HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Chris Avellone said: The dialog system, something that you've known a lot of success in games like Planescape: Torment, changed a bit from Fallout 3, can you explain us more on what changed and what remains untouched? We added more skill checks for various skills (Barter, Explosives, Sneak, Guns), displayed the success values for skill checks, added some stupid-speak at points for low INT characters, and changed the text of the line if your skill isn't high enough (as an example: adding [Crappy Speech] "uh... maybe... you'd be making a mistake?" vs. [Good Speech skill] "You pull that trigger on someone that's got NCR's full support, you'll be making a mistake.") Torment's dialogue system is a scaled-down version of what was in Fallout 1, without the empathy perk and expanded alignment reactivity to compensate for D+D's alignment axis. There's not many other comparisons between Torment and Fallout aside from possibly companion depth in New Vegas and the quest solutions for different character builds, so I don't want to misrepresent either title by drawing any other comparisons between them. Torment owes a lot to Fallout, and not the other way around. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 o kadar laf soktular ki fo3 e, millet ona isyan etmiştir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 beyler obsidian oyunu dediniz fps çıktı. hadi geçmiş olsun. http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1291-fallout-new-vegas-tv-spot/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 walla fo2 oynuyorum netbookta. bi türlü ambiansa giremedim. artık ambians için 3x monitörde fps falan oynamak gerekiyor heralde. 12 sene önceydi abi o iş, saatlerce oyna oyna binbir parçalı questler falan. o zaman ingilizcede doruktayız tabi, gece gündüz oynuyoduk. şimdi bayıyo, aksiyon hareket olacak. fo3te grafik materyali iyiydi. bunda da öyle olacak heralde. dediklerine göre daha efektif bir perk ability sistemi olacakmış. artı companion olayına da el atmışlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 eet şimdik CE box u nerden alıcaz, ön sipariş vericez felan felan, yavaştan başlamak lazım http://www.gamestop.com/gs/images/bonus/Fallout_New_Vegas_CollectorsLG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 para varken sipariş veriyim dedim de hiç bi yerde yok be oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Of CE çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Silphatos said: beyler obsidian oyunu dediniz fps çıktı. hadi geçmiş olsun. http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1291-fallout-new-vegas-tv-spot/ iyide bu tip promo'da ne gösterecekki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nonstop fps olarak algılamamamızı sağlıyacak bir şeyler yapabilirlerdi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 çok az bir görüntü ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Şu aşamada oyunun dialog ve quest mekanikleriyle ilgili fazlasıyla bilgi geldi, promoya bakarak yorum yapmak eksik olur. Ki anlatılanlar da gayet güzel, F3 gibi shooter değil rpg olacak bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 mayista verdim preorderi gamestop'ta, cok az kaldi lan 19 guncuk sonra collector's editioncugumu oksuyor olucam sonra da kasim'da assassin's creed brotherhood ve uzerineee CoD: Black Ops Prestige Edition hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nörd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bizim elimizin altında da hepsi olsa da, biz de nerd olsak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Penth, şikayer edicem seni. Çalışmıyor paso oyun oynuyor diye. Pati'deki mesajlarını da kanıt olarak sunucam. Bütün MS çalışanları senin gibiyse ondan bir türlü adam edemiyorlar ürünlerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Penthesilea said: mayista verdim preorderi gamestop'ta, cok az kaldi lan 19 guncuk sonra collector's editioncugumu oksuyor olucam sonra da kasim'da assassin's creed brotherhood ve uzerineee CoD: Black Ops Prestige Edition hehe kıskandım. litırıli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ben de gamestopa veriyim mi CE'yi? TR'ye getiriyor mu bu adamlar? ALOOO bilmiyo mu olm kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 geçenlerde gamestop'tan alışveriş etmek istedim. parayı ödeyim dedim iptal ettiler siparişi. göndermiyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ya sendit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sendit gonderir de orda collector's edition yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fo2 deki gibi fuhuş opsiyonlarını geri getirsinler bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 pax 10, primm video: http://www.gametrailers.com/video/pax-10-fallout-new/705552?type=flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 haftaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 collector's edition istiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Resmen CE alıcak yer bulamadım. Yurtdışındaki bütün arkadaşlarım tek tek döndü bu yaz. Of lan. Filipinlere gidiyo bi arkadaşım, belki ona sipariş verdiricem ama çok umutlu diilim doğu asyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar