avp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Selam, Dun haberlerde gördüm Hz. ISA ve Meryem Ana heykelleri kan agliyormuş.Halk kiliseye akın etmiş heykelleri görmek için Bilim adamlari heykelleri incelemeye almişlar amanin sizce ne olabilir bu olay birisi bize stigmata şakasimi yapiyor nedir?[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 26 Mayıs 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 daha öncede çok haber oldu böyle, yazış bence birisi yapmıştır olmayan şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kedidir kedi[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Birisi kafalarını oyup içeri kan dökmüştür o da akıyodur gözlerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 abi o rahat bi yüz iki yüz yıldır nerdeyse her katolik kilisesinde rastlanan bir "mucize" oldu varya....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok canım daha neler ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bence tirsin :)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Cizız Krayzz Gad Demıt[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 heh the third miracle gibi bişi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 " Stigmata " sözcüğü, Random House Sözlügü'nün sayfalarında " Bazi insanlarin vücutlarında doğaüstü bir şekilde gözlemlenen İsa''nın çarmıha gerilen bedenindeki yaraları andıran işaret " olarak tanımlanıyor.Ve bunu kilise kabul etmiş bulunuyor. Bu gibi açıklanamayan ve sebebi bilinmeyen olayların yaşandığı gerçeği de bir okadar şaşırtıcı. Ve konusu edilen heykellerin kan ağlaması bir çok kez şahit olunmuş bir olaydır.. Aslı nedir bilmem ama biz insanoğlunda görmeden inanmama , dokunmadan algılamama olayı vardır. Ki bu biz türklerde oldukça fazladır. İllaki inanacağımız şey ya sanırlarımızı zorlamalı ya da dokunup ellemeliyiz hatta tadmalıyız bile...buna ne gibi bir yorum yapılır bilemedim çok uzun bir konu....[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 duyduğum kadarıyla o heykelerin gözlerin bir yağ sürülmüş. o yağda bazen beli şeylerle reaksyona girerk kan gibi oluyordu.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Her zaman konuşulur böyle şeyler,toplumun belli bir kesimi inanır , bi kesimi inanmaz. Bu böyle süreer gider.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 marduk geliyo marduk[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 o kanın dns sını alsınlar. Kopyalasınlar ortaya kim çıkacak acaba ?[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 öle birşey varsa zaten yani gerçekten ordan akan şey bir kan'sa onun DNA'siyla ilerliyen yillarda kişinin fiziksel görüntüsünüde ortaya cikartilar bide bakiyoruz Hz. ISA cikiyomuş karşimiza hani kiyatmetin alametlerinden bir tanesi HZ. ISA gelip hristiyanlari muslumanliga cagircakti ya ben böle bi yöntemle gelse dünyaya yani o hac'lardan akan kan'dan insanlarin geliştirdigi cenin'den oluşsa filam oy oy oy mantıklı aslinda :)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eller yalan ağlar ağlarsa anam ağlar[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Resmen duygu sömürüsü...[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ya stigmatayla ne alakası var. Stigmata filminde Vaticanda bi kisilisede böyle bir sahne var diye hemen stigmata ile bagdastırmak dogru degıl. Ayrıca dogru acıklamıs arkadas stigmata'nın anlamını ama bu olayla olan bı alakası yok bence.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 alakasi yokta ileride bi stigmata vakasi yaşanirsa şaşirmamak lasim :) :)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ehue bende arasıra kan ağlıyom .. ya biri bi link filan verse belkim bi şekil inanırım[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bir arkadaşımız Marduk gezegenini söylemiş ne güzel söylemiş..:) Kim bilir belki alakası vardır bundan 12-14 yıl sonra gerçekten kanlı gözyaşları akacak kim bilebilir ki?Hikayenin sonu hiç belli olmaz.... Ama bu gezegenle ilgili araştırmalarım devam ediyor... Ve inanmaya bile başladım... Bu kanlı gözyaşları belki de onu anlatmaya çalışıyor olabilir...([signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 turist çekmenin kolay yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Bıshop, 26 Mayıs 2004 13:43 tarihinde demiş ki: Cizız Krayzz Gad Demıt bugün gelecek quote yok diye bekliyordum :D En babası geldi..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 pişirip pişirip tekrar sunmak mı ne öyle bi deyim vardı, buraya da çok güzel uyuyor o bahsettiğim deyim.. haber kalmayınca aynı haberi yeniymiş gibi sunuyorlar.. "biz dokunmadan inanmayız" diyorsun da, insanın birşeyleri görmesi lazım. hadi Allah'a inanırsın, dinsel felsefesel felan filan açıdan yaklaşırsan bazı kanıtlar bulup inanırsın.. ancak sıradan bir heykel'in kan ağlaması, kaplumbağının mutantlaşması kadar hayali birşey. bunda kanıt bulman da imkansız, hem durduk yere neden ağlasın eheh işi gücü yok mu? hasta çocuklara yardım etsin kan ağlıycağı sırada :-P not: geyik yaptım ciddiye almayınız[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bone esas olay senin söylediğinde gizli işte yani Tanrıya inanmakta. Eğer Tanrı' nın varlığına inanıyorsan ( islam dinince ismi Allah olan tek tanrıdan bahsediyorum) o zaman dünya üzerindeki bir çok mucizeye olabilir gözüyle bakmalısın. İnanmayanlar için hayır kanıt isterim demek kolaydır ama inananlar için mucizeler vardır ve olacaktır. Daha önce de heykellerden kan ağlaması olayları söylenmişti. Şu ana kadar Vatikan' ın kabul ettiği bir durum var mı bilmiyorum ama bu tip olaylarda Vatikan için çalışan işin ehli bilim insanları ya da araştırmacılar gidip derinlemesine araştırma yapıp Vatikana bu konuda bilgi veriyorlar. Eğer nedeni bulunamayan mucizevi bir şekilde oluşmuş bir durum var ise zaten Vatikan bunun bir mucize olduğunu açıklayacaktır. "Aman bir taraflarından sallıyorlar" "olmaz öyle şey hangi yüzyılda yaşıyoruz" "Çocuk mu jkandırıyolar" tarzı yaklaşımlar en az "boku yedik dünya elden gidiyor" yaklaşımı yapan panikler "bu zındıklar yüzünden başımıza taşlar yağacak" tarzı yorumlar getiren yobazlarla aynı kefede oluyorlar. Bu yüzyılda şüphe etmek bir insan olarak en doğal tepkimiz ama körükörüne inanmak ile körükörüne reddetmek aynı şeylerdir aslında. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 26 Mayıs 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar