Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülen'e Provokasyon Yapacaklardı !!!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.haber7.com/haber/20080216/Bir-provokasyon-uyarisi-da-Gulene.php

said:
Edinilen bilgilerine göre, çeşitli vakıf, dernek ve öğrenci evleri açılarak buralara Fethullah Gülen´in eserleri konulacak. Bu vakıf ve derneklerde Gülen´in posterleri asılacak, afişleri yer alacak. Hocaefendi´nin kitap, kaset ve CD´lerini de yine buralarda bulmam mümkün olacak. Ayrıca üniversitede okuyan geçler için de öğrenci evleri açılacak. Yine bu evlerde de bol miktarda Gülen´in kitapları ve vaazlarının yer aldığı kasetler bulundurulacak. Yani bu vakıf, dernek ve öğrenci evlerinin gerçekte hiçbir alakası olmadığı halde Gülen´le irtibatlı yerler olduğu görüntüsü verilecek.

Daha sonra da bu mekanlarda çeşitli yasa dışı organizasyon ve faaliyetler gerçekleştirilecek, suça iştirak edilecek. Baştan sona her adımı planlan kirli oyundaki son perde ise asıl amacı ortaya koyuyor.
Daha sonra bu evlere yapılacak baskınlarla, terörü hayatı boyunca en net ifadelerle lanetlemiş bu mümtaz şahsiyetin isminin bir şekilde kayıtlara girmesini sağlamak hedefleniyor. Oysa Gülen´in hiçbir illegal yapılanma ve örgütlenme içinde olmadığı, Gülen´in daha önce bu tür iddialarda bulunanlara karşı açtığı davalar sonucunda verilen pek çok mahkeme kararlarıyla sabit ve ortada olduğu halde. Yeni iftira planında, hangi köşe yazarı ve düşünüre aleyhte ne tür yazılar yazdırılacağı bile düşünülmüş.

Ergenekoncu nurcular dönemi başlıyor, açılın !!!

O diil de poster-afiş kısmı hariç standart bir nurcu evi tarifi yapmış arkadaşlar. "Eğer evlerden biri basılırsa suçu ergenekona atarız" demek için kılıf hazırlığı gibi haber yapmışlar.

Şu kısmı bomba:

said:
Halbuki, bütün ömrünü dünyevi hiçbir makam ve menfaat beklentisi içinde olmadan ve ´Sadece Allah rızası için Türk milletine ve bütün insanlığa İslâm´ın yüce mesajını anlatmaya vakfetmiş olan Gülen´in en küçük bir şüpheyi davet edebilecek herhangi bir davranışı, söz konusu dahi edilemez.

Yeni provokasyonları planlayanlar aslında Gülen´i hedef aldıkları kadar, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü de hedef alıyorlar. Çünkü Türkiye üzerine plan yapan yerli yabancı bütün odaklar çok iyi biliyor ki; Gülen´in ektiği sevgi tohumları ve onlardan yeşeren barış fidanları olduğu müddetçe, Anadolu bütünlüğünü korumaya devam edecek. Ve bu topraklardan yükselen ışık, yeryüzünün dört bir yanında aydınlanmaya vesile olacak.

Ahahaha lam var ya bilmesek...
Sosyal ağlarda paylaş

ASLKFJHJDSKL ne yüzeysel bi bakış açısı allam. Eskiden bi teyze vardı tanıdık, derdi ki "Ben bu Fethullah Gülen'i çok seviyorum, insanlar neden seviyo anlamıyorum adamın tek yaptığı şey kandillerde güzel güzel dua okumak vaaz vermek. Çok da içten adam, nası da ağlıyo <3". Onun gibi bi şey yani afjh
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışı nurcu evlerinden birisinde görmüştüm,nöbet çizelgesi vardı,asla ev yalnız bırakılmıyordu,mutlaka birisi olacak şekilde nöbet çizelgesi hazırlamışlardı,neden diye soramadım ama meğer bundanmış,komplolara karşı hazırlıklı adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlar her zamanki gibi efsane

doktor aga said:
Doktor Aga:

sami sezai cahil cahil konusmussun Ataturk bediuzzamani devrin tum alimleriyle yaristirmistir Ataturk zamanindaki alimler bi tarafta bediuzzaman bir tarafta diger alimler bediuzzamana icinden cikamadiklari meseleleri sormuslar ve bediuzzaman o alimlerin icinden cikilmaz gibi gorunen tum muskil sororularini tek tek cevaplamistir bediuzzaman zamanin alimi demektir cahil cahil atmada once oku ogren ondan sonra yorum yaz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya kalkisirsan iste boyle komik olursun
Sosyal ağlarda paylaş

demek ki fetho örgütlenmesinin işi bitirilmek üzere.e malum amerika laiklik dedi, ilker başbuğ asıl tehlike iktidara ortak olmaya çalışan cemaatler diyerek bunları hedef gösterdi.fethocuların ışınla beni skati demesi yakındır.yazık oldu.yakında ağlayan bir adam vardı ne oldu ona diyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halbuki, bütün ömrünü dünyevi hiçbir makam ve menfaat beklentisi içinde olmadan ve ´Sadece Allah rızası için Türk milletine ve bütün insanlığa İslâm´ın yüce mesajını anlatmaya vakfetmiş olan Gülen´in en küçük bir şüpheyi davet edebilecek herhangi bir davranışı, söz konusu dahi edilemez.

Yeni provokasyonları planlayanlar aslında Gülen´i hedef aldıkları kadar, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü de hedef alıyorlar. Çünkü Türkiye üzerine plan yapan yerli yabancı bütün odaklar çok iyi biliyor ki; Gülen´in ektiği sevgi tohumları ve onlardan yeşeren barış fidanları olduğu müddetçe, Anadolu bütünlüğünü korumaya devam edecek. Ve bu topraklardan yükselen ışık, yeryüzünün dört bir yanında aydınlanmaya vesile olacak.

ulan nurcu olasım geldi. ille de feto alayına feto!
Sosyal ağlarda paylaş

Haha bunu ben de bugün okudum, bazı evler ve dernekler kurulacak buralara Feto'nun resimleri yerleştirilecekmiş, sonra bunlar yasadışı işlerle ilişkilendirilecekmiş.

Bunu okuyunca hakikaten bayağı güldüm, lan bunun orijinali var zaten sapına kadar yasadışı, sonuna kadar kirli işlere bulaşmış. Sahtesini ne yapacağız?
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Yalak said:
Ve bu topraklardan yükselen ışık, yeryüzünün dört bir yanında aydınlanmaya vesile olacak.

Şu cümleden sonra Let The Sunshine demek geliyor içimden haha

adam morning lord lathander gibi birisi.

fethullah bizi ulu ışığından eksik etme yolumuzu aydınlat demelerine az kaldı.fethoperestlik bu işte.şişirilmiş sahte tanrılardan, allaha sığınırız.
Sosyal ağlarda paylaş

oysa biz bu mümtaz şahsiyeti soğan kesetiğinde ağladığı için sevmiştik.

http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/131560038f.jpg

nurmetal e gönül verdiği için bu mümtaz şahsiyeti benimsemiştik.

http://www.tiksohbet.com/wp-content/uploads/fettullah_gulen.swf
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

O diil de poster-afiş kısmı hariç standart bir nurcu evi tarifi yapmış arkadaşlar.

yoo poster-afiş gibi şeylerde gayet var, abiler nikli zatların toplandıkları "evlerinde". bizzat görmüştüm zamanında, said nursinin posterleri, fetonun ise popçuların albüm kapağı benzeri afişleri, fotoları çerçeveletip asılır ve altına da şakitlerin bizzat aşkla yazdığı şiirler eklenirdi. kimi gençler ise bu posterleri dolabının iç kapağına asar ve her açışında bu kıllı herifleri görüp, orgazm olurlardı:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...