Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 İyide işte o istisna bi guilddir o zaman. Ama freemon a bakarsan genel ortam kendi guildindeki gibi şeklinde postları var da ona şaşırıyorum, ve söylüyorum, freemon wake up my friend there is a different world outside :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 partial resistansları önler yanlıs baslık oldu pardon :D bi de yıl 2009 moonkine hala ardı ardına poly atılmaya çalısılıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mulgear6 said: partial resistansları önler yanlıs baslık oldu pardon :D bi de yıl 2009 moonkine hala ardı ardına poly atılmaya çalısılıyo =( lol imbaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Şimdiiii. Moonkin olarak tanka item kasmayı düşlüyorum :). Moonkin için bir talentım var, ama rotasyon olayını bilmiyorum. Hunterla 1. iken hc lerde moonkinle sonuncu oldum dün 2 3 kere. Gear naxx chest staff kafalık ve eldiven mevcut. Gerisi mavi. Geçerli bir talent dizilimi+glyphler ve rotasyon bilgisi verebilen çıkar mı :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 |Joker| said: Şimdiiii. Moonkin olarak tanka item kasmayı düşlüyorum :). Moonkin için bir talentım var, ama rotasyon olayını bilmiyorum. Hunterla 1. iken hc lerde moonkinle sonuncu oldum dün 2 3 kere. Gear naxx chest staff kafalık ve eldiven mevcut. Gerisi mavi. Geçerli bir talent dizilimi+glyphler ve rotasyon bilgisi verebilen çıkar mı :)? armory check: cincoy, dworgian (burning legion) rotasyon: crit ağırlıklıysa: is, mf, w, w, (eclipse proc), sf, sf, sf, (eclipse gcd), is, mf, w, w,... haste ağırlıklıysa: is, mf, sf, sf, (eclipse proc), w, w, w, (eclipse gcd), is, mf, sf, sf,... bi de başa ff tabii belki atan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 moonkini bi sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Freemon? Server ve guild adı plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 vermio olm işte zorlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi o zaman atıp tutuo oluo ama gözümde işte. Versin bakalım görelim inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ve forumu sıkı takip eden, formülleriyle gönlümüzde taht kuran Freemon, sorumu yanıtsız bıraktı. Arkadaşın guild ve server ve nickini bilen yazsın sevabına Merak ediorum ciddi ciddi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 said: Furious Gladiator’s Staff and Furious Gladiator’s Greatstaff: The agility values on these two items were too high. They have been reduced by 50%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 LULZ aramızda casus var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 lol şom ağızlılık=P ama hakkaten statları imba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ulduar'da yeni DPS staffı çıktı ortaya. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/may/dreambinder.jpg Freya Hard Mode + Algalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Legendary mace'i roll sonucu kaybeden benim gibi bahtsız druidler için en güzel mace de dün düştü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben the lifebinder aldım mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben offspec'i Boomkin yapıcam sanırım, Lunar Eclipse rotation denicem. 1500 SP var itemlerden sadece, enchant yok, gem yok, talentsiz ve glyphsiz, baya da bi haste var, nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 abi, sp 2000 lere getir minimum, moonkin formda 23 24 crit iyidir kurtarır, hit %9 fln olsun (zaten cap %10 onu da shaman sağlıo vs) haste de aban işte sora :D gerçi elitist jerk de şu aralar millet crit abanın crit ftw diomuş eskiden haste derlerdi ama? mana regen olayıyla mı bağlantılı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Gangren said: Ben offspec'i Boomkin yapıcam sanırım, Lunar Eclipse rotation denicem. 1500 SP var itemlerden sadece, enchant yok, gem yok, talentsiz ve glyphsiz, baya da bi haste var, nasıl sizce? sana boomkin yakısmaz yaw !!!! seni hep melee canlandırdım gozumde ben. bole kaba saba taurensin sen ne isin var boomkinle ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Druid moonkin PvE spec bu mudur şu an için? 56 0 15 Tekrar okuyunca yazılarınızı bende buna karar verdim Yani 3 ImpISden 3 Dreamstatee verdim. Mana sıkıntısı min olsun. Bu da resto ortalama gear için raid psec diyebilirmiyiz? 11 0 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 imp is yerine dreamstate kullanıyorum onun dısında aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Güzel spec, ama ben biraz daha mp5 gelecek şekilde dağıtıyorum. 3xImproved Faerie Fire yerine 3xDreamstate, Force of Nature yerine de bi seviye daha Intensity alıyorum. Glyphler aynı. Aldığım talentlar şöyle yani: http://www.wowhead.com/?talent#0xG0uiIsIdhVh0uZbxcub:fruzmM Ha, patch sonrasında mp5 azaldı tabii, mana sıkıntısı çekiyorum ama benim gear rezalet, bakmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 mulgear6 said: 2 parça da t8 im ve 3 tane ulduar dropum da var =( guildin toplam aldıgı loottan fazla =((( abnım daha cok ulduar dropum ar be, hatta 4 mayısdada dah acok vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Absolut said: Druid moonkin PvE spec bu mudur şu an için? 56 0 15 Tekrar okuyunca yazılarınızı bende buna karar verdim Yani 3 ImpISden 3 Dreamstatee verdim. Mana sıkıntısı min olsun. Bu da resto ortalama gear için raid psec diyebilirmiyiz? 11 0 60absolut resto talent gayet güzel. gear nasıl senin? ben mesela imp tranquility e veriyorum pek mana sıkıntısı çekmediğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Cuce said: mulgear6 said: 2 parça da t8 im ve 3 tane ulduar dropum da var =( guildin toplam aldıgı loottan fazla =((( abnım daha cok ulduar dropum ar be, hatta 4 mayısdada dah acok vardı mübalağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar