Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Böyle manyaklar var mı dünyada? http://www.facebook.com/video/video.php?v=65802915662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 lanet olası zıplayan kurbağalar aşkına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Graffiti severim ama su cizilen MTV reklami yaratigina benzeyen seyler cok igrenc geliyor bana. Fikir guzel ama o igrenc cizimlerle pic etmis bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 şunun eşi bir iş daha yok su anda dunyada onu soyliyim size. ayrıca bu videodaki tarzın oturmuşluğunu mtv zıbıklıklarıyla karşılaştıramazsın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 biliyor musunuz , açılmıştı. eğlence ile ilgilisini kuramadığım için görsel sanatlar bölümüne açmıştım. http://forum.paticik.com/read.php?18,3851805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Cuce said: şunun eşi bir iş daha yok su anda dunyada onu soyliyim size. ayrıca bu videodaki tarzın oturmuşluğunu mtv zıbıklıklarıyla karşılaştıramazsın bile. Ya birak allaskina ne tarzi ne oturmuslugu? MTV'nin zibikliklari daha oturmus ona bakarsan. Renkli hem! lol. Ayni sey iste farki yok. Adam ozenmis ordan cizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hala şoktayım yani. ben grafiti hastasıym ama öyle yazılar filan değil yani çizimkerin. ama bu farklıydı. mtv halt etmiş yani ahaha bir çok grafiti gördüm hatta kitaplarını filan da aldım ama video inanılmaz bişey. öte bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bkz: stop motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 renkliyse superdir evet haklısın. cizu cizu vuv vuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 baya güzelmiş. adam çok uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 nasıl bi kafada tasarlamışlar bunu sırf projelendirilmesi bi karın agrısı izlerken basım agrıdı planlanmasını dusununce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 konu daha güzel seçilebilirmiş gibi ama sanki belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Sintisyzer said: nasıl bi kafada tasarlamışlar bunu sırf projelendirilmesi bi karın agrısı izlerken basım agrıdı planlanmasını dusununce di nin de dediği gibi bir stop motion olan bir tarz zaten hatta bunun bir benzerinin domuz ile ve fotoğraflarla yapılmışı vardı.Gayet iyiydi o da. Tabi ki emeğe saygı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Çok zor yapılan iş ve uygulaması çok başarılı. Tool klibi gibi olmuş. Olm bir daha baktım çok fena ya. Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 güzelmiş de mtv geyiklerine ben de benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 çizilenlerden bende bişi anlamadım hakketen mtv saçmalıkları gibi. kendini yiyen adamlar fln. Keşke daha güzel bir komposizyonda yapsaymış. Yalnız yapılan işe hayran kaldım. Heralde 3-4 ayda fln anca tamamlamıştır adam, çiz-sil çiz-sil yapio sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bunalıma sokar bu ya sinir oldum ben izlerken psikopata bağladım.sinirini bozuyo adamın. onun dışında ilginç yani nasi yapiyolar helal olsun yapan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 senko said: çizilenlerden bende bişi anlamadım hakketen mtv saçmalıkları gibi. kendini yiyen adamlar fln. Keşke daha güzel bir komposizyonda yapsaymış. Yalnız yapılan işe hayran kaldım. Heralde 3-4 ayda fln anca tamamlamıştır adam, çiz-sil çiz-sil yapio sonuçta silmiyo, üzerini beyazla boyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar