Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 heh ben de öyle dedim baştan ama sonra okudum, adamlar anlaşmaya uymamış görünen o ki. satarken düşüneceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 said: No monetary damages are being sought. Bethesda yine acımış. Ben olsam düşene "Fallout Badesta'ya mı satılır??!!" diyerekten bir tekme de ben atardım. Yalnız alttaki badesta fanboilerin Fallout 1-2 yorumları inanılmayacak seviyede zeka yoksunuymuş. Yürü be yüzeysel Amerikalı, kıytırık RPGlere, DLClere para basmaya devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 benim anti bethesda yorumuma da -10 basmışlar (: edit: -15 olmuş, ama +8'im de var :p, yorum auto-hide olmuş hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 You have been moderated with a 'warning' for a Terms of Use violation. If you repeat this violation, the penalty will increase. To avoid future moderations, please read the rules outlined in our Terms of Use. Having a paid subscription does not exempt you from moderation. Reason for moderation: Not completely obscuring offensive/banned words Action Taken: Delete Msg - No points were lost for this moderation. :( bethesda yüzünden 10 yıllık gamespot hesabımda gidecek, uslu durayım bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 said: Bethesda is demanding the court formally declare Interplay no longer has any rights to the Fallout name or trademark. Olay burda bitiyor, gogda falan satılan trilogyler yüzünden açılıyor ikinci dava zaten. Interplayin elinde hiç bişey kalmaz bu davayı kaybederse, ki şu anda haksız görünüyor anlaşmaya uymamış. Yalnız benim anladığım bethesdanın başından beri planladığı bişey bu, falloutla ilgili hiç bi şeye release vermeyip interplayin elini sıkıştırmayı amaçlıyorlardı. Herve salağı da işin buraya varacağını tahmin edemedi heralde. İlk davanın akibeti belli değil, mastheadin v13 projesini biz generic post apoc mmo yaptırıyoruz diye değiştirebilirler. Nisan 2009da interplayin 30 milyon doları bulamadığı ortaya çıktığında zaten fallout mmo işi zora girmişti. Bu arada v13 demişken, en yeni concept art. http://images2.wikia.nocookie.net/fallout/images/2/24/V13_concept.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 concept art (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?p=736388#736388 said: Fallout New Vegas information is coming "very soon." It's going to be Gameinformer's next cover. This is the information in the magazine: - Similar to Dragon Age: Origins, at character creation the player can select from different background stories. The first few hours of the game are different depending on which background you choose, and you get some unique perks based on your background when the main game begins. - One background story is shown, Chinese Agent. The background story takes place before the bombs fell. The player is part of a team of Crimson Dragoons infilitrating Hoover Dam. You manage to sneak through the Americans' defenses, set explosives, and head to an extraction point, but your escape is cut off by American soldiers in Power Armor. The player and other survivors of the Crimson Dragoons take refuge in a cave in the canyons, where they commit hari kari with cyanide capsules. The player about to do the same when the bombs fall. The background story ends an indeterminate time later, when the player exits the cave, removes his helmet, and sees his ghoulish reflection in the waters of the Colorado River. - The background story segues into character creation. The player can customize the appearance of the ghoul, and you see you start the game with two unique perks. One, similar to the Ghoul Mask in Fallout 3, makes Feral Ghouls non-aggro. The other makes the player immune to radiation sickness and allows the player to discharge accumulated radiation in a blast similar to a Glowing Ghoul, healing the player and any mutants while damaging all non-mutants in range. - By default, the Chinese Agent has the skills Sneak, Small Arms, and Explosives tagged and SPECIAL stats set, although the player can modify their tagged skills and stats if they don't like the template. - One character background option is Lone Wanderer. This selection has no background story or template and is a complete blank slate for players. - The SPECIAL system used will be similar to Fallout 3, but skills will be harder to cap and one character will not be able to become a master of all skills. The article is not very specific because apparently it's something the developers are still tweaking. - Gambling will return, but not as a skill. Your Luck stat will effect gambling results. You can attempt to cheat at cards using your Sneak skill or hack slot machines using your Science skill. - There will be vehicles. The desert of New Vegas dwarfs the Capital Wasteland and you will need transportation to get around and explore it. You will acquire a vehicle several hours into the main quest. You can customize your vehicle with parts bought at shops or won through racing circuits and quests. Vehicles will not be common, but you will encounter road gangs, merchant caravans, and other vehicles in the wastes. The open desert is home to some very large mutant creatures, like giant radscorpions and sandworms, that will attack your vehicle. - New Vegas has a coliseum run by a slaver gang called the Caesar's Legion. You can gamble on and participate in arena fights. Çinli ghoul olacağım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dün /v/ de okudum bende. inansak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bişey söyleyeceğim, vurmayın da, neden bethesda severlere bu kadar yükleniyorsunuz? Yani herkesin RPG oyundan beklentisi farklıdır. Ben izometrik kameraya on milyon kere tercih ederim firts person kamerayı zira dünyanın tam anlamıyla içinde hissederim o zaman. O karakterle direk özdeşleştiririm kendimi. Oblivion'da da Fallout 3'te de böyle oldu. Tarz meselesi biraz. Direk yargılamasak insanları farklı tarzda RPG seviyorlar diye? Hoş olmaz mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Abi kalitesiz rpg seviyorsan bizim suçumuz değil ki gayet yargılayabiliriz. Fallout 3 dialoglarını ve quest'lerini 9 yaşındaki çocuk bile yazabilir yani gelip burada 9 yaşındaki çocuğun yazdığı quest textleri seviyorum dersen tabii ki yargılarız =P Ha ama bence izometrik de first person da fallout'a yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yok questler iyi demedim zaten, ben sadece first person kamera RPG için izometrikten daha uygun diyorum. Ha bi de yine lütfen vurmayın da :) , oyunlarda lore'un yazılı olmasına da karşıyım. Tamam BG2 süper oyun, questleri harika, lore doyurucu falan da baba oku oku bitmiyo yani. O kadar okuma yapmak istesem bi FR kitabı alır okurum. Hani şimdiki teknolojiyle lore'u dyalog olarak verse daha iyi olurdu bence.. Dinleriz öğreniriz, ekrandan o kadar fazla yazı okuma yeteneğine sahip değil ki herkes. Gözlerim ağrıyo benim :( FO3 questleri baldurs gate ile karşılaştırılamaz tabii ki onu iddia etmiyorum merak etmeyin :) sadece bikaç iyi yazar alınsa bethesda tadındna yenmez diyorum. Rol yapma oyunu sonuçta, bence en iyi rolünü yaptığın karakterin gözünden görürsen rol yapma hissini tadarsın. Öyle işte, sçs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Fallout 3 lore ve rpg nin role kısmı acısından belkibi önceki falloutlar kadar başarılı degildi ancak idda ettiginiz gibi vasat bir oyun falan degil, gayet averaj üstü iyi altı pek fena olmayan bir yerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dave cumhuriyeti > ncr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sylian said: Abi kalitesiz rpg seviyorsan bizim suçumuz değil ki gayet yargılayabiliriz. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Son sayfada Kaptan Picard görememiş olmanın hayreti içerisindeyim. Anons yapın, güverteye gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 nileppezdel said: BG2 süper oyun, questleri harika, lore doyurucu falan da baba oku oku bitmiyo yani. O kadar okuma yapmak istesem bi FR kitabı alır okurum. http://auer83.files.wordpress.com/2009/02/patrick_stewart_as_captain_picard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=epFupigyIN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nileppezdel said: BG2 süper oyun, questleri harika, lore doyurucu falan da baba oku oku bitmiyo yani. O kadar okuma yapmak istesem bi FR kitabı alır okurum. gadgangasghashgashfsdahgasdjfjsagas vnsufdghuwyhrtweyrdsaghfashfad gshgshgfgshdgfsgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 AaA negzel! robotoun ne yaptığını çözemedim ama olsun, bayrak ncr (new california republic) bayrağı bu arada http://images2.wikia.nocookie.net/fallout/images/2/2e/NCR_Flag.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oo harika. 0 hikayeli bir rpg shooter oynariz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Obsidian yapıyor bu oyunu, orjinal fallout takımından önemli adamlar var. Artık bundan da doğru düzgün hikaye çıkmazsa fallout ölmüştür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 İnşallah bu sefer adam gibi senaryosu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yazıklar olsun bi efsaneyi resmen katletti bathesda.Tebrik ediyorum bathesdayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 New Vegas çok iyi olacak. Ahanda buraya yazıyorum. Fallout3 motorunu kullanan bi gerçek bi fallout oyunu olacak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: Fallout 3 motoru kullanan Gerçek bir Fallout WUT??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar