Enginar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Fallout New Vegas was announced moments ago during a Bethesda press conference in London. The new game was revealed by Bethesda's Pete Hines who said that the publisher is working with Obsidian Entertainment on the title. It will be coming out next year for the PC, Playstation 3 and Xbox 360. "It is not a sequel to Fallout 3," Hines said. "It's simply another Fallout game in that universe." It will be the same sort of role-playing game experience seen in Fallot 3, he said. The game's official reveal, with more details and a look at the game down the line. Hines added that this title will have no impact on what Todd Howard and his team are working on. Obsidian Entertainment is the development studio that rose from the ashes of Black Isle Studios, responsible for developing Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Neverwinter Nights, Alpha Protocol, and Sega's Aliens: Crucible RPG, which is currently on indefinite hold. Kotaku Gamasutra Shacknews hayırlısı olsun.inanıyorum ki obsidian ilginc bişeyler yapacaktir fallout lisansiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 It will be coming out next year for the PC, Playstation 3 and Xbox 360. bold kısım bumlatıyo olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Böyle birşey aklımın ucundan bile geçmezdi, Fallout benim için bitmiştir diyip terk eylemiştim :P Obsidian'a öyle pek güvenmiyorum ama Badesta'dan herşey iyidir. 2010'da çıkacağını, oyun motorunun henüz belirli olmadığını, fikrin Beadesta'dan çıktığını ve Bedesto'nun Fallout'un film/televizyon haklarını da noterlediğini not düşelim. Yalnız o isim ne öyle. Bu da bonus olsun: said: One of the things that Bethesda games are known for are their excellent story lines. How does your studio come up with them? We look for stories anywhere we can. Our designers are our story tellers. They write out what happens in quests, they write back stories about characters and lore, and they write all the dialogue. But those are just words and a starting point. From there, our level designers and artists create the living breathing world and that’s where we truly excel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lol, imba bir alinti +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 said: One of the things that Bethesda games are known for are their excellent story lines. How does your studio come up with them? ahahah trajikomedide son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lol hiç güleceğim yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 süper haber, başka da şirket kalmadı zaten. multi-platform olmayan oyunu ancak doğu avrupalılar yapar bundan sonra, anlamsız beklentiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Obsidian iyidir ya. Fallout dünyası da iyidir. Şukela bir şeyler çıkabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hani fallout 3'te vegas vari şehirler atmosferler diyordum . fallout mmo topic'inde. Sesimi duydular heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 saçma bir ek paket haberi zannediyordum ama obsidian'ın yapcağı bir fallout ? heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 E şimdi bu oyunda haliyle New Reno da olacak. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 fallout 3 e 3 gün katlanabilmiştim. işallah first person şeyinden vazgeçerler. fallout dediin turn-based güzel olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sistemin değişeceğini sanmıyorum sonuçta taşeron olarak yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 arcane yaw balki hane bi umit Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Neverwinter Nights kotor 2 motoru gibimsi olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 HAHAHAHAHAHA ağbiiiiii 4 yıl öncesinin 1 nisan şakasıydı bu. Çok iyi ya http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=12965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eheh adam da yemiş zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 offf iyi haber ama mmo su ne olcak simdi bunu durduruldumu hem turn base olmaz yav kotor1 gibi olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Neden eskisi gibi Fallout kelimesini okuduğumda göz bebeklerim büyümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fallout 3 oynamanın yan etkisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 mmo su falan gelmesin bence, belli aralıklarla yeni content eklenen single versiyonu çıksın yeter. misal sims2 ye neredeyse 10 tane expansion geldi, aynı hassasiyeti bildiğimiz fallout a gösterseler tadından yenmez. grafik 3d falan kasmalarına da gerek yok, brotherhood of steel in grafikleri bence gayet güzeldi. biraz cilalasalar mis gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 21+ http://img26.imageshack.us/img26/8920/falloutraped.gif Hahahahaa nası bi giftir abi bu Obsidian yaptığına göre illaki güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 arcane hala mod olsaydı ban ın kralını yemiştin şimdi. yine yersin belki gerçi :P gif güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 AHAHAHA :D iyi ki Fallout 3'den beri Barney avatarıyla takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 İnciler devam ediyor. Bu hala geliştirilmekte olan DLC'den: said: Hines only detailed one of the perks though, called Puppies! If you pick the Puppies! Perk when Dogmeat dies he gets reincarnated automatically as a puppy, which you can go to certain areas to add back to your group. Hines axe'in koyduğu gif'deki şahıs. Project V13 hala devam etmekteymiş: Chris Taylor said: We are still working on V13. The project is moving forward. We've hired more people recently. I wish I could tell you what Masthead has shown us, but I'm not allowed. Bummer, it's really cool. I cannot comment on anything to do with anything. Almost literally. ^_^ pax, -Chris Fallout'u tek L ile yazıp telif sorununu ortadan kaldırma fikri falan herhalde, çok sevinmiş. New Vegas'a dönersek, çok ilginç şeyler olmakta. Lead designer J.E. Sawyer. Vaktinde yalan olan Van Buren'in yani Interplay'in Fallout 3'ünün başındaki isim. Kendisi aynı zamanda Icewind Dale 2'nin de lead designerı olmakta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şerefsiz bethesda interplay'e eski oyunları nette sattığı için dava açıyormuş. ulan bırak da adam kendi yaptığı oyunları satsın zaten ne kazanacak onlardan, mmo lisansını da almışlar zaten. interplay'in $2.54 million borcu varmış, kasasında da sadece $16,000. üzüldüm adamların haline ya, HİBİNE BETHESDA adamlar çocuklarına yumurtalı pide götüremiyor sizin yüzünüzden. http://www.gamespot.com/news/6217290.html?tag=latestheadlines;title;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar