Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trine

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

pronoit said:

ben bunun co opuyla ilgiliyim de şeyi merak ettim. gamepad tarzi bişiyle nasil olacak yav mousen verdigi akiciligi nasil saglicaklar merak ettim hani gerek kare yapma olsun gerek hirsizla hopla zipla olsun?

Gamepad ile koşup zıplamak sorun olmaz da kare yapma ve kanca atma nası olcak ben de merak etmiştim. Forumlarda bir yerde okumuştum. Gamepad ile klavyeye göre biraz değişikmiş. Mesela rogue ile kancayı fırlatırken mouse ile hedef almak yerine o sırada stick'i doğrulttuğun yöne fırlatıyormuş. Kare yaparken ise stick'i bir tarafa ittirip tam bir çember çiziyormuşsun galiba. (Klavyede de kare yerine çember çizmek aynı işi görüyor)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bekledigimden cok daha guzel cikti. level tasarimlari cok guzel, ama bazen cok daral geliyo, cok boguk. ormanda bile surekli kapali yer hissi var.

oyunda "bu bir bulmacadir, coz bakalim" olayi yok, hersey bulmaca zaten, guzel olmus. bulmacalarin genelde belirli bi cozumu yok, istediginiz sekilde cozuyosunuz. ama her zaman gecerli degil, istisnalar var.

karakter skilleri pek guzel olmamis. oyunun ucte birindeyim sanirim, ama hala yaratici bi skill goremedim pek. 2 kutu yaratiyosaniz bu skilli artirinca 3 kutu yaratabiliyosunuz, ya da 2 degil 3 ok atiyosunuz gibi gayet heyecansiz bi skill tree var.

oyundaki savaslar cok cok basarili. "kilicim sana degdi, vurmus oldum" olayi yok, fizik motorunu guzel kullanmislar. adam size vururken kalkani yanlis aciyla tutarsaniz damage alirsiniz yine mesela. ayrica savaslarda sadece knight degil, 3 karakter de savasabiliyo, guzel olmus. buyucu ile biraz kasinc, ama plank aldiktan sonra kolaylasiyo.

oynadikca daha yazarim.

alinasi bi oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...