kınına soktuğunuzda western müziği tarzında bi müzik çalıyo tam anlatamadım ama bi deneyin benim hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Collector's edition da çok aman aman bişey yok ya bildiğim kadarıyla bence gereksiz edit:kutusu gayet güzel bide kart zar vs. var içinde sanırım kumarcılar sevebilirde ben çok incelemedim açıkçası hayatında collector's edition alan bi adam diilim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 said: açıkçası hayatında collector's edition alan bi adam diilim zatenonemli nokta bu iste, bi kere CE belasina sarinca her seyi CE almaya basliyosun. cok asiriya kacmadan (haliyle fiyati da mantikli tutarak) gayet basarili bence ya NV CE mesela Black Ops bokunu cikariyor, ha onu da alicam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 reachin kutusunu gordum bugun, ne cikti lan onun icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sugar bomb nerden bulabiliriz robco questi icim lazim da nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar