Phobos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İnsanda bağımlılık yaratıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bence gayet guzel ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 PrudenT said: http://www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU&feature=related yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Daraliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fütfütfütfütfüt fristaylo fütfütfütfütfüt fristaylo vaka maka, dam dytym dari duri dam dyti tiri tyri dam dytym tyri tyri dam, dyti, o, o! vojdamasz ham buldur giem kordala lyskiem buldur giem aj na lajem kosta ral kadyryndy kymbylbiem vo, o, o, o le syja sin bjel bern testa sien mala dije sin bjel diridiri dam du tum tari duri dam dutu tiriti dam dutem tiri tiri dam duti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahahahah çok iyi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya cok fena bagımlılık yapıyo fütfütfüt fristaylo dolandı agzıma cok fena ahahaha :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bence güzel bu şarkı nesine gülüyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Füt füt'ten önceki intro kısmı bana bişeyleri anımsattı ama çıkaramadım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Phobos said: Füt füt'ten önceki intro kısmı bana bişeyleri anımsattı ama çıkaramadım. :S fear of the dark =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dediği birşey var mı şarkıda yoksa sallama kelimeler mi bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kazakça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 uzun ve güzel verisiyone ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 türki cumhuriyetler müzik konusunda çok geri kalmış. kendilerine serdar ortaç, hülya avşar gibi starlarımızı ihraç ederek hem para kazanabilir, hem de onları da kalkındırabiliriz diye düşünüyorum sevgili fütfütfütfüt-fristayloseverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu ihraç sonrası onlar değil biz kalkınırız bence... sosyolojik boyutlarda bütün bir toplum olarak kalkınırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 üzüldüm kazakların haline üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 lam bunun başlığı vardı yaw.. süper şarkı ama. fırisıtayloooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 dürüdiri tam tom dürürdürüü tam tom kısmı güzel lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 evet o düridüridam tiritiritam kısmı aslında güzel =) fütfütfüt fristaylo ne illetmiş be arkadaş sabahtan beri 5 kere dinledim bide ağzımdan düşmüyo çok feci :D duramıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bu şarkıdan sağlam techno remix olur , 300 500 300 500 :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lan tutamıyom kendimi dinliyom hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Afush said: evet o düridüridam tiritiritam kısmı aslında güzel =) evet harbi güzel olmuş o kısım ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 adama gülüyoruz ama herif catchy melodinin allahını yapmış, hergün elim gidiyo dinliyorum illa 1-2 kere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar