RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bildiğin sıkıldım pes atacak adam var mı online? ps3-09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 keşke ps3üm olsa da atsak. yenerdim gerçi kesin. daha iyi oldu böyle üzülmez kimse. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fifa olsaydı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 /throw pes ıyyy hadi yattım ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly said: keşke ps3üm olsa da atsak. yenerdim gerçi kesin. daha iyi oldu böyle üzülmez kimse. sdf yenmek ne be! ben olsam ağzını burnunu kırardım! pes'te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Kırdım ben bi ispanyolun azını burnunu; İspanya'yı aldı eleman bende kaçar mı Türkiye tabi sonuç 1-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 o ağzını kırmak olmaz. sen kırsan kırsan o şekilde saçların uçlarını kırarsın.. inan bana saç ucu kırıklarını aldırmaya gittiğinde saçları fazla kesen berber bile daha senden daha çok kırmıştır çocuğu! ÖNCE AĞZINI KIRICAN, SONRA KOLUNU KOPARTIP KIRIKLI AĞZINA TIKIŞTIRICAN! SONRA DA BOYNUNU KIRIP FİNİŞİM ÇEKİCEN TAMAM MI! KAFASINI TOPUĞUNLA TEKMELEMELİSİN!! DÜMDÜZ OLACAK! KAFA TASI YASSILAŞACAK! pes erkek oyunudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 simste erkek oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hadilangitbarbinleoynasonradayağmurdansıyapsenbelkiyağar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 AGA sen bence golden fazlasını yemişin zamanında Error düşmüş yüreğine yakmış vah vah.. vak vak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 @raincloud! delikanlı adam gülmez! POLAT ABİN GİBİ DURUCAN! yani bildiğin odundan hallice.. evet @Davşan; BİTTİN SEN! seni havuçluycam! Shoot'em up seyrettiysen bilirsin! seyretmediysen de öğrenirsin! clive owen adeta bi boğaçhan rolünde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Yalnız artık kahkaha atıyorum abi naptın sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bugün pes oynadık 5 kişi 2 2-5 saat 25 lira hesap ödedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar