Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ark.lar south park ın divx alt yazılarını bulabılıcegımız bi adres bılıyor musunuz veya suraya bak orda olabılır dedıgınız adres vs var mı?[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Toplam 20 tane Southpark ile ilgili thread açılmış bu güne kadar. Buna da gerek olduğunu sanmıyorum ya neyse artık kilitlemiyorum ama bu son olsun. Bundan sonra diğerlerine ilgili alana göre msg atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bişey sorucam bi bölümde geçen sabah 04 simaları işte bütün grup kenny nin yerine başka birini bulmak için arışma düzenliyorlardı birde professor kaos vardı orda ben ortasından açmıştım neden ne oldu ki kenny e başka arkadaş arıyorlar ? kafama takıldı :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bak kilitlemessen ne oluyo :) direk basıcan clone thread e kilidi acımayacan ... arayın efem arayin prof chaos da konuşuldu , kenny ye ne olduğuda ...[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tahmin edeyim kenny öldü ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 her bölümde ölüyor ki :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 divxaltyazi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 eksik izlemişsiniz yeni sezonda 1 sezon boyunca kenny yok zaten kenny dies bölümünde ölüyor ve sora fanların comedy central ı basmasıyla laylaylom geri geliyo onun yerine arkadaş aramaları da bu yüzdendir ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: ghaldszar, 21 Mayıs 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Toplam 20 tane Southpark ile ilgili thread açılmış bu güne kadar. Buna da gerek olduğunu sanmıyorum ya neyse artık kilitlemiyorum ama bu son olsun. Bundan sonra diğerlerine ilgili alana göre msg atarsınız. katılıyorum vizyon bölümündeki ilk topic bana ait üstelik :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: blue_demon, 21 Mayıs 2004 09:03 tarihinde demiş ki: divxaltyazi.com site gocuk =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 http://217.64.35.213/index.php şuraya bir bak türkçe baya bir altyazı arşivi var.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: theKingpin, 21 Mayıs 2004 02:04 tarihinde demiş ki: bişey sorucam bi bölümde geçen sabah 04 simaları işte bütün grup kenny nin yerine başka birini bulmak için arışma düzenliyorlardı birde professor kaos vardı orda ben ortasından açmıştım neden ne oldu ki kenny e başka arkadaş arıyorlar ? kafama takıldı :P kenny kas hastalığı yüzündne tamamıyle öldü tamamıyle derken bi daha çıkmayacak işte[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok yok kenny çıkacak .. sadece 1 sezonluğuna yok hatta efsaneye göre south park fanları comedy central ın binasını basmışlar kenny öldü diye. bunlar da dayanamayıp kenny'yi pat diye geri getirmişler hatta kenny'nin geri geleceği bölüm çok yakın[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: fizban, 25 Mayıs 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ee .. cartmanın "im not fat, im big boned" lafının türeyişini bulduk. önce obelix kullanmış :) asterix conquers america nın başında. bilmeyen vvarmıydı acaba senden başka ( = )[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ehehhe harbiden ha ben şişman değilim kemiklerim iri yılar yılı söylendi bu laf yani duyma olayı apayrı bi şey tabi:-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar