Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ark.lar south park ın divx alt yazılarını bulabılıcegımız bi adres bılıyor musunuz veya suraya bak orda olabılır dedıgınız adres vs var mı?[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
Toplam 20 tane Southpark ile ilgili thread açılmış bu güne kadar. Buna da gerek olduğunu sanmıyorum ya neyse artık kilitlemiyorum ama bu son olsun. Bundan sonra diğerlerine ilgili alana göre msg atarsınız.
Mesaj tarihi:
bişey sorucam bi bölümde geçen sabah 04 simaları işte bütün grup kenny nin yerine başka birini bulmak için arışma düzenliyorlardı birde professor kaos vardı orda ben ortasından açmıştım neden ne oldu ki kenny e başka arkadaş arıyorlar ? kafama takıldı :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
eksik izlemişsiniz
yeni sezonda 1 sezon boyunca kenny yok zaten
kenny dies bölümünde ölüyor ve sora fanların comedy central ı basmasıyla laylaylom geri geliyo

onun yerine arkadaş aramaları da bu yüzdendir ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
ghaldszar, 21 Mayıs 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
Toplam 20 tane Southpark ile ilgili thread açılmış bu güne kadar. Buna da gerek olduğunu sanmıyorum ya neyse artık kilitlemiyorum ama bu son olsun. Bundan sonra diğerlerine ilgili alana göre msg atarsınız.

katılıyorum vizyon bölümündeki ilk topic bana ait üstelik :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Mesaj tarihi:
said:
blue_demon, 21 Mayıs 2004 09:03 tarihinde demiş ki:
divxaltyazi.com

site gocuk =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 21 Mayıs 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
bişey sorucam bi bölümde geçen sabah 04 simaları işte bütün grup kenny nin yerine başka birini bulmak için arışma düzenliyorlardı birde professor kaos vardı orda ben ortasından açmıştım neden ne oldu ki kenny e başka arkadaş arıyorlar ? kafama takıldı :P

kenny kas hastalığı yüzündne tamamıyle öldü

tamamıyle derken bi daha çıkmayacak işte[signature][hline]Aket Atum
Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış;
-"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?"

Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası

Mesaj tarihi:
yok yok kenny çıkacak .. sadece 1 sezonluğuna yok
hatta efsaneye göre south park fanları comedy central ın binasını basmışlar kenny öldü diye. bunlar da dayanamayıp kenny'yi pat diye geri getirmişler

hatta kenny'nin geri geleceği bölüm çok yakın[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 25 Mayıs 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
ee .. cartmanın "im not fat, im big boned" lafının türeyişini bulduk. önce obelix kullanmış :) asterix conquers america nın başında.

bilmeyen vvarmıydı acaba senden başka ( = )[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
ehehhe harbiden ha
ben şişman değilim kemiklerim iri
yılar yılı söylendi bu laf yani duyma olayı apayrı bi şey tabi:-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
  • Yeni Oluştur...