sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 detroit gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bu rezil sezonu ancak böyle rezil bir seriyle bitirebilirdik. 39-43'le play-off yapmamız bile yeterince gurur kırıcıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hido 1.1 kala 3 lük, gg phil, 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 new orleans ezilmis resmen: 121 - 63 utanmasa ikiye katlicakmis denver o_O lakers da bitirmis seriyi. lakers go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yok artık denver nuggets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dallas'ın üstünü çizenler utansın. =p Dallas 106 San Antonio 93 Mavericks win series 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 boston chicago serisi yeşilçam türk filmlerinden daha dramatik resmen! böyle bi seri görmedim. elimde mendille izliycem geri kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Doğunun tepesi ezer diyorduk,batıdan daha çekişmeli şu an rahat geçmesi beklenen Orlando ve Boston'ın serileri. Portland beni çok şaşırttı,ilk Rose Garden'daki maç çoğunun ilk playoff maçıydı ve strese girdiler.Zaten seri 3-1 olsada diğer 3 maç da çok çekişmeliydi,farka yatarlar dediğim 2 Texas deplasmanında da son topta yenildier.Bugün şeytanın bacağını kırıp deplasmanda alırlar diyorum bir galibiyet ve güzel bir 7. maç izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dallas, Denver serisinde 2 maçtan fazla kazanamaz. Big Shot Billups tek başına ezer Dallas'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben o kadar kolay olacağını düşünmüyorum karşısında en az kendisi kadar kurt kidd var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Apr 28 Wade's back remained sore and stiff Tuesday, yet the Miami star said he will play Wednesday night when the Heat visit the Hawks in Game 5 of the teams' Eastern Conference first-round playoff series. The injury clearly affected his game on Monday, as Wade went 9-of-26 from the floor. "The test is how you feel tomorrow, more than anything," Wade said. "I wish I had all of the answers, but I don't. I'm a little down. The game is [Wednesday]. And I'll be ready, if it's 100 percent or 35 percent." There's no way Wade will miss Game 5 with the series all squared up. Eğer Wade sakat sakat çıkarsa Miami'nin bu maçı alması mucizelere kalır.O mucizeyi de gene Wade yaratır ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 S-H said: ben o kadar kolay olacağını düşünmüyorum karşısında en az kendisi kadar kurt kidd var. pişmaniye konumuna geldi artık Kidd, Nash-Kidd devrinden CPaul-Deron Williams devrine geçtik diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 orası öyle tabi ama konuyla alakasız olmuş. billups'ta 33 yaşında kidd ile aşşağı yukarı aynı dönem oyuncuları. not:kidd 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi kidd pişmaniye ise billups nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 _Mikael_ said: Portland Houston eşleşmesinde ben duygusal davrandım bir Houston taraftarı olarak,Rockets dan daha umutluyum onun dışında söylediğim gibi.Lakers,Denver,Dallas çıkar batıdaVay be ne tahmin yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Denver 108, Dallas 105 Denver 98, Dallas 88 AWAY Denver 99, Dallas 97 Denver 103, Dallas 101 AWAY güzel seri olacak gibi maçlar hep çekişmeli geçmiş bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 GOGO Portland 2-3 !!!! http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/NBA%20Tak%C4%B1mlar%20logo/portland.standard.jpg Abi bi de biraz konu dışı olacak kusra bakma da, şu avatarın küçüklük fotoğrafın gibi duruyor yahu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 nba.com dan denver-new orleans macinin kisa ozetini izledim. resmen ezmisler new orleans i sayi farkina yansimasa bile. ben new orleans in bu kadar aciz kalicagini dusunmezdim play-off larda. billups cok sey katti takima saygi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kidd oynar yine. Ben playofflarda daha da yükselteceğine inanıyorum performansını. San antonio cok kötüydü. Hiç zorlanmadı Dallas. Yalnız normal sezonda Adam 100 triple double'u geçti (lebron dışında da kimse yakalayamaz heralde artık onun bu rekorunu) yattı ondan sonra :D . Şuan playofflar'da iyi savunma yapıyor geçmiş yaşına rağmen yalnız şut sokamıyor eskisi gibi. en az 1-2 sene daha oynar ama verimli bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 chicago-boston macı abi yatamıyorum adamlar yüzünden 3.uzatma oynanıo suan 123-123 oha yuh edit: bitti inanmıyorum 128-127 aldı bulls tarihi bi maç oldu kesinlikle edit2: ahaha nba.com daki maç başlığı mükemmel "where overtime happens" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 chi-bos serisi inanılmaz, her maç mı aksiyon olur ya, izleyemeyenler baya birşey kaçırdı. Gerçi nerdeyse her maç greatest games de yayınlanır heralde. Bu arada Dalambert dallaması hido ses çıkarmaz sandı heralde dirseğe, ama gördü türk ün hiddetini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 orlando buyuk bir takim oldugunu kanitladi. boston veya bulls karsilarina kim gelirse gelsin hem fiziki hem ruhsal asiri yorgun olacaklar. konferans finali icin baya buyuk bir sanslari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ntv versen ölür müsün bu seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Son maç saat 3 Mayıs da 03 00 da ntv sporda imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Portland da elendi yahu :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar