Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yok dayi ben bayadir yasiyorum :D bu arada eskisehirli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o gün little big sevgilinle mi oynuoduk.bende diyorum kim bu kız kıyafeetleri giyiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Anelor said: yok dayi ben bayadir yasiyorum :D bu arada eskisehirli misin Eheh hayir. Akdeniz tarafindanim -bir kac sehir karisik diye oyle dedim- ama Istanbul'da oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 @red: hea :D @di: hacim dedinde burda (eskisehirde) ilkokula giden kizlar bile birbirlerine hacim diye hitap ediyorlar ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cafede bizbizeyiz saat 10 falan arkadaş raid yapıyor ventten bi çığlık duyduk. arkadaş yine başladı bizim canavar dedi biz döndük bakıyoruz ne diyo bu manyak diye meğer guildde aile varmış çocukları ağlamaya başlamış. di sizinde sonunuz öyle olmasın abi. Anelor said: @red: hea :D @di: hacim dedinde burda (eskisehirde) ilkokula giden kizlar bile birbirlerine hacim diye hitap ediyorlar ondan sordum eskişehire ilk geldiğim gün 5-6 yaşındaki çocukların sokakta top oynarken hacım pas ver diye konuşmalarıyla dumur oluşum geldi aklıma. birde taş gibi hatunlar hacım demiyor mu o an gidiyor tüm seksapalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Anelor said: sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin. i win. böyle bişey mümkün değil. mümkünse intihar edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bizim wow guildinde boss tanklarken ayağında bebek sallamaya uğraşan biri vardı fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fede uzulme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fede said: Anelor said: sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin. i win. böyle bişey mümkün değil. mümkünse intihar edicem hacı benimle evlenirmisin? ne farkeder ki? seks her şey mi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 birbirimizin "özel"ine girmeyeceksek. evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bi de birbirimizin "özel"ini ağzımıza bile almıcaz. tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sevgilimle tekken oynardım öğrenciyken ps2 de sonra bi ara buna lineage oynarken kastırmıştım felan ama sadece exp kasmayı öğretmiştim ölüncede napıcanı felan filan şunu şöyle bunu böyle felan diye anlatırdım evden çıkıp derse gidince. hoşunada giderdi lan sonra milletle konuşmayı felan öğrendi oyunu sildim yasakladım interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kız kardeşi falan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Penthesilea said: SenariouS said: Ardeth said: fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız aynısının tıpkısında ama bilg. müh. olanından lazım...hem ayni jiletle tras olursunuz epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kermit said: sonra milletle konuşmayı felan öğrendi oyunu sildim yasakladım interneti. AHSDAHASHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 di said: Biz bu sekilde bi xbox dalgasi atlattik hacim. Bu ikinci dalga. Sen daha yeni yeni yasiyosun olaylari =) bizde ps3 te tekken 6, resident evil ve pro evolution soccer 2009 oynuoruz. henuz wowa baslatamadım ama raid gunlermi ezbere bilio disari cikalim die dirdir yapmiyo, yemegide erken hazirlio o gunlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELena Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bonesoul said: di said: Biz bu sekilde bi xbox dalgasi atlattik hacim. Bu ikinci dalga. Sen daha yeni yeni yasiyosun olaylari =) bizde ps3 te tekken 6, resident evil ve pro evolution soccer 2009 oynuoruz. henuz wowa baslatamadım ama raid gunlermi ezbere bilio disari cikalim die dirdir yapmiyo, yemegide erken hazirlio o gunlerde :D Kafanı kırarım!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Elena Hanım ? AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 BUSTED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 FFS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Penthesilea said: SenariouS said: Ardeth said: fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız aynısının tıpkısında ama bilg. müh. olanından lazım...hem ayni jiletle tras olursunuz belli ki boğaziçine gelmemişin ama yine de güvence olsun diye bıyıksız diye not düştüm hala görmüyosun kör müsün arkadaşım???!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar