Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 daha once acildiysa, acan arkadasi suclayin http://www.youtube.com/watch?v=JpP840kMaLY watch?v=JpP840kMaLY http://www.youtube.com/watch?v=PeT1t0lQn5Q watch?v=PeT1t0lQn5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Batman gelmiş geçmiş en tırt süper kahraman. Zengin züppe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi afedersin de, ağzına kadar super powerla doldurup "SÜPER KAHRAMAN YAPTIM" demek çok lame. Superman ne lan, ne başarısız bir karakterdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 "Süper Kahraman", "Süper Güç" gibi kavramların kaynağı Superman be. "Superhero" olayının patlaması Superman'le olmuşken, Batman gibi "Araba alayım donatayım" "Elbise yaptırayım donatayım" "İp atayım, yıldız atayım kahraman olayım"dan ibaret bir karakteri Superman'le bir tutmayalım Güneşciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çizgi roman ne ya, kırolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 superman(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Şimdi abi, hani oturup bunlar dövüşse ne olur diyeceksek, Superman gibi bir karakter masada oturan kuzenimin bile hayal edebileceği, yaratabileceği bir karakter. Ha hikayeleri vs karşılaştıracaksak, gene kusura bakma da, gitmiş bir karakter yaratmış, adam öyle bir adam ki, karşısına bir challange çıkması imkansız. Ama bir kriptonit var ki dillere destan, bakkalda bile satılır olmuş Superman-kovar kafasıyla. Batman'de entrika var, drama var, aşk var, seks var, üf yani. Superman tırt. Belki Kristin Kreuk şu bebe Superman'de oynadığı için biraz severim, ama o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 seks? SEKS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 BENIM BABAM HEPSINI DOVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahah batman e noob diyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi Batman'de onlar tabii ki olacak, Cesur ve Güzel'de de vardı saydıklarının hepsi. Peki neden? Batman dediğin adam videoda da dediği gibi "Just a guy in a bat costume", kısacası "Superhero wannabe". "Kıroyum ama para bende" hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 HAYM BHETMHEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bunlar orjinal çizimler değil yalnız. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSmashUDie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 En kahraman hero bence benim çünkü napıosam kendim için yapıorm insanlığı önemsemiyorum o yüzden en kıymetli kahramanlıkları ben yapmış oluyorum.Bence.Sonuçta en güçlüde en lüzumluda ben oluyorum.Ayrıca bence gök yüzüne spot tutmak tehlikeli bişi uzaylıların gözünü alıp onları dünyaya çekebiliriz dikkatli olmalıyız.Bence. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Spidee said: Şimdi abi, hani oturup bunlar dövüşse ne olur diyeceksek, Superman gibi bir karakter masada oturan kuzenimin bile hayal edebileceği, yaratabileceği bir karakter. Ha hikayeleri vs karşılaştıracaksak, gene kusura bakma da, gitmiş bir karakter yaratmış, adam öyle bir adam ki, karşısına bir challange çıkması imkansız. Ama bir kriptonit var ki dillere destan, bakkalda bile satılır olmuş Superman-kovar kafasıyla. Batman'de entrika var, drama var, aşk var, seks var, üf yani. Superman tırt. Belki Kristin Kreuk şu bebe Superman'de oynadığı için biraz severim, ama o kadar yani. katiliyorum. JLA'da bile Superman'in yerine Batman dusunuyor hep. Superman gibi uberkarakterler pek hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Asteroth said: http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc Offff öldüm yaawsdfsdjkghfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fakirler sevmez batmani, anlamaz krolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben wolverine seviyorum.. yol verin, yol verin, wolverin'e yol verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Batman 1 numaradir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bone said: Spidee said: Şimdi abi, hani oturup bunlar dövüşse ne olur diyeceksek, Superman gibi bir karakter masada oturan kuzenimin bile hayal edebileceği, yaratabileceği bir karakter. Ha hikayeleri vs karşılaştıracaksak, gene kusura bakma da, gitmiş bir karakter yaratmış, adam öyle bir adam ki, karşısına bir challange çıkması imkansız. Ama bir kriptonit var ki dillere destan, bakkalda bile satılır olmuş Superman-kovar kafasıyla. Batman'de entrika var, drama var, aşk var, seks var, üf yani. Superman tırt. Belki Kristin Kreuk şu bebe Superman'de oynadığı için biraz severim, ama o kadar yani. katiliyorum. JLA'da bile Superman'in yerine Batman dusunuyor hep. Superman gibi uberkarakterler pek hosuma gitmiyor. Teşekkürler BoneC, Güneş'i destekleyerek benim kazanmamı sağladın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Asteroth said: Batman gelmiş geçmiş en tırt süper kahraman. Zengin züppe. asıl tırt olan supermanle spiderman. 13 yaşında bebelere yönelik çalışmalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Asteroth said: http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc ahah ilk iki video iyiymiş de buna çok fena güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 HARIRIRIRVIRIVRIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar