Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 pronoit said: ben bunun co opuyla ilgiliyim de şeyi merak ettim. gamepad tarzi bişiyle nasil olacak yav mousen verdigi akiciligi nasil saglicaklar merak ettim hani gerek kare yapma olsun gerek hirsizla hopla zipla olsun? Gamepad ile koşup zıplamak sorun olmaz da kare yapma ve kanca atma nası olcak ben de merak etmiştim. Forumlarda bir yerde okumuştum. Gamepad ile klavyeye göre biraz değişikmiş. Mesela rogue ile kancayı fırlatırken mouse ile hedef almak yerine o sırada stick'i doğrulttuğun yöne fırlatıyormuş. Kare yaparken ise stick'i bir tarafa ittirip tam bir çember çiziyormuşsun galiba. (Klavyede de kare yerine çember çizmek aynı işi görüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bugun 7 de steamdan install edebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aldım gitti. Heycanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aldım bende. coop atarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Dün demosunu bitirdim, çok eğlenceli oyun. Sanırım akşama eve gidince alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 DadashNik0F said: aldım bende. coop atarız artık. Bir önceki sayfayı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ee? Co-op hali yoksa, multi 2-3 kişi oynayamayacaksak ne anladım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Co-op var ama tek bilgisayardan sadece. Online ya da LAN yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dreagloth said: DadashNik0F said: aldım bende. coop atarız artık. Bir önceki sayfayı oku. okudumuştumda ne görmem gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 DadashNik0F said: aldım bende. coop atarız artık. Mirage said: Co-op var ama tek bilgisayardan sadece. Online ya da LAN yok. Edik: Download başladı bu arada. Steam'e restart atın indirin. Tam hızla indirebiliyorum. 500MB bir şey zaten biter hemen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aldım bende dl açılınca, gece birşeyler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İndirdim ilk üç bölümü oynadım. 30 euro'ya değer mi bilmiyorum, biraz monoton gidiyor çünkü. Ama yine de eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 online lan olmadıgı okudum yaw. ya ben yanlış anlatmışım derdimi ya da yanlış anlaşılma olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bize 30$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 grafikler falan hoş da coop olmaması kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oyun bekledigimden cok daha guzel cikti. level tasarimlari cok guzel, ama bazen cok daral geliyo, cok boguk. ormanda bile surekli kapali yer hissi var. oyunda "bu bir bulmacadir, coz bakalim" olayi yok, hersey bulmaca zaten, guzel olmus. bulmacalarin genelde belirli bi cozumu yok, istediginiz sekilde cozuyosunuz. ama her zaman gecerli degil, istisnalar var. karakter skilleri pek guzel olmamis. oyunun ucte birindeyim sanirim, ama hala yaratici bi skill goremedim pek. 2 kutu yaratiyosaniz bu skilli artirinca 3 kutu yaratabiliyosunuz, ya da 2 degil 3 ok atiyosunuz gibi gayet heyecansiz bi skill tree var. oyundaki savaslar cok cok basarili. "kilicim sana degdi, vurmus oldum" olayi yok, fizik motorunu guzel kullanmislar. adam size vururken kalkani yanlis aciyla tutarsaniz damage alirsiniz yine mesela. ayrica savaslarda sadece knight degil, 3 karakter de savasabiliyo, guzel olmus. buyucu ile biraz kasinc, ama plank aldiktan sonra kolaylasiyo. oynadikca daha yazarim. alinasi bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu oyunun demoyu full grafik oynuyordum. şimdi bissürü şeyi düşürdüm vertical sync i de kapadım. gene demodaki performansi alamiyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bursadaki bilgisayarim kaldirmadi ankaraya donunce sarmayi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İndirdikten sonra 30 euro neden ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İndirmeden önce vermen gerekiyor zaten 30 euro'yu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Son bölüme geldim herhalde ama zor baya bi. Bitiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Forge'dayım şu an, farkedilir bir zorluk artışı vardı, ama son bölüm mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Çarkların olduğu bölümdeyim bende, zorlaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bugün Steam'de bir update vardı ama ne olduğu hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar