aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kabe kolonyasi yazip 1'e gonderiyosunuz, adresinizle birlikte, evinize yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha topiee bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 uzun zamandır okuduğum en komik topic oldu katkısı olan herkeze teşekkürler.. Efrasiyab said: Türk insanının kendini aydınlanmış olarak gören bir bölümünde olan bu tarihini ve dinini aşağılayarak kendini bir ... zannetme havasını anlayamıyorum. En son JönTürklerde olan bir tavırdı, hatta Abdullah Cevdet gibilerinde Avrupadan damızlık sarı saçlı mavi gözlü erkek getirerek Türk halkını geliştirmeye çalışmak gibi fikirlerde ortaya çıkmıştı. İfade özgürlüğü insanların dini inanç ve ibadetleriyle dalga geçmek olarak algılanıyor galiba forumda. O proje ters tepti sonra biz damızlık kara kaşlı kara gözlü elemanlar ihraç ettik avrupaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 beyler bu proje nooldu? hacı olduk mu? yoksa hala üzerinde çalısılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hacılandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bizim paraları toplayıp kaçtı adam, naylonmuş meğer proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 e ben bunu görmemiştim.. AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bu proje patlamamalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 cons kabeyi döndürüp dolandırıp yörüngeye kaçmış diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cons'da yörünge dışı yazıyor, acaba diyorum; Kabe'yi kaçırdı Ay'a mı kurmaya çalışıyor nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tüm dünya hagi olsun .'^%&3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quzdiez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oha http://img99.imageshack.us/img99/2337/25580545.jpg burda örümcek adam gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ALLAHSIZLARIN HEPSİ YÖRÜNGE DIŞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Hepimiz hacıyız!! Bu mübarek proce için gerekirse ölecez ama yinede yapacaz başka yolu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kendimi hacı olmuş gibi hissettim bi an sakallarım uzadı sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 keramet kabede değil keramet kabenın olduğu yerde.. bulunduğu noktada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 beyler hacı olunca seks yapmak yasaklanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 superwiz said: dine hakaret edemezsin,din savaşları yüzünden kaç milyon kişi öldü,niçin,bu gibi sebepler yüzünden işte,biraz aklınızı başınıza alın yav,yunan forumu olsa bakıp geçecemde,türk forumu arkadaş burası,nazi propagandası yapılan,yada misyoner forumu değil,ha aranızda varsa açıklayında bizde bilelim ona göre hareket edelim, oha aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Urgunta Wolfer" said: Pardon?Bu millet dini ile mi var oldu? Eskiden köktengri'ye inanırdık evet. Hristiyanlık yaramamış doğru. Bir de hazar türkleri vardı bilirmisin? Hani yahudiliği seçen!!! Onlara ne oldu biliyormusun. Müsliman Emeviler savaş sonrası diz kapaklarına kadar Hazar türklerinin kanının içinde yürüdüler!!! Neyse bu başka bir konu. O olsa ne olur olmasa ne olur lafına ben değilde zamanında Cengiz han diye biri cevap vermiş; -Nedir bu büyük yapı -Camidir,Müslimanlar Taptıkları için yapmışlardır! -Anlamıyorum,Bu müslimanlar kalplerini kötülükle doldurup yaratıcıları için böle büyük büyük taştan duvarlar mı yapıyorlar,ve bu duvarlara saygı gösterip ona saygı gösterdiklerini mi sanıyorlar.Salak mı bunlar bilmiyorlar mı Tanrı'nın eve ihtiyacı yoktur zira o heryerdedir!!! Son olarak ta bozulmadan geldi demişsin. Tek kitap var demi islamiyette!Evet benimde şüphem yok tek kitap var! O zaman şunu sormama izin ver ya o tek ve kesin ve net kitabın içinden bir ton mesebi, o her mesebin içinden bir ton tarikatı nasıl çıkardınız.Bir de yetmedi tarihde bunlar birbirlerini düşman ilan edip savaşıp birbirlerini aşağıladır.Tek kitap evet yazı değişmedi belki ama. Emin ol kafalarda o kadar çok kitap oldu ki diğer dinlerinkinden fazla oldu beh!!! aaaaaaaaaaaahahahaha konu dışında siyaset din bıdıbıdı tartışma yasağı kalksın lütfen, sayfalar dolusu saçmalıkları okuyup eğlenemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi çizgifilmde köpekler aynı anda belli bölgeleri belli yöne doğru kazıp dünyanın yörüngesini değiştiriolardı ssdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Fly said: ADAMIN BIRI HER ZAMAN YAPTIĞI GIBI SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLMAK IÇIN BERBERE GITTI ONUNLA ILGILENEN BERBERLE GÜZEL BIR SOHBETE BAŞLADILAR, DEĞIŞIK KONULAR ÜZERINDE KONUŞTULAR BIRDEN ALLAH ILE ILGILI KONU AÇILDI BERBER: ” BAK ADAMIM BEN SENIN SÖYLEDIĞIN GIBI ALLAH’IN VARLIĞINA INANMIYORUM” ADAM: ” PEKI NEDEN BÖYLE DIYORSUN?” BERBER: ” BUNU AÇIKLAMAK ÇOK KOLAY BUNU GÖRMEK IÇIN DIŞARIYA ÇIKMALISIN LÜTFEN BANA SÖYLER MISIN EĞER ALLAH VAR OLSAYDI BU KADAR ÇOK SORUNLU SIKINTILI HASTA INSAN OLUR MUYDU TERKEDILMIŞ ÇOCUKLAR OLUR MUYDU? ALLAH OLSAYDI KIMSEYE ACI ÇEKTIRMEZ BIRBIRINI ÜZMEZDI, ALLAH OLSAYDI BUNLARIN OLMASINA IZIN VERECEĞINI SANMIYORUM…” ADAM BIR AN DURDU VE DÜŞÜNDÜ AMA GEREKSIZ BIR TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMEDIĞI IÇIN CEVAP VERMEDI BERBER IŞINI BITIRDIKTEN SONRA ADAM DIŞARIYA ÇIKTI TAM O ANDA CADDEDE UZUN SAÇLI VE SAKALLI BIR ADAM GÖRDÜ, ADAM BU KADAR DAĞINIK GÖRÜNDÜĞÜNE GÖRE BELLI KI TRAŞ OLMAYALI UZUN SÜRE GEÇMIŞTI ADAM BERBERIN DÜKKANINA GERI DÖNDÜ ADAM: ” BILIYOR MUSUN NE VAR BENCE BERBER DIYE BIRŞEY YOK” BERBER: ” BU NASIL OLABILIR KI? BEN BURADAYIM VE BIR BERBERIM” ADAM: ” HAYIR YOK ÇÜNKÜ OLSAYDI CADDEDE YÜRÜYEN UZUN SAÇLI VE SAKALLI ADAMLAR OLMAZDI” BERBER: ” HIMMM BERBER DIYE BIRŞEY VAR AMA O INSANLAR BANA GELMIYORSA BEN NE YAPABILIRIM KI?” ADAM: ” KESINLIKLE DOĞRU! PÜF NOKTASI DA BU! ALLAH VAR VE INSANLAR ONA GITMIYORSA O NE YAPABILIR ÖRNEK ALIN KAFİRLER abicim sokaktaki adamın saçını berber mi uzatıyo delirtmeyin gece gece:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 birde traş olmak insanların ulaşmaya çalıştıkları optimum nokta değil ki berber olsa olmasa niye sokakta uzun saçlı insan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam haklı, sen değil ekmek. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Farinal said: birde traş olmak insanların ulaşmaya çalıştıkları optimum nokta değil ki berber olsa olmasa niye sokakta uzun saçlı insan kalmasın susya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bizim üstümüzden tarı sey etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar