SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yok artık var sinir stres yok ya güzel yapacak zihnimi ya da uzun vadede koyacak münasip yerlerime ama şimdi iyi sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2 şişe birada alırdı sinirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 valla aslında süt bile alıyor böyle yatmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 her sinirde streste içebilecek durumda değilim :D ayrıca sabah çekiyorum yarım lustral ertesi sabaha kadar güzel uyku da yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sabah akşam onun 100mglık kullanıyorum yinede gayet asabi biriyim uzun vadede pek bi boka yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 xanax ucurrrr beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çok ağır haplar kullanamam, uyku yapmaması gerek bi kere, gece ders çalışıyorum birde derslere giriyorum falan sonuçta, mal gibi yapmaması lazım. o yüzden pek iyi diğerlerine göre lustral. az tepki, "koy g.tüne" düşünceleri, amaaan deyip geçebilmeler. ihtiyacım olan şeylerdi sınavlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ihtiyacin olan tek sey nescafe senin. o yastayken ben ilk 2 ders uykumu aliyodum. tabi sikonun dersiyse 1-2 parmak yioduk ama :D derslerde hocayi dinlemek yerine test cozerdik ne kadar faydasi oldu tartisilir. eve gelince uyurdum iste gece 1den sabaha kadar da calisirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 derslerde çok serbestiz de, bazı şeyler, özellikle sınavlar falan, kafada birikince ders çalıştırmıyor düşünmekten. o yüzden kullanma gereği hissettim. siko erkeklere de parmak atıyo muydu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 siko ayrim yapmaz. take cover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 en sevdiği öğrencilerinden biriyim ama maruz kalmadım daha çok şükür :D yazı işlerini bana yaptırır o yüzden, mutualist ilişki var, not-yazı şeklinde sdaf bu sene de demokrasiye geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sana tavsiyem kullanma sakın aptala dönüyosun bir süre sonra sakın sorunlarınızı aşmayı öğrenin kardeşim eskiden lustral mi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 BloodyBeast said: ihtiyacin olan tek sey nescafe senin. o yastayken ben ilk 2 ders uykumu aliyodum. tabi sikonun dersiyse 1-2 parmak yioduk ama :D (tu) BloodyBeast said: derslerde hocayi dinlemek yerine test cozerdik ne kadar faydasi oldu tartisilir. eve gelince uyurdum iste gece 1den sabaha kadar da calisirdim faydası olsa kıbrıs değil istanbul'da olurduk aga. olmamış demek ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ya bu arada size okuldan kaç puan geldi ve ortalamanız nedir. ne alırım uhal'den orta bi ortalamayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 70-71 almıştım (çarpılmış hali 0.8 ile) ben galiba. 3.70 gibi bir ortalama ile. ea idim gerçi. bıladibist gelsin, o fenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 3,40 ile 70 geldi sewiorm okulumu. bi kapagi attim 3 sene yattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar