mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dün açıcaktım teknik aksaklıklardan dolayı açamadım istanbul lisesi 125. yılı nedeniyle anıtkabire yaklasık 500 kişilik bir kadroyla çıkartma yaptı ve bakın 2 farklı haber kaynagında nasıl yansıdı bu zaman: Lise ögrencileri zorla egitim için anıtkabire götürülüyor http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=838853&title=lise-ogrencilerini-eylem-icin-zorla-anitkabire-goturuyorlar ntvmsnbc: istanbul erkekliler anıtkabirde http://www.ntvmsnbc.com/id/24957789/ yani su zamanda yapılan kepazelikten öte bişey degildir o veli yada ögrenci de umarım adını hiç açıklamaz....
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Anne-babalar duruma tepki gösterirken, ismini vermek istemeyen bir veli, oğlunun ve okuldaki tüm öğrencilerin Ergenekon soruşturmasına alet edilmek istendiğini söyledi. iyi yazmışlar :P
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne diyeyim.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Valla geçen gün zamanda bir haber vardı Ata evleri falan diye, linkledim 5 dakika sonra yayından kaldırmışlardı :p
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sonumuz iyi olsun. Başka diyecek birşey yok
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 burdan her şekilde medyanın ne kadar güvenilmez olduğunu görüyoruz yandaşmış değilmiş palavra hepsi nasıl görüyorsa olayı öyle yorumluyor.
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Zaman ikiyuzluluk yapmasa haber yapis tarzi dogru. Isine geldigini goruyor, gelmedigini gormuyor. Mesela insanlarin zorla Kuran kursuna gonderilmelerini, baslarini kapatmalarini bir lutufmus gibi goruyor. Ama zorla Anitkabir'e goturme haberi olunca hic kacirmiyor.
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 habercilik okulu var prawler .herkes kendine göre kriterleri çekmeyi başarınca haberci oluyorsun işte. bi de yanar dönerlik ve herkese bir şekilde hitap edebilmek var. mehmet ali birand style . onu ailecek izliyoruz.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya abi hayret bişiy ya kör müsünüz siz ya trollemeye geliyonuz hemen herhalde. zaman gazetesinin yaptığı şerefsizliktir,.ok atmaktır. adamlar ne için gitmiş, gazete ne diye yazmış. şaka mısınız abi ya? zaman a hak mı veriyorsunuz yok işine geleni yazıyor diye ntvmsnbc mi yalan haber yapmış burda zaman mı buna cevap verip öyle gelin. hangisinin yalancı olduğu aşikar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mulgear sen İEL dendin değil mi? Okuldakilerin yorumu ne oldu bu habere? Üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum gerçi :D
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 siteyi dolaşırken gördüm doğrumudur acaba ahhe http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=839115&title=google-haber-gazetesi-yakinda-bayilerde
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Eger zorla goturulmuslerse zaman gazetesinin yaptigi haberde haklilik payi var. Hicbir okul ogrencilerini Anitkabir'e gondermeye zorlayamaz. Ha bu zorlama isinde, mesela din dersinin ZORUNLU olmasini da elestiren haberleri yayinlasalar, AZ BIRAZCIK inandiriciligi olur. Yoksa tamamen kolpa bir gazete.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Zorla din dersi yaptırıyolar ama yıllarca? Din dersi dediğin de islam dersi bu arada, yoksa musevilikmiş hristiyanlıkmış falan şöyle bi yarım saat teğet geçiliyosa geçiliyo.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İşte alacan sopayı beline beline beline beline!
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ben bu akp'li paticik üyelerini anlayamiyorum. Koyun olmak ve sadece yandaş medyanın haberleriyle yaşamak mi istiyorlar ? Akp'nin istediği bu çünkü medyayı ele geçirmek
Apis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 E, Anıtkabir ne zaman aranacak acaba? Atatürk'nın kitaplarına el koyarlar. Kesin aralarında iki cephe haritası, savaş planı fln vardır. Yarınki manşet: Darbe Kocatepeden başlayacaktı!
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aket-Atum said: Mulgear sen İEL dendin değil mi? Okuldakilerin yorumu ne oldu bu habere? Üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum gerçi :D evet bugun bi kaç yatılıyla birlikteydim de sanırım biliniyo kimin velisi oldugu bişeyler yapılıcak bugun bi de vatana bi ropörtaj verilicekti sanırım nooldu o bilmiyorum genel olarak herkes konu dısından yine banlanmama sebep olucak şeyler düşünüyo..
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Rewendor said: Zorla din dersi yaptırıyolar ama yıllarca? Din dersi dediğin de islam dersi bu arada, yoksa musevilikmiş hristiyanlıkmış falan şöyle bi yarım saat teğet geçiliyosa geçiliyo. E tamam i$te ben de onu diyorum. Zorla muslumanlik dersi dayatiliyor insanlara ona birsey yok. Zorla anitkabire goturulunce ama mansetten at haberi. Deniz feneri yolsuzlugu almis basini gitmis, Turkiye'deki hukuksal sureci kasitli olarak baslatmiyorlar ve bu surece iliskin pek birsey yok Zaman gazetesinde, Ama artik 1 Nisan sakasina donmus Ergenekon hakkinda ne denilse mansetten dayiyorlar. Cok guzel $akirtlik yapiyor Fetullah Hoca'miza Zaman gazetesi. Demek istedigim bu ikiyuzluluk. Zamaninda Aydin Dogan ve Tayyip Erdogan kanka iken de aynit ablo vardi Dogan Yayin gazetelerinde. Durust habercilik pek yok. Ya AKPlisin, ya CHP li. Ya laiksin, ya musluman. Hem laik hem musluman olunmaz. :) Cok seviyor milletimiz insanlari kutuplastirmayi.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Rewendor said: Zorla din dersi yaptırıyolar ama yıllarca? Bu tarz savunmalarla nereye kadar ilerlenebilir ki bir tartışmada? Zaten anıtkabire zorla götürülmesi yanlış diyen adamın zoraki din dersine sorun yok diyecek hali yok ya?* *: dip not bu kişinin misal bir vakit yazarı değil de aklı başında bir insan olduğunu var sayıyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ardeth said: *: dip not bu kişinin misal bir vakit yazarı değil de aklı başında bir insan olduğunu var sayıyorum vakit değil de zaman. aynı kakanın laciverti.
firatram Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Anıtkabir'e götürülmesinin zorunluluğuna bir şey diyemem, zaman gazetesinin allah belasını versin. Ama ben törenleri çok takıyorum kafama. Çocukları götürüyorlar stadyumlara, çocuklar sıkılıyor falan. Ya böyle Atatürk'ü nasıl sevsin çocuklar. Ne bileyim gösteriler, tiyatrolarla olmalı bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ShadowFury said: Ardeth said: *: dip not bu kişinin misal bir vakit yazarı değil de aklı başında bir insan olduğunu var sayıyorum vakit değil de zaman. aynı kakanın laciverti. bilmiyorum zamanın bütün yazarlarını bilmiyorum. içersinde zaman zaman vakit ayarında yazılar gördüm ama zaman imajı itibariyle öyle olmayan insanları da alacak gibi bir havası var o yüzden kesin konuşmadım. ama vakitin %99 bu tarz insanlarla dolu olduğu oldukça ortada
Öne çıkan mesajlar