Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

deathclaw'lar çok feci, 4-5 tane öldürmek tek kişi wow hardcore dancın yapmaktan zor oldu. en sonunda bıraktım tekrar quarry'i, iyice hazırlanıp öyle geleceğim heh.

bu arada gözlemlediğim kadarıyla 1 pe ve fast shot isabet şansını etkilemiyor real-time'da, trail carbine ile tek piksellik kafalara hekşat çektim üstüste. ben bile hayret ettim heh
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda ninja/sniper gibi bişi olayım dedim stealth'i kökleyerek. bloodlines oyununda stealthle insanların arkasına geçer, katanayı sokup öldürürdük. bunda da öyle bir fantazi yapayım dedim. aldım elime tüfeği, bi de ustura. ama ustura böcekler dışında pek işe yaramadı.
sniperlığa abancam herhalde.

primm'in hemen altında bir dükkan var. onun etrafında 4 mü 5 mi ne düşman var.
2 tanesine stealthle yaklaşıp tüfekle headshot çekiyorum.
ama diğer iki tanesi kulubenin hemen arkasında.yanlarına gidiyim yavaş yavaş derken farkediyorlar beni ve hemen ölüyorum. 4 kere denedim beceremedim.

başka quest yapıp geleyim diycem de, başka quest de yok. başlangıç town'da bir quest var ama onun için de level atlayıp demolotion'a 2 puan vermem gerekiyor (+10 demo kitabı yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

başka quest yapıp geleyim diycem de, başka quest de yok. başlangıç town'da bir quest var ama onun için de level atlayıp demolotion'a 2 puan vermem gerekiyor (+10 demo kitabı yok)

O görev training değilmi ya? Adamı dinamitler için ikna ediyorsun hani. O zorunlu değil yapmasan olur. Şu halinle bile çok rahat alırsın adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

rad suit ve bolca rad-x felan varsa vault 34 e gidin. ama önce vaultun solunda kalan ncr nin sebze serasından quest alın(içerde dallanıyor quest),ghoullar ve tonla radyasyonu geçebilirseniz full bir cephanelik var armory içinde, companion lazım taşımak için, robot ideal, veryhard bir chest var içerde, onada sonra gidicem inş.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathclawlar hakkaten felaket güçlü fo3 te 4-5 vats vuruşuyla öldürdüğümü hatırlıyorum şimdi vatsla vurduktan sonra turbo ve ap recharge eden zımbırtıyı içip kaçıp tekrar vats açana kadar ölmüş oluyorum.Ama olsun oblivion gibi her yaratığın senin levelinde çıkması ve hepsini öldürme şansının yüksek olması güzel değildi zaten böylesi çok daha iyi olmuş.

Buarada bişey sorucam elimde machete wardı ceasar's recruiterlarla kapışıyodum vats açınca backslash mı ne öyle bi opsiyon daha wardı R tuşunda bu nedir bilen warmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

robotun questlerini bitirebilirsem bırakıcam eve inş. ama trigger oluyor içindeki gizli dosyalar belli yerlere gelince haritada, o yüzden taşıyorum yanımda, paso ölüyordu zaten kafasına göre bodos girdiği için mobların arasına, mecburen bayılma moduna aldım gözrobotumu. nazar boncuğu bulsam iliştiricem kenarına.
Sosyal ağlarda paylaş

kumarhanelerden ban yenebiliyor evet lol achievement var hatta hepsinden banlanmayı başarırsanız mı ne.

companionların questleri var seri olarak, hepsine bakamadım ama 3-4 birbirinden farklı şekilde bitiyor sizin seçimlerinize göre benim baktıklarım, oyun bayaaa bi komplike olmuş aslında, çok detay var. çok gezilcek yer var.
Sosyal ağlarda paylaş

Once repaired, every now and then, ED-E will begin playing a recording made by the Enclave researcher. This is triggered by certain speech options by certain NPC,

Johnson Nash in Primm- bu elemanla başlıyor robot yanında olcak tabe hep.

Boone'nin ki ilginç baya sonları, adam

sezar a kamikaze yapıyor sizin seçimlere göre.

ayrıca questlerini tamamlarsanız upgrade oluyor companionların malzemeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...