ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sebebim sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlük, hay allam ya, neyse, uf emo gibi oldum sanki lan, uf puf, igrendim kendimden şimdi neyse, o değil de, hayat arada sırada olduruversin bazen istediğimiz şeyleri, en azından bi taraftan kısıyorsa diğer taraftan versin, her şekilde kısmasın hep aynı yerden be. Azıcık elime istediğim gibi kullanabileceğim zaman verseydi, nasıl mutlu olurdum istediğim gibi harcayabileceğim bi 5 dakika ile biliyo musun.. Neysee, sayfalarına dikkat et günlük, gelicem yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 napae said: sebebim sensin. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evvelim sen oldun, ahirim sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 elesso said: kermit said: geçen bi kızın ödevini yapmıyomuşsun yunus ne iş anlayalım başarıya giden yolda her yol mubahtır başarıya ulaştımı sen onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 negzel turkudur,neset ya da feryal soylese .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Merhaba irin sen ve ben bu aksam ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benim beyin eli ağır;kıyamam sana zeytinler./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 niye aklina kotu seyler geldi ki?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aklım cok kötüğ çalısıyor benim buara sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 fak, sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 irin said: benim beyin eli ağır ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlük; bugün yaptıgım en eglenceli sey , cartmanın wendyden dayak yememek icin mr.garrisonun masasına s.çmasını izlemekti.havalar bi garip dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 efsane gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çok kötü bir gündü, yarın da kötü bir gün olucak, hatta yarınki gelişmelere göre baya kötü bir sene bekliyor olabilir beni, not ortalamasına kafam girsin, bütünlemesiz yaz okulsuz üniversiteye kafam girsin, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 niye kötüydü lan vipe yediniz tabi bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros said: çok kötü bir gündü, yarın da kötü bir gün olucak, hatta yarınki gelişmelere göre baya kötü bir sene bekliyor olabilir beni, not ortalamasına kafam girsin, bütünlemesiz yaz okulsuz üniversiteye kafam girsin, allah belalarını versin. hepsi wow yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bırak! kimi kandırıyosun sen? çocuk mu var karşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 komple komple komple complexim gunnuk. evde KENDİMİ BUNUN İCİN Mİ YORCAM BEN diye sarki soyleyerek geziyorum ama yarin ve sali gunu QQ. neyse ki geri kalan hersey guzeldi de egleniyodum hihi a a a a a a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 günlük, çok eskilerden bir çocuğu çok fena popo ettim. ve o kadar mutlu etti ki beni bu. çok kendini beğenmişti zaten ona kalsa aşıktım ona falan. oh ne güzel de yaptım. telefonu suratına kapadım. msnde tersledim miktiri çektim. ve inanılmaz huzur doldum resmen. hayatımdan bir sülüğü daha çıkardım. OH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bi flash vardı canı sıkılan canı sıkılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 all work and no play makes dasaaa a dull boy.. yarım saat önce arkadaşa geçip sunum üzerinde çalışmam lazımdı.. hmm.. dün de asistan aradı cepten "nerde olm ödev!" diye.. 2task birine 3sa, diğerine 3gün.. yok F versinler devam edeyim nan! duş aldım, traş oldum biraz insana benzedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 vizesinden 17 aldığım ve kesin geçmem dersin finaline gidiyorum, ne bok yicem bilmiyorum. yolda şu 150 sayfayı bitirebilirim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar