mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yarın geliyomus ya bugun posterlerini asmışlar sadece :D pek sanmıyorum gerçi ama hadi bakalım umarım ing olur yoksa gidip steamden filan satın alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tyrannus said: yaşım kaç oldu ben oyunlardan hala niye korkuyorum lan? çok ufak spoiler.başlangıçtan 1.5-2 saat ilerisi ghoul threatini kaldır questinde ghoul mekanına gittim,iyi hoş tırsa tırsa oynadım zar zor.ordan da basementa in nightkinleri döv dediler.iyi hoş hay hay dedim.ilk boş odayı tırsa tırsa geçtim,baktım yukarda hidden yazıyor,compassta kırmızı yok,dedim hadi yardır.ayının teki önüme blink olup ağzıma vurdu,çok hızlı alt+f4 çektim.burayı yapmadan mainqueste devam etme şansı var mı? 7 saat oynamışım daha o quest'e yeni geldim, ama başlamadım... her side quest'i + misc'deki questleri + dialoglarda gözüküp quest olarak çıkmayan herşeyi yapıyorum :D ama baya gezdim, black mountain'a falan geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sam FO3'de de hizi etkiliyordu agi kacirmissin :P valla dikkat et mulgear, icerik mutlaka almanca olur zaten ama oyunun da almanca ve sansurlu olma ihtimali cok cok buyuk ayrica steam'den de aliyorsan, almanya'ya oyunun low violence ve almanca versiyonu satiliyor... tavsiye etmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 almanya'da fps'lerde kan yok değik mi* zaa bu arada fo3'den sınırsız nefret eden biri olarak zevk alır mıyım agalar bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 LAAAAAAAAAAAAAAAN! nerde bu merkel midir nedir agzını kırmaya gidiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Esh said: 19unda cikmadi mi oyun yahu? steam 19unda cikacak diye preorder yaptiriyodu bi ara? 19'u gördüğün şey US çıkış tarihidir. sendit'te aynen şu yazıyor: http://img638.imageshack.us/img638/8589/senditnewvegas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silphatos said: almanya'da fps'lerde kan yok değik mi* zaa cogunlukla sansurleniyor FPSler evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya abi ingilizce satılanı da olsun lütfen yaaa fps denmez ona rpg o ! =((( wow almıstım zamanında almanyadan zavallım 1 yıl almanca oynadım =(((( yaa off cidden sinirlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 deutschland über alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silphatos said: almanya'da fps'lerde kan yok değik mi* zaa bu arada fo3'den sınırsız nefret eden biri olarak zevk alır mıyım agalar bundan? çok özendin di mi. 3'ten ne kadar keyif aldıysan bu da aynı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silphatos said: bu arada fo3'den sınırsız nefret eden biri olarak zevk alır mıyım agalar bundan? fallout 3 teki herşey burdada var, %75i falan aynı zaten oynanış falan tamamen aynı ehe kısaca fallout 3 ü seven bunuda sever :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o zaman 6gig data israfı yapmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 HellHound said: sam FO3'de de hizi etkiliyordu agi kacirmissin :P kaçırmışım ya da unutmuşum, hatırlayamadım zaten fo3'teki buildimi. pipboy'da ss alsaymışım keşke. herkes başka şey söylüyor per ile ilgili. fast shot real-time'da da hedefi bozuyor mu onu anlayamadım bir de. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 resim spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 silah falan bi de yama çıkmış 180 mb'mış sanırım. resolves quest and scripting issues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 damage reduction'ı kaldırıp yerine damage threshold mu koymuşlar sadece? reduction değeri göremedim henüz zırhlarda. pipboy'da da yazan bir yer görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 soylenene gore damage reduction ekleyen implant var dolayisiyla tamamiyla kaldirilmadi her halde ayrica Perception Overall Accuracy'i etkiliyormus (ve Energy Weapons) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o da reduction mı threshold mu anlamadım, yazım hatasıymış gibi geldi. çünkü toughness da threshold veriyor galiba, lvl up olduğumda bakacağım tekrar. eğer öyleyse ciddi fail olmuş, 15 yıllık oyundaki basit ve mükemmel sistemi bozmadan aktaramadıklarına inanamıyorum cidden. en kızdığım olaydı fo3'te de. per için de adamın biri "aynı mesafeden, aynı hedefe, aynı silahla ateş etmeyi vats'dan denedim, pe 1 vs pe 10 fark yoktu" demiş, sanırım ben de kendim deney yapacağım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi fps oynarken ki$inin kendisinin perceptionu onem kazaniyor. ve cogumuzun 9-10dur zaten asdf buradaki perception sanirim artik sadece uzaklikla ve cok uzaktan vuru$larla alakali olabilir. sanki fo3te de oyleydi. ya da yaratiklarin bi anda dibinden cikma durumu olabilir ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yau big guns skilli kalkmış hangi skile dahil olmuşlar? hmmzz tamam hepsini guns ta birleştirmişler.Büyük saçmalık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aslinda olmami$. yani sonucta oyun sonuna kadar small gunsla gidebiliyodun, ba$ka bi silah kullanmana gerek kalmiyodu. boyle daha cok silahi tadabiliriz. fast shotla nasi oynanir ki acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ilk fallouta göre çok çok daha derin bir oyun yav (ilk dediğim 3 sffd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ne biliyim bana takır takır işleyen bi sistemi değiştirmek karmaşık olan bi skill sistemini basite indirgemek her çıkan oyunda var olan skill sayısını azaltıp genelleme yapmak ters geliyo. Böylesini sevenede sözüm yokta ben eski 20 tane skilli sistemi daha çok seviyordum.Neyse en azından rpg kısmını eminim obsidian bethesdadan daha iyi yapmıştır ondan şüphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 savaşlar f3 gibi değil biçok yede öle koşarken ateş edip dümdüz koşmaya devam edilmiyor valla iyi baya o açıdan zorluyor, bi odaya girince 5-6 kişi atlayıp oranı buranı kırıyorlar bi anda bazı yerlerde eheh level 9 yada 10 um şimdilik, son level 30 galiba plasma rifleımı da modifiye ettim yeni sistemle, ateş etme sesini değiştirmişler gerçi eskisi çok iyiydi. bide şu boş veya başka cephanelerden birbirine dönüştürme falan süper olmuş, dirty waterları tencerede rad-xle kaynatıp saflaştırma olayı da çok iyi :p deathclawlar ailecek geri dönmüşler alpha male, yavrular felan var eskisi gibi, 2 vuruyor biz x_x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 buglarla ilgili sorun olursa çözümleri falan toplamışlar burada:; http://geekmontage.com/texts/fallout-new-vegas-game-fixes-crashes-audio-issues-lag-saving/ 8 companionun hepsine göz atmak isterseniz: http://blog.us.playstation.com/2010/09/15/fallout-new-vegas-for-ps3-meet-the-companions/#more-35908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar