Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Tyrannus said:

yaşım kaç oldu ben oyunlardan hala niye korkuyorum lan?

çok ufak spoiler.başlangıçtan 1.5-2 saat ilerisi

ghoul threatini kaldır questinde ghoul mekanına gittim,iyi hoş tırsa tırsa oynadım zar zor.ordan da basementa in nightkinleri döv dediler.iyi hoş hay hay dedim.ilk boş odayı tırsa tırsa geçtim,baktım yukarda hidden yazıyor,compassta kırmızı yok,dedim hadi yardır.ayının teki önüme blink olup ağzıma vurdu,çok hızlı alt+f4 çektim.burayı yapmadan mainqueste devam etme şansı var mı?

7 saat oynamışım daha o quest'e yeni geldim, ama başlamadım...

her side quest'i + misc'deki questleri + dialoglarda gözüküp quest olarak çıkmayan herşeyi yapıyorum :D

ama baya gezdim, black mountain'a falan geldim
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

sam FO3'de de hizi etkiliyordu agi kacirmissin :P

kaçırmışım ya da unutmuşum, hatırlayamadım zaten fo3'teki buildimi. pipboy'da ss alsaymışım keşke. herkes başka şey söylüyor per ile ilgili.

fast shot real-time'da da hedefi bozuyor mu onu anlayamadım bir de. bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

o da reduction mı threshold mu anlamadım, yazım hatasıymış gibi geldi. çünkü toughness da threshold veriyor galiba, lvl up olduğumda bakacağım tekrar. eğer öyleyse ciddi fail olmuş, 15 yıllık oyundaki basit ve mükemmel sistemi bozmadan aktaramadıklarına inanamıyorum cidden. en kızdığım olaydı fo3'te de.

per için de adamın biri "aynı mesafeden, aynı hedefe, aynı silahla ateş etmeyi vats'dan denedim, pe 1 vs pe 10 fark yoktu" demiş, sanırım ben de kendim deney yapacağım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

abi fps oynarken ki$inin kendisinin perceptionu onem kazaniyor. ve cogumuzun 9-10dur zaten asdf

buradaki perception sanirim artik sadece uzaklikla ve cok uzaktan vuru$larla alakali olabilir. sanki fo3te de oyleydi. ya da yaratiklarin bi anda dibinden cikma durumu olabilir ama bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliyim bana takır takır işleyen bi sistemi değiştirmek karmaşık olan bi skill sistemini basite indirgemek her çıkan oyunda var olan skill sayısını azaltıp genelleme yapmak ters geliyo.
Böylesini sevenede sözüm yokta ben eski 20 tane skilli sistemi daha çok seviyordum.Neyse en azından rpg kısmını eminim obsidian bethesdadan daha iyi yapmıştır ondan şüphem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

savaşlar f3 gibi değil biçok yede öle koşarken ateş edip dümdüz koşmaya devam edilmiyor valla iyi baya o açıdan zorluyor, bi odaya girince 5-6 kişi atlayıp oranı buranı kırıyorlar bi anda bazı yerlerde eheh level 9 yada 10 um şimdilik, son level 30 galiba

plasma rifleımı da modifiye ettim yeni sistemle, ateş etme sesini değiştirmişler gerçi eskisi çok iyiydi. bide şu boş veya başka cephanelerden birbirine dönüştürme falan süper olmuş, dirty waterları tencerede rad-xle kaynatıp saflaştırma olayı da çok iyi :p

deathclawlar ailecek geri dönmüşler alpha male, yavrular felan var eskisi gibi, 2 vuruyor biz x_x.
Sosyal ağlarda paylaş

buglarla ilgili sorun olursa çözümleri falan toplamışlar burada:;
http://geekmontage.com/texts/fallout-new-vegas-game-fixes-crashes-audio-issues-lag-saving/

8 companionun hepsine göz atmak isterseniz:
http://blog.us.playstation.com/2010/09/15/fallout-new-vegas-for-ps3-meet-the-companions/#more-35908
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...