napae Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 HADİ BEN LOLA BEACH'E GİDİYORUM ÖPTÜM BYE GÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Şu dakika itibarı ile sigaram bitti annemi bekliyorum çünkü annem = sigara rezervi bu sıcakta 8. kattan aşağı sittin sene inemem çıkması da ayrı bi dert öyle yani. Okula doğru düzgün gitmeyip sınıf arkadaşlarımı bile tanımama rağmen bütün dersleri vermişim bütlerin açıklanması ile birlikte adamlar isyan etmiş artık olucak o kadar hadi kodum sana da günlük bol kayısı yağlı günlerdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 vaniLLe said: YA OLAMAZ LAN GARY MOORE BILETLERI BITMIS=( tam da karar vermistim hangisine gitcegime. alleah belanizi versin ya offff İyi olmuş günlük otursun kıcına daha geçen basit kırmızı mıdır neyim ole bişiye gitti.BİZ STAJ YUZUNDEN DEEP PURPLE ı kacırdık lan!é121!!!11!!1 adamlar zaten bi daha gelmez mefta olurlar off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 günlük; bugün baya bi actionlu geçti. bir an önce saat 18:00 olmalı ve ben evime gitmeliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kakayı yediğimin kanıtı mıdır bilmiyorum ama yarın gircek olduğum sınavın hocası(kendisi hamile) trafik kazası geçirmiş:S canım çok sıkkın. bu gün mukavemette herkezi kazmış yarın inşallah bizede aynı şeyi uygulamaz...perşembeden beri çalışıom artık bunaldım...[bitsin ulan bu okul 10 saattir ders çalışıom beynim sulandı ]:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 of günlük of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 you never there... sdgafsgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 selam günlük, aypim türkiyeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 msnin nerde lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 açayım hacı. alışamadım da daha türkiyeye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 günlükcüm. evet sınavlarım bitti pek şükela. toplu iş hukuku hocasıyla takıştım. neden? çünkü,kral çıplak dedim. ayrıca 555ile görüştüm bgn,çok özlemişim.canım <3 gittiğimiz cafe de çok salak bi garson vardı sdfs ama ortam,müzik falan çok hoştuuğğ. nese yarın sıcaktan bayılcam yine herhalde of.bayılırsam beni kadıköyde arasınlar,köyümün yağmurlarında yıkasınlar sdfs hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 uyuyamiyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben kac gündür uyuyamiyorum lan. öglen kalkinca kafa torrenk gibi oluyo. o degil de bugün stajda güzel seyler ögrendim, allaeahin belalari hala halledemediler su bi kac sorunu. bu aralar her yerde bi sorun cikiyo lan, wowda bile sdf. annemler gitsin artik türkiyeye, kafa dinliyim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 wow tarihinin en whineri kisiligi seni seciyorum lan stop whining ffs!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gunluk 2 gun sinav var, telafi sinavlari, insan calistircam yarin bissürü, numeric ooof kolay ama bi ton tantanasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 powerturkun geleneksel saatbasi fatih erkoc-vefasiz calip yarisinda kesip yeni sarkiya gecisini dinledim ve gunum tamamlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hala uyumadım eskiden böyle değildim lan erken yatardım şimdi bide saat sabah 10 11 gibi kalkmak var ama güzel lan balkonda kahvaltı yapıyorum böyle çayımla felan gözlerim güneşten acıyo felan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Selam günlük, dün annemin ilk kemoterapi seansından sonra yorucu bir gün ve üstüne uykusuz bir gece gecirdim. Şuan iş yerindeyim hiç konsantre olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Günlük çok azdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sevgili günük. kontakt lensimi aldım geldim, bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oo selam yakışıklı günlük, son 3 sınav bugünkü sınav 19.45te artık bitsin ve ben güzel bi iş bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lan orda saatler 1 saat geriden geliyomuş ben unuttum bak yazık 1 saat erkenden kalktı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 günlüks, hollandadan aradılar, ingilizce konuşma yetilerimin bir yılda hızla düştüğünü anladım. napıcam şimdi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lan kızla ilk buluşmam olucak baya heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar