LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 son bölüm baya zordu. ölme sıranızı ayarlayabilirseniz rahat edersiniz. thief en etkili karakterdi hem kutuları kırıyor hem hook atıyor diye onunla ilerliyorum. ölürken wizarda warrior a geçiyorum (lava giderken) bi kat yukarıya taşınıyorsun o zaman kolaylaşıyor. sonunda ölmemiz kötü olmuş.. yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ironforge diye bir yerdeyim. Checkpoint'lerde olan bir bug yüzünden saçımı başımı yoldum ikidir. Yaklaşık 6-7. checkpoint'i açtıktan sonra return to last checkpoint deyince taaa en baştakine atıyor. Sonra koş oraya koşabilirsen... Çok can sıktı çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Forge ve son bölüm zaten en zor yerler. Bütün XP'leri alayım diyorsan, kafayı kırarsın, klavyeyi de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Demin bahsettiğim bug'lı checkpoint de son checkpoint'miş. İki adım atınca diğer bölüme geçiyormuşsun. Ben de o iki adımı atarken lava düşüp durmuşum. :D Neyse demin bitirdim oyunu. Son bölüm zor gelmedi bana. Sadece Super Mario sendromu var. Hiç beklemediğiniz yerlerden möh diye bir şeyler çıkınca ölüyorsunuz. Eh onları öğrenince bir olayı kalmıyor. Ama dediğin gibi tüm experience'ları almaya kalkınca zor olur baya sanırım. Ben hiç takmadım xp'leri. Oyun düşündüğüm kadar kısa değilmiş bu arada. Kaç saat oynamışımdır bilmiyorum ama çok az değil. Ama bir yerden sonra monotonlaşıyor. Daha uzasaydı bayardım yani. Bir yenilik yok çünkü. Bulunan item'lar falan çok gereksiz. Sırf bir şey bulma hissi versin diye koymuşlar sanki. Yani oyun bittiğinde 30 küsür item vardı. Hiç olmasa da aynı rahatlıkta bitirirdim oyunu. Son bölüm yorumları Son bölüm bence daha uzun ve daha zor olmalıymış. Hele checkpoint'e geldikten sonra iskeletler çıkınca "Tamam şimdi adam gibi savaş geliyor.." diyerek heveslendim. Üç dört iskelet öldürüp zıplayınca cuk diye bitti oyun. İnsan adam gibi boss falan koyar. Son olarak. Oyun son dönemlerde bu tür bir oyun oynamamıştım. Bu türde zevk verecek oyun da yoktu zaten sanırım. O yüzden değişiklik oldu. Zevkten dört köşe oynamasam da sıkılmadan oynadım. Tavsiye eder miyim? Online oynanabilse ve level editöre olsa kesinlikle alınmalı derdim. Ama şu haliyle kesinlikle alınması gereken bir oyun değil. Eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Trine 10/10. Resmen çocukken bir makine başında 2-3 kişi Amiga oynadığımız günlere geri götürdü. Oyun ooperative için yapılmış. Bu sebeple online ve LAN olmaması büyük eksik. Karakter gelişimi daha iyi olabilirdi. Bunlar dışında bir eksiğiyle karşılaşmadım. Grafik, ses, oynanış, atmosfer dört dörtlük. Klavye + fare ile gamepad'e nazaran daha kolay oynanıyor. Co-op oynadığınız sürece acayip eğleneceğinizi garanti edebilirim. Ben çok eğlendim, en az bir o kadar da güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 neye gülüyorsunuz abi oyun oynarken güler mi hiç insan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Valla coop oynamak nasip olmadı ama yanındaki adamın başına gelen şeyler baya güldürebilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Wizard yolu kapatmakta olan topuzu kaldırıp fırlatır. Kaldırırken topuz Knight'a çarpar ve Knight ölür. Fırlattıktan sonra başka bir topuzdan sekip geri dönüp Wizard'ı öldürür. Co-op bir başka. Deneyin, pişman olmazsınız :) Easy ile Medium arası aldığınız hasarda epey fark oluyor. Medium çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şu anda oynadığım oyun bu. enteresan eğlenceli bi oyun ya :) platform oyunları ne hale gelmiş breh breh dedirtti bana euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Coop oynarken yine oyun sırasında karakter değiştirebiliyo musun peki? Yoksa herkes sabit bir karakter mi alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Değiştirebiliyorsun. Habersiz değiştirene kızıyorsun falan. Arkadaşın beceremiyorsa ona paso Knight veriyorsun. Çok eğlenceli oyun yahu. Player 1 istediği gibi değiştirebiliyor, Player 2 o an Player 1'in kullanmadığı karakteri alabiliyor. Bu Player 1-2 değil de klavye-gamepad farkı da olabilir gerçi, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Trine de bandım yani. Co-op oynicak adam olsaydı keşke. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Nasıl co op oynanıyor? Tarif ederseniz ben de bu zevke erişmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hotseat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hotseat değil. Hotseat oyunlarda oyuncular sırayla bilgisayar başına oturur. Hotseat ismi de ordan geliyor, sandalyeye oturan devamlı değişiyor baabında. :) Worms, Civ gibi oyunlar hotseat oynanıyor mesela. Trine'de aynı anda oynuyorsun. Bir oyuncu klavye/mouse, diğeri controller alıyor. Konsollardan zaten genelde birden fazla controller olduğu için daha da rahat olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Some do not limit the definition of hotseat multiplayer only to turn-based games, but differentiate between two categories of hotseat games: simultaneous hotseat and turn-based hotseat. In simultaneous hotseat games, two or more people play a game at the same time on the same computer. In turn-based hotseat games players take turns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İyi simultaneous hotseat o zaman. :) Yazık kelimenin anlamını da bozmuşlar cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 arcane said: Değiştirebiliyorsun. Habersiz değiştirene kızıyorsun falan. Arkadaşın beceremiyorsa ona paso Knight veriyorsun. Çok eğlenceli oyun yahu.ehueheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mirage said: Hotseat değil. Hotseat oyunlarda oyuncular sırayla bilgisayar başına oturur. Hotseat ismi de ordan geliyor, sandalyeye oturan devamlı değişiyor baabında. :) Worms, Civ gibi oyunlar hotseat oynanıyor mesela. Trine'de aynı anda oynuyorsun. Bir oyuncu klavye/mouse, diğeri controller alıyor. Konsollardan zaten genelde birden fazla controller olduğu için daha da rahat olur sanırım. Fail olmus hafiften :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Öhöm öhöm. Adamlar 40 yıllık hotseat'in tanımını değiştirmişlerse ben ne yapayım. Muhtemelen bir çok yanlış kullanıyor diye hadi bunlara da hotseat diyelim de ayıp olmasın demişlerdir (feci kıvırırım (:D)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Düzeltirmisin beni al adamlarım ağzının payını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 OLM OYUN ÇOĞZEL!!!!!!!! hele o hikayeyi anlatan adam beni çocukluğuma götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 son sayfadan daldim biraz konuya ama oyun cikti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bir kaç hafta oluyor çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dreagloth said: Düzeltirmisin beni al adamlarım ağzının payını verdi. Bi daha sana yamuk yapmicam ağam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar