Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[biip] oracle!

riglous

Öne çıkan mesajlar

IBM bana da daha uygun bir alıcı gibi gelmişti. şimdi bir de "mysql ne yöne gidecek?" soruları var tabii..

ayrıca sun bilmemkaç ay önce 1.5 milyar dolara mysql'i almıştı.. kendi bünyesinde bu miktarda bir satın alma yapabilen firmanın 7.5 milyar dolar olması çok absürd değil mi yahu? pek anlamam doğrusu..
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
oha 2-3 milyar nakdi olan firma var midir acaba?

var galiba walmart in olmasi lazim.

sun in kasasinda o kadar yoktur zaten, sirket batiyo zaten 2-33 milyar dolar kasasinda yoktur, olsa olsa o kadar degeri olan bisey vardir, o da para etmiyo kriz zamaninda..

iste yonetim olayi abi.. yani sudan ucuza gitti sirket, java tek basina o kadar eder yani, solaris i var bunun, enterprise customerlari var..

cok komik rakamlar bunlar.. iste kotu yonetim nelere mal oluyor..

oracle da ayri bir hikaye.. adamlar bir DB sirketinden nerelere geldiler. Yanlis hatirlamiyosam Siebel e sadece bu rakama yakin vermislerdi. Peoplesoft u aldilar vs vs.. Oracle da IBM i gececek bu gidisle..
Sosyal ağlarda paylaş

bonesoul said:
senko said:
ya bide oracle nasıl daha büyük bi firma yaf sundan?
bi bildiğim database'leri var adamların :) sun'un javasından solarisine kadar bi çok şeyi var.

illa cesit degil ki olay. oracle isinde rakipsiz.

Rakipsiz degil abi, cok rakibi var.
Ama sanilanin aksine cok da urunu var adamlarin. otn'e girip bakin, products bolumune, nevriniz doner.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Linux çevreleri için çok önemli bu. Oracle'ın OpenSolaris'in lisansını değiştireceği ve teknolojilerini linux'e port edeceğini söyleniyor. DTrace, Containerlar, ZFS, bunlar Linux'e geliyor gibi.

Uzun vadeli olarak Solaris ve Linux'u tamamen opensource olarak merge etmek istiyorlarmış. İnşallah olur diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...