dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 *firk* di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 selam ticaret hukuku ve pazarlama güle güle fm ve dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NRoldZUBRho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 gün bok gibi.. ama salla onu şimdi. bak ne diycem. dışarıdan yemek alma olayınad yerli yemeklerin ötekilere göre acaip gideri var! şöle, mesela bakınıyorum Çakma-ko Noodle Japan Lokantası'nda Teriyaki soslu tavuk salata.. hıı.... 0_o bu yemek değil ki.. 25gazilyon lira!!!! ama aynı fiyata babalar gibi 2tantuni +künefe +1litre şalgam alınabiliyor. ve üzerine para kalıyor! ve öteki hâlâ yemek bile değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben de onu diyorum. Örneğin Mekdanısa gidip bir büyük boy bigmac almamız, yaklaşık 13 liraya mal olurken, aynı paraya orta halli bir pidecide karışık pide yememiz mümkün. Yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 karşık pideye vericeğin parayla yarım kilo kıyma, 2 litre kola, ekmek alıp 4 kişi doyarsınız o mantıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 DAR DARLANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 GÜnlük ispanyol tarzı siesta yapayım dedim, uyanınca ağzımın içi leş gibiydi. öf soğandan zaar. şimdi bi daha yemek yiyim, yaprak dökümü de var oh. bi de dönmeme 12 gün kaldı, artık şu essayi yazsam iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 of günlük yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dün bileğimi sağlam yarmam ve dikiş attırmamam zaten saçmalıktı. yarın istanbula gelicem izmirdeki evi kapatıp böle dün kardeşide babamın yanına yolladım alanyaya. tek başıma tek elli kaldım mı! ağzıma sıçıldı sabahtan beri bitmiyor ev işi. bide böle azıcık zorlasam kanıyor falan bilek. neyse bitirdim bi derece işi falan banyo yapayım dedim. su değmemesi lazım. eski makgayvırlardan olduğum için bulaşık eldiveni geçirdim sol ele. bitane don parçaladım don lastiğiyle sıktım su geçirmesin diye. tek elle saç yıkamak baya zor (saçlarım götüme kadar çünkü çok egoluyum). neyse banyoyuda yaptım şimdi oturdum. yarın istanbuldayım hatunumun yanındayım lan günlük. eheheh günlük süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 günlük, beyaz fırın kadar güzel çikolatalı,vişneli kurabiye yapan bir yer yok ^^ ha bi de bgn baya şanslı ve tatlı bi gündü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 *küfür**küfür**küfür**küfür* *küfür**küfür**küfür**küfür* *küfür**küfür**küfür**küfür* *küfür**küfür**küfür**küfür* rahatladım... ban yemem umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bence yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bana saçını kestirme dememeliydi gunluk,kestirdim işte ohh ensem püfür püfür^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben de istiyorum pöfür pöfür ense, ben de kestircem saçımı. ama önce tatile girelim bi. saç sakal girişicem. çok kestirmicem saçlarımı ama kararlıyım. günlüks, yarın son finalim, 4 ila 5 saat arası sürmesi bekleniyormuş bakalım nolcak :) cuma sabahın köründe sınavdan sonra uyuyamamış bi halde güneye bir iniş yapıp, 3 gün hem tatil yapıp hem kuzen nişanlayıp dönüciiz bakalım. kesin gün boyunca uyurum ben, sonra fırça yerim babamdan, uyumaya mı geldin buraya diye. napim ama hem yüzmeye bayılmıyorum, hem de tatil dediğin sakin sakin yatılır, kitap okunur, zihnini boşaltırsın, huzur bulursun falandır yani. neden bir standarda oturtalım ki? ayrıca okulumu seviyorum, bunu da belirtmek istedim. görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ayh idiot, cok yoruluyorum ama zevk de aliyorum bu stajdan. su ehliyetimi bi alabilsem de otobüs bekleme cilesinden kurtulsam tadindan yenmicek bi de. of daha ehliyet hedesi icin bi sürrü belge, staj hödösü icin bi sürü kosturmaca. ayrica tembelligime isyan ettim bugün. camis gibi uyudum, doktor randevumu ertelettim o kadar acil oldugu halde. neese tabi bütün gün tembellik yaparim die hayal kurarken aslinda sefimi yannis annadigim ortaya cikti ''hazirlan gel'' demesi üzerine aglaya aglaya gittim ehe. iyi oldu iyi. seflerim cok datli ya. baska yerden teklif gelse bile burda kalcam. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oo krank mı alıyon nil, yazıdr bana da 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 lan olm arkadaş yemeğe davet etti evliler tabi rakı balık yaptık 4 5 duble içtim gelirkende 2 bira attım tamamım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben arkadaşlar taksime gittim rakı meze yaptık ama birer duble içtik yani ne gerek var daha fazlasına sdf. sonra da manasız bir kore korku filmine gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben evli olsam, arkadaşımı eve çağırıp içki sofrası kurmam. dünyanın binbir türlü hali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nil o ayaklar kesilecek bu gidişle. ciddiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: ben evli olsam, arkadaşımı eve çağırıp içki sofrası kurmam. dünyanın binbir türlü hali var. senin için fesat ben bu adamları senelerdir tanıyorum sevgiliykende bilirim evliler antalyada birileriyle içtiğim tek adam lan olm git sinirimi bozdun bak lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit said: senin için fesat bırak hacı, o adamın hayat felsefesi başkalarının üstüne basarak yükselmekten ibaret sfsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermitin keyfini kaçıran, altına çiş kaçırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 mmmpfh gece tırolü de bambaşka oluyör valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar