vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 birincisi sari 0necigim. yaptirirsam bu renk yaptiririm; http://thedimpledspider.files.wordpress.com/2010/03/perfume-hair-color.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kızıl demedim ki zaten, renkli gözlere güzel giden saç renklerinden 3 resim koydum. yazıyomu orda kızıl diye? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aquila said: vaniLLe said: beyaz ten, yesil göz bana bir titreme geldi (tu) Bir de son koydugun resimdeki sac rengi iyi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu renk yap http://www.youtube.com/watch?v=bbB2hiqn3sA&feature=relmfu bu kıyafetleri de al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Günlük ışık yok ışık yok derken karanlıkta görmeyi öğrendim. Belki de bana verilmiş lütuf da budur. Meğerse acizlik ışık beklemekteymiş. Kendi ışığımı karanlıkta bulacakmışım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 "Geçiyordum üzüldüm." Lafı geldi aklıma, kim söylemişti acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 istediğin herşeye sahip olabilmek çok sıkıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bugün tanımadığım bi numara kandil mesajı attı ama onun kutladığı kandil değilmiş bugünkü. acaba yanlış oldu salak diye cevap atsam nasıl olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 uyyamoyorom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Icin mi daraliyor?.. O biliyor.. Ya Fettah! de.. Huzursuz mu oluyorsun?.. O görüyor.. Ya Selam! De.. Gönlün mu kirik?.. O'na dayan.. Ya Cebbar! De.. Günahlarin mi var?.. O'na yönel.. Ya Tevvab,Ya Gaffar,Ya Afüv! De.. Kimse seni anlamiyor degil mi?.. O seni bekliyor.. Ya Semi',Ya Mucib! De.. Ve seni Biricik yaratan Rabbine.. Ya Vedud Seni Seviyorum.. De...Cumaniz Mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ^_^ Abim şirketi üstüme yıktı.. Gelecek planlarım falan hepten değişti şimdi. Tatil planlarım suya düştü gibi.. Neyse çocuklarımı rahat ettiririm belki dicem ama *forever alone* olduğum için çocuğumda olmayacak lan. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yöneticiyi dövdüm geldim hala sinirden elim ayağım titriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 öm dolu. evde yhokum. bi ara halledicem. take care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vaniLLe said: birincisi sari 0necigim. yaptirirsam bu renk yaptiririm; http://thedimpledspider.files.wordpress.com/2010/03/perfume-hair-color.jpg Ben de buna yakın bi renk yaptırıcaktım sonra yaşımı 26-27 yapar falan diye vazgeçtim sdfsfs. Yaptır bence, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 wastyrx said: ^_^ Abim şirketi üstüme yıktı.. Gelecek planlarım falan hepten değişti şimdi. Tatil planlarım suya düştü gibi.. Neyse çocuklarımı rahat ettiririm belki dicem ama *forever alone* olduğum için çocuğumda olmayacak lan. >.< :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 napae said: vaniLLe said: birincisi sari 0necigim. yaptirirsam bu renk yaptiririm; http://thedimpledspider.files.wordpress.com/2010/03/perfume-hair-color.jpg Ben de buna yakın bi renk yaptırıcaktım sonra yaşımı 26-27 yapar falan diye vazgeçtim sdfsfs. Yaptır bence, yakışır. 26-27 mi? Kaç yaşındasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vay bebe. sdfdfsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi sac renginin yasla alakasi yok bence. suratta bitiyo olay. al iste resimdeki kizi da 26 27 göstermemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Günlük, duyarlı moderatörler her daim candır,canandır. Saygım sonsuzdur onlara. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vaniLLe said: abi sac renginin yasla alakasi yok bence. suratta bitiyo olay. al iste resimdeki kizi da 26 27 göstermemis. Bazı saç renkleri insanı olduğundan daha büyük gösteriyo gayet. Kız aşırı bebek suratlı ondan büyük durmuyo öyle. Ben bebek suratlı değilim. Sen de bebek suratlısın sana da gider ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bu arada kız o fotoğrafta 16 yaşındaymış. Ben bakınca rahat 23-24 var diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 saçla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fede said: :( Şşş gel beraber çalışalım agfashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhggggggggggggggggggggggggggggggggfffffffffffffffffffffffffffddddddddddddddddddddddddddddddsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sıkıldım yaron pşdon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar