Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Hayatimin ilk is gununu bitirdim, eve 7 de girebildim ve inanilmaz yorgunum ama guzel gitti her sey. Cok balliyim ilk olarak, 1 ay once acilan sehir merkezinde super bi kuledeyim, ana kampuste degilim, Hem ulasim, hem bina guzelligi hem de etrafta yapacak seyler olmasi acisindan super oldu. Daha da bombasi, ortak kullanilan bi ofis vericeklerdi ama yerimde bi kiz oturuyodu, eeh diyip tek kisilik ofise gecirdiler beni. bilgisayarim, telefonum falan boyle kutusundaydi cikardim kendim kurdum haha. Bu arada boyle oldugunu bildigimiz ama hic kullanilmadigini sandigimiz bicok teknoloji aslinda kullaniliyomus lan. ozellikle telefonum cok fantastik, essek kadar dokunmatik ekrani var, login olmam gerekiyo, tum sirketin kontakt listesi var alette, takiminsa direk ana sayfada duruyo, kimler telefonda kimler musait falan goruyosun cok fantastik, hosuma gitti baya. Da iste essek gibi yoruldum, zaten jet lag da var hala, 1-2 saate yaticam, hayat tek duzeye baglicak biraz ama is cok zevkli, istedigin seyi yapmak super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gevur yapiyor aga, bu heyecanin hep devam eder umarim, basarilar. bizi de ise al lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Helal Ali Helal Can Helal Lütfi Türkiye sizinle gurur duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Penthesilea said: telefonum cok fantastik, essek kadar dokunmatik ekrani var, login olmam gerekiyo, tum sirketin kontakt listesi var alette, takiminsa direk ana sayfada duruyo, kimler telefonda kimler musait falan goruyosun cok fantastik, hosuma gitti baya. cisco mu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 alleah belanizi versin pis almanlar. baslicam sizin bu sisteminize de, sabahin köründe bosu bosuna kaldirdiniz beni. 4 dakka evet 4 dakka sonra yatip uyicam. 11de de aricam. o stajimsi hedeye gitcem belki. ama gitmiyim. serramin dogumgününü de kaciriyom zaten=( 1 yasina basti velet, göremicem. 3 dakka oldu. 2..... ve hala bayhan gibi ekrana bakiyorum. dün gülmekten karnim agridi lan. aaay cok güldük kötü bisi olcak kesiiin moduna girmek istemiyom bizim desperate housewivelarin girdigi gibi. evet girmiyorum. cok da bisi yokmus lan anlatcak. bi hevesle girmistim halbuki. neyse bi güün. cok büyük adam olup bu satirlari.. seyimle.... e neyimle.. yetolugumla döseyecegim. evet ona bile yetemiyom 2 saatlik uykuyla. hadi gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gözlerim acıyo lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sanki sıcak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 benim de lan günlük.alışamadım daha havaya,ama sandıgım kdr da sıcak deilmiş aslında.bogazım şişti bi de,bu sıcakta nasıl olduysa artık orası muamma. adit: benim de gözlerim aciyeeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Günlük, bu ara yemin ediyorum çılgıncasına şanslıyım ^^ gideyim şans oyunu neyin oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 günlük, uykum var, çok canım sıkılıyor. servisten alınması gereken bir araba, ve beslenmesi gereken bir kedi var. hava sıcak. spiralletilecek bir kağıt dizisi, büyüttürülecek 5 fotoğraf, yazılacak 1 mail var. uykum var. okunması acil 2 kitap, sonra okunması gereken bir sürü sayfa var. canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 herşey çooooooook sıkıcı... hava çok sıcak;yapış yapış.. evde oturmayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum; 2 güne gidiyorum-yapmam gereken,bitirmem gereken işler var ve yapmıyorum.. herşey,herkes çok sıkıcı.. neredeyse kendimden sıkıldım;uyuyunca zaman çabuk geçer diyorum o da olmuyor.. :( ıyk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Sevgili günnük, kararsızlığıma bir son vermen gerek. 4 seçenek var, 4'üde belirsiz üstüne üstlük. Of baydım ya. Gidicem başka şehire sonunda. Fail olmayı yedirebilsem valla gidicem. Neden bu kadar zor gidiyo ba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 günnük naber? ya bu kı nereye kayboldu böle sesi çıkmaz oldu :/ bi deee bütlere lanet olsun. bi dee bitirme ödevine de lanet olsun. işime lanet olmasın ama eğleniyorum çalışırken. sdf. çokyalnızımgünlükanlabeni.com. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 günlük; bugün de akşam oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sevgili günlük çok merak ediyorum acaba 3. kez sınıfta kalıcak mıyım diye. ayrıca yine kalırsam eğer, şunun gibi bi plaket verip sınıfı geçireceklerini düşünüyorum HAHAHAHAHAHAHAH DUUUUUUUDE FAIL LOL neden olmasın, hayat sürprizlerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 tatillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Saeros said: sevgili günlük çok merak ediyorum acaba 3. kez sınıfta kalıcak mıyım diye. ayrıca yine kalırsam eğer, şunun gibi bi plaket verip sınıfı geçireceklerini düşünüyorum HAHAHAHAHAHAHAH DUUUUUUUDE FAIL LOL neden olmasın, hayat sürprizlerle dolu Ekrem amcama söyleyim hazırlatsın sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yarın kiraza gidiyoruz,ırgatlık başlasın!seftaliler de olmus mudur ki acep kokulu kokulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Deniz sezonu resmi olarak açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BUgün gördüm fethiyeyi, magazince cıbıl cıbıl... Gel artık ayın sonu geeeeeel, kumsalda uyuyakalmazsam denizin sesiyle şerefsizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 günlük sabahın köründe ayaktayım 9 da bilmediğim bi yerde iş görüşmem var uzak kaldık bu ara dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bilmedigin yere yalniz gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 günlük sabah 6:30 da bi bağırmayla uyandım. abim bağırınıyomuş. hepinizi yakalarsam ...... çıkmayın olm karşıma aldım ilacı. allah hepinizin belasını versin lağğnnn filan diye sesler. sora odasına gittim bi baktım sadece şortla geziyo vucudunun heryeri kızarmış resmen bi el yapışmış gibi üstüne kabarmış. artı olarak gözü ve dudaklarıda şişmiş çokta ateşi vardı. dedi sivrisinek ısırıyo beni. dedim bu pek sivri ısırığına benzemiyo 50-60 tane olsa anca o kadar ısırır. çok fena elerji olmuş bende randevu aldım şimdi doktora gidicek. eheh o güzel olan kadına al randevuyu nağğğğlaaann ahh filan dedi bende gittim pala remzi gibi bıyıklı bi doktor vardı ona aldım eheh. akşam çok kızıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 eheh oley günlük abimin hastalanması işe yaradı. sabah annemi aradım dedim çok kötü ühüh ühüh :( ateşide var ailecek kaşınıyoz acındırdım kendimi. tamam hemen geliyorum dedi. şimdi aradı otobüse binmiş yoldaymış. yaşasın oley oley annemsiz günler bitti. çok zordu abime annelik yapmak. çok zor günlerdi. annemi özledim ben oy oy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aquila said: bilmedigin yere yalniz gitme. babamın eski elemanı ajans sahibi ehe günlük işi kabul etmedim hıh başka iş için haber bekliyorum hıh ayrıca anneye babaya doydum kutlamaya da doydum yok mezuniyet yok doğum günü yeter, sevdiceğimi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar