kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 msn listemde temizlik vardı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Günlük, neden çalışmayı paso son güne bırakıyorsun evladım? Salak mısın? Bak sonra böyle uykusuz kalıyorsun. Gene sızacaksın sınavda o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 az önce elektronik çalışırken "Ortak toprakların" diye girişi olan paragrafı "Otopark" diye okudum günlük. artık uyuma vaktim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 irin said: kendini tekrarlama sina! yok yeaaa nedenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 uyku duzenimi yeniden geri kazandigim icin cok mutluyum gunluk. birazdan okula akip ders caliscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 günnük galiba işten ayrılmam icin nedenlerim var artık. hayırlısı olsun bakalım neler olcak bi patlak bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 günlük opamp ne abi? kesin çıkıcakmış bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bekle beni IKEA, geliyorum kaybolmaya yine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yarın son finalime giricem günlük, bugün efendi gibi dersimi çalışmam gerek ama hiç çalışasım yok. hava da sıcak. biraz daha uyuyayım o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 finaller geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KUSUCAM ŞİMDİ EAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 finaller bitti. bavul topluom şimdi yarın gitcem gider gitmezde pedalımı alcam, tüm yaz eve kapanıp gitar calcam böyle malmştin gibi olcam vidviduviduvidvudda yapcam gitarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şu sınavlar falan bitsin en kralından bi modem almam lazım ama öyle amatör işi Zyxel ve çakmalar çakması Dlink gibi bişi değil bayağı modem olması lazım.. evde bilgisayarda bağlı iken aptal, balkonda laptop görmez.. kaldırırım kurarım salonun ortasına! bu sefer içerdeki bilgisayar görmez.. elimde bi tane usb wi-fi adapter vardı onu bağladım. yukarıya koydum. Cık %25 falan görüyor! arkasına aluminyum çanak yaptım 2dakikada. 18cm'ye 28cm falan boyutlarında.. şimdi %75 çekiyor ama her yer her yerde.. kablolar, bilmem ne.. aluminyum folyo!? teknoloji çok kötü.. oh bok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 elin ecnebisine bilet al dersen,6.55 diye bilet alır sana.ohh 5 sa havalimanında takılmak diye hobi edineyim artık bafff./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 okul+askerlik+hatun+anne+kardeş+bulaşık+kedi+temizlik+çamaşır falan derken patlama noktasında banyonun camını indirmem akabinde sol bileğin şah damarının üzerini çizmem. havluya sarıp hastaneye koşmam.pansuman yapılması. dikiş atıcaz dediklerinde kaçmam. bileemden kanlar aka aka temizlik yapmaya çalışıyorum hala bide ASDKJFISJJSFHIDFIOJHIODFJSDPOFKGODIFHJAS memelerimi kesip cızırdatmayı düşünüyorum çünkü giant man nipolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bugun hersey ters gidiyor ya olacak gibi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bende onu diyorum bir aydır kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bilişim suçları daire başkanlığına gidip ifade vermem gerekti. yalnız emniyet ne ortam kurmuş hee. şifreli kapılar, temiz mekan, camlar bilgisayarlar falan. holivud filmi gibiydi valla. harika bi ortam. çalışılası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi kim nasıl işler anlamayan insanların öküzlüğü göz kamaştırıcı olabiliyor. mesela kimisi gitsin diye azıcık gaz verilsin ister. kimisi sertlikten anlar.. tek tür yaklaşımla herkese yüklenmek öküzlere has bi durum. ben hiç ve hiçbir şekilde terslikten anlamam mesela.. ters gidersen ben de ters giderim. olmaz. veeee.. oookay ters gidiliyor ve ben yemeğe kaçıyorum çalışmak yerine.. böle pis bir huyum var. evet.. darn son anda süper toparladı! çalışmaya devams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 günlük erken uyandım güneş ve gökhanlan onların okuluna gittim onlar sınava girdiler ben kantinde kitap okudum sonra kitap okurken uyuyakalmışım böyle ağzım açık, iğrenç allahtan yüzüm duvara dönüktü sonra böyle irkilip uyanırsın ya öyle uyandım, kantin kalabalıktı çok utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Günlük 5 gündür cennettyim balık tutmaktan tut denizde dalışa kadar allam yok bole bi cennet ya.Ama tabi ters giden bişiler olcak illa dimi huzuru bozucak =) 3 dersten kalmısım nasıl geçicem belli değil ama bütlere bakıcaz artık umarım geçerim diyorum. Ben ogleden sonra kalkan insan sabah sabah dinç kalkıyorum bokunu yiyim ya köy hayatının şehir şimdi cehennem gibi geliyor =P evet evet erken yaslandı ruhum ama boyle olucaksa problem yok. Yarın bağ bahçe ile ugrasıcaz eheh toprak ile sevişcez yani bakalım.Neyse optum yanaklarından bol bol bi kaç gün sonra yine gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 midem rahatsız, yarın hastaneye gidicem. bi de ben ölüyorum galiba ya. eriyo vücudum bariz. ÖLCEĞİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 @pogodi, kedilere baktın mıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pogodi said: sonra kitap okurken uyuyakalmışım böyle ağzım açık, iğrenç ama ben seni gördüm uyurken, gerçi ağzının açık olduğu gözükmüyodu karizmatik uyumuştun merak etme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar