Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 swayer'ın damage resistance & threshold üzerine yorumları said: [Gizmo: If a person were alive in a post apocalyptic wasteland, and had the choice between leather armor, metal plating, high-end combat armor ~and a powered exo-suit with filtered air.... Which one would most choose to wear most [if not all] of the time?] Again, that's not the point. If I, as a designer, have the ability to balance high end armor so a player has pros and cons for wearing one suit or another, why would I not do so? bugüne kadar verdiğin emekler için teşekkür ediyoruz ama bundan sonra karışma lütfen combat mekaniklerine sevgili sawyer. canına okumuş resmen adam power armor'un. said: Fewer variables are easier to tune than more variables. I tried to do everything through DT and I think the results are pretty good. I left in DR in case my math on paper didn't translate to fun in the game. It also allows PC modders to run buck wild with it if they want to. The GECK/engine/display still support both. neyse modlanabiliyormuş sanırım en azından, düzgün dengeleyebilirse birisi hemen almak lazım o modu. sadece threshold iğrenç. mount & blade sistemi bile çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ben ordaki bütün rocketleri aldımda 102 tane falan atamıyorum weight wermiyolar allahtan quest item diyor sanırım onla ilgili bi quest war. Boone un karısı questinde lobideki ablayı dinazorun önüne doru getirirken gülme krizlerine girdim nolcağından habersiz yürüyo ve baammm kafası suratıma uçtu sdfsdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @gecko: spo spo spo dinazor muhabbetiyle ilgili pek bir şey yok, işte savaştan önce oyuncak dinazor ve oyuncak füze satıyorlarmış. kasabanın yanında eski füze üssü varmış oranın oyuncak füzesinin içinde bir tane sıvı varmış parlak renkli, sonra çocuğun teki içince zehirlenmiş. o yüzden o oyuncakları kaldırmışlar, adam diyo ki bu yüzden koleksiyon değeri var bu roketlerin falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fallout ankara da isteriz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kingden pasport alıp girdim içeriye ortalık gazino ve bilimum yer kaynıyor eskiye göre silahınıza daha az davranıyorsunuz, speech ile çoğu şeyi çözmek mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ya kesinlikle keşke şu skilimde olsa dediğiniz çok an oluyo keşke science ım olsaydı keşke repaire biraz daha verseydim keşke barterım olsaydı falan gibi sırf savaşırım herkesi wururum diye gitmektense skillerle işleri çözmek silaha davranmadan kolay bi şekilde işleri halletmek mümkün.Diyorum işte Obsidian ında okadar farkı olsun ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla ben oyunu bikere bitirdim guzel guzel ama atladigim o kadar cok sey var ki, bastan basladim simdi, hilemi de yaptim, butun statlar skiller 100. Her subplot, subquesti yapmaya calisacam. Daha once yapip "lan acaba" dedigim yerlere skillerle gidip cozmeye calisacam. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ha bi de oyunu 3 intle oynamanizi tavsiye ederim. Cok eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yahu ilk kasabadan ikinciye geçiyorum, şehre girmem lazım askerler biz birşey yapamayız dediler geçtiler. Görev fln vermadiler. Keza "kız arkadaşımı kurtar-yok ben seni kandırdım" elemanı da görev vermedi beni oraya gönderirken? İlk kasabada da sadece training ve şu 6 raider'ı kasabalılar ile öldürme görevi vardı. Oyunda görev sayısı mı inanılmaz düşük, ben mi bir hata yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Apis said: Oyunda görev sayısı mı inanılmaz düşük, ben mi bir hata yapıyorum? sen hata yapiyosun asdf. yap yap bitmiyo lan ivir zivir o kadar quest var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Abi kimle konuşsan quest veriyo yau nası quest sayısı az ben nereye gitceğimi şaşırdım bi questi yapmaya gittiğinde o questin içinde quest falan çıkıyo konuşmaları iyi takip etmiyosundur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Primm mi ne, ikinci kadaba. Dediğim üzere oraya girmeden önce alabildiğim tek görev 6 Raider'ı kasabalılar ile öldürmek oldu. İkinci kasabanın girişindeki askerler de görev fln vermiyor? Kasabayı tek başıma temizlemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kasabaya girdiğinde hotelin karşısındaki binada şehirdekiler toplanmış olcak orda konuş hotelde bi adamı kurtarma görevi falan veriyolar repairinde warsa posta ofisinde robotu tamir edip companion olarak yanına alabilirsin.Şehrin dışındaki asker çadırında ncr lieutenant war daha sonra onla konuşup ondanda quest alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hakketen ama insanlarla konuşmaya korkuyorum birisi görev vercek diye sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 apis direk quest altında çıkmıyor çoğu notes altına giriyo baya şey bulabiliyorsun o zaman. ya bu space suit helmet in bi artısı yok bişeyi yok, boone kendi beresi yerine takmakta ısrar ediyor gıcık etti :( , gizli bi olayı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.newvegasnexus.com adam olmaya basladi, modlar yavas yavas ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Lasombra said: Abi kimle konuşsan quest veriyo yau nası quest sayısı az ben nereye gitceğimi şaşırdım bi questi yapmaya gittiğinde o questin içinde quest falan çıkıyo konuşmaları iyi takip etmiyosundur belki ambush questi sonrası yes manle konustum quest log 1 quest var dı konusma sonrası 2 sayfa quest oldu bıraktım oyle ohoooo diyip :) space suit chest nasıl tamir edebiliyoz yahu, illa para mı basacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet siz de benim gibi black mounten i oylesine temizlediyseniz brotherhoodun power armor giyme questini alamiyosunuz (eyesight to the blind) asdf. bug midir nedir anlamadim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hidden valleyi bitirdiniz miki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Power Armor Training için bir yol daha var. Arcade Gannon ile kanka olursan ondan öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Quest tasarımları ve dialoglar çok güzel olmuş. Nerdeyse bütün questlerin gerçek anlamda birbirinden farklı çözümleri var ve bu çözümler skill kullanımının dışında karakter eğilimlerine göre de şekil alıyor. Mojave desert capital wastelande göre çok daha iyi tasarlanmış, metro labirentleri kabusunu bi kenara bırakıyorum 5 metre ötede oturan düşman kamp olayını da kaldırmışlar ortadan. Fast travel mantığının ve harita büyüklüğünün F3 gibi olması biraz hayal kırıklığı ama şimdilik haritadan çok şikayetim yok. Hardcore mode u çok beğendim. Ne bayıyor ne de önemsiz kalıyor. Karşılaştığım bütün traderlardan pure water hatta dirty water bile alıyorum, caravan lunch falan gibi yemekler bulduğum zaman seviniyorum. Post-apoc atmosferi tamamlayıcı bir etkisi var. Combatta inventory ve stimpack kullanımını da AP ye bağlamaları gerekiyor böyle çok cheese olmuş, ama yine de hot şeklinde heallar falan combatın eski sıradanlığı kaybolmuş gibi. Ağırlık ise bambaşka bi mevzu, birinin mermisi biter condition düşer vs. gibi durumlar için bi sürü silah var elimde ve kurşun + food/water + loot u dengelemek zor oluyor. Daha main questte pek bişey yapamadım ama yazım kalitesi gerçekten çok iyi. Fallout 3'le tabi ki karşılaştırmıyorum, ama ME2 gibi leş bi oyunu oynadıktan sonra ilaç gibi geliyor NW. Özellikle Nipton'da kanım dondu. Caesar's Legion gibi Van Buren konseptlerini görmek de hoş olmuş. Şimdiye kadar gördüğüm tek bug yerin altına giren bi radscorpion oldu, onu da kuyruğundan vurarak öldürebildim. Ara sıra gereksiz düşen fps dışında oynanışa olumsuz etki eden herhangi bişey yok oyunda, insanlar neye niye ağlıyor çözemedim. Şimdilik izlenimlerim çok olumlu, gerçekten beklediğimize değmiş F:NW. Guns/repair/speech şeklinde cheese bi karakter açtım ama bi sürü questin dialoğun falan alternatifini görmek için bi de evil melee karakterle bitiricem. Bu arada guns olan herkese 6. lvlda shotgun surgeon perkini tavsiye ederim, bildiğin cerrah oluyorsun. Eminim piercing strikes da bi bu kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Jury Rigging en iyi perk abi tarti$masiz asdf. sniperla kral oluyosun zaten. bi de susturucuyla imbazor. tek ihtiyac condition onu da bu perkle rahat bi $ekilde sagliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 science da herşeyde karşımıza geliyor, kesin almak lazım hidden valleydeki brotherhood da self destruction modunu açabiliyoruz, sonra rape oluyor tabi base ortasında sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bana da harita fo3'ten sonra başarısız geldi, tonla dekor olmaktan başka işe yaramayan ev var. yazım daha iyi ama öyle çarpıcı boyutlarda değil. arabirim çok yetersiz kalmış eşya sayısı vs'yi katlayınca, elden geçirmeleri lazımdı. iki yama yedikten sonra bile buglar çıkıyor ama dert etmiyorum, genelde halledilebilen şeyler. (tedavi olmasına rağmen seke seke gezen char'dan reload animasyonunda takılı kalan follower'a kadar) jury rigging'i cidden çok övmüşler ve yokluğunu hissediyorum, barter'a abandım ama kafi gelmedi uçuk repair fiyatları için. aynı kırık dökük zırhla geziyorum 10 lvl'dır. şu deathclaw'ları da psycho + ap ammo'lu this machine ile nihayet temizledim tek tek. bir düzinesi vegas'a saldırsa bütün şehri yokeder kesin eminim. yanlış anlaşılmasın, oyunu genel olarak çok başarılı buluyorum. bu yıl oynadığım en düzgün rpg oldu. Esh said: Jury Rigging en iyi perk abi tarti$masiz asdf. qft rags to riches durumu oldu, vendor'dan eşyayı alıp ona tamir edip satarak zengin oldum resmen. fo3'te de yapılıyordu biraz ama burada power helmet'i recon helm (5 gaymecik) ile tamir edebiliyorsunuz filan heh. 0 durability'deki combat armor mk2'mi 100 liraya tamir ettim ki vendor 15k filan istiyordu tamir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 guns gitmek mi daha iyi energy weapons mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar