Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 20'lik dişim çıkıyo galiba günlük. galiba derken emin değilim bişeyler oluyo o noktada şişti baya kulağıma doğru çogacıyo :(:(:( dün kahvenin önünden geçiyodum amcamlarla orhan abi içerde oturuyodu beni görünce kapıya zıpladılar. hala küçük kız cocuğu gibi kafamı filan okşadı amcam sora dedi aaa senin çok ateşin var neyin var filan; dedim 20lik dişim cıkıyo 20 likkk 20 yani 20 yaşında cıkıyo. ayyy cimcimem sen o kadar büyüdünmü kız dedi. yanağımı filan sıktı gene. sonra dedi gel bakıyım bekle kenarda. elinde koca bi pamukla cıkıverdi açtı ağzıma dişimin üstüne doğru bastır allah bastır. tadı alınca anladım tabi sek rakıyı dökmüş pamuğa.yüzüm uyuştu resmen. oyyy ölüyomm bu akşam gene kahvenin önünden geçiyim bari ^^ yanında peynir yeşillik kavun karpuz filan verirlerse oh ne ala eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 GÜNLÜK NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM LAN RÜYAMDA FERHAT GÜZELİ GÖRDÜM VE BİLDİĞİN "OO NABER GÖKALP" DEYİP ADAM SARILDI BANA peki niye ferhat güzel ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ekrana bi kalip tükürük fırlattım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gökalp rüyasında ferhat güzel'i görürken, ben adriana lima'yı gördüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o zaman gökalp gay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bence katil gay. günnük olm. finaller biti. ben de bittim. ama yapmam gerekenler bitmedi. bitirme ödevini bitirmem lazım. bütünlemelere çalışmam lazım. bu okulu bitirmem lazım. BİT LAAAAĞN!!1 evet. İstanbula dönüyorum ama bişey anlayacağımı sanmıyorum, iş - ders - iş şeklinde takılacam sanırım bi süre daha. eelelelelellelell tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 olm ciddi ciddi ferhat güzeldi ve kırıkkaledeydim yani sonra adam bana baban napıyo felan diye sordu ya Saeros said: gökalp rüyasında ferhat güzel'i görürken, ben adriana lima'yı gördüm günlük anca rüyanda görürsün işte. Ardeth said: o zaman gökalp gay mi? değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 of. staj yerim gg olucak galiba. o kadar alismistim. sagdan soldan abuk subuk problemler cikicak illa. tekrar basa döndük. anlasilan bu koduum belirsizliginden uzun bi süre daha kurtulamayacagim. neyse napiyim. sonucta birsey elde edemeyince, kimse kalkip bana bi bok diyemez ugrasmadin lülülü diye. cilginlar gibin hunharca ugrastim =/ ulan her seferinde optimist bi sekilde neese eh her iste bi hayir vardir ehehe dedim. ama her seferinde de o is yalan oldu. niye anlamiyorum. demek ki hayir yokmus ve akabinde ben hayirsiz ugursuz cenabet bi insanmisim hüü!(of ajitasyonun dibine vuran insan modeli) kafam karisti. hayir o kadar karisti ki hayal kirikligindan üzülemiyorum bile. YAAAAAAAAAAAAAAAYT YA! diger staj yerlerinden haber gelse keske cabuk. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Günlük Post atmak bile ne kadar karışık... turuncu ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yay! derslerin birinin sunumunu da yaptım. ufak bi ekleme istedi. uykusuz geçicek 4gündenden sonra yapabileceğimi söyledim. önce elimdekileri bitirmeliyim sonra 1 gece daha uykusuz kalıp diğerini yaparm.. neyse işte.. derslerin birinden iyi bişi alıcağım ötekinden de babayı alıcağım kesin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kitap bana bakayor ben kitaba bakayorum sonra yaz buz yiyorum sonra gene bakayorum şiyir yazdım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 günlük ^^ harbi şanslı mıyım neyim? ha bir de yrn loreena konserine gidicem.oley.şuan sadece beni bu mutlu edeyor.he bir de 555 ile gideceğim için. 555,en sevdiğim <3 loreena <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 pogodi, sonra yine bakayorsun sonra yine yazbuz yiyorsun. sonra bi maviyeşil sonra yine yazbuzz.ahauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sabah akşam 10 kere atiye - salla dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sevgili idiot, yukarda zirlamisim ya biraz, hah iste yanilmisim kismen. tamamen gg olmadi. hala gg olma ihtimali var ama, hala olabilitesi de var! onu söyliyim dedim. güzel bi gündü mutlu oldum, ayaciklarimin agrisindan gebersem de. cünkü seflerim, ordaki insanlar yardimci oldular baya. bu da benden memnun olduklarini gösterir iste. aslinda 4 saat caliscaktim bugün de, essolessek sef döndü sözünden. onun yerine yarin gitmiyom. doomgünü partisine gidip bi kac kilo aldim, soora geldim iste. lan ben de günlük bagimlisi gibi her boku yazmaya basladim, azaltmaliyim fjg. had öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fede said: sabah akşam 10 kere atiye - salla dinliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=sgulk_IVXuA&feature=related ehehe lan çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dün sana yakındım diye kaderim sesimi duydu lan günlük, istediğim gibi bir günüm geçti bugün, bu moralle pazar günü go go 260 en az! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sevgili günnük, wowa giremiyorum, forum trollicem bu akşam. Öperim. James. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 günlük essay yazmayalı yıllar olmuş lan. hemen yoruldum. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 essay et gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 günlük uzun zaman oldu yazışmayalı.. özledin mi hı beni?? walla günlerim rahat geçior ama bişi yapmadıımdan mıdırr nedir hızlı çok hızlı.. bide biaracasanovalık yapmalı.. artık zamanı geldi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 KAFAM ÇOK İİ LAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bizim sehirde 3-4 kiside domuz gribine rastlanmis. ühü? bi de yine kafam karisti isyan mi etsem yoksa pipimde degil moduna mi gecsem, muallakta kaldim. bilemedim.. bilemediim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 tek bildiğim az evvel iğrenmeme sebep olduğun nil. jhfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ayrıca türke komaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar