napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dynun said: kanın tadını hiç sevmiyorum. LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yeni bir gün. yeni daily questler. $_$ bi de bi ara kalan son finalime çalışmam lazım ama, bakalım ne zaman gece 10 saat uyumuşum ayrıca, höst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Cuma ertesi Havuz partisi başka ne isteyebilirim ki günlükcüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 cokiyi said: Bugun Orcun´dan ayriliyorum. Yarindan itibaren yeni sevgilim Osman olcak gunluk, cok heyecanli. Bu kim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dynun said: kanın tadını hiç sevmiyorum.peki kan kokusunu özler misin bilir misin kan tatlıdır sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 günlük kimliğimi kaybettim lan ayrıca bu pazar sevgilimle buluşamicam ertesi pazara kaldı.. staj olayı hemen bitse süfer olcak midas işi olsa daha bi süper 10 numara olcak.. para kazanmak istiyorum lan artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bu iş çok eğlencesiz bir hal almaya başladı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Kilo vermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan ben baya baya gülşen dinlemekten hoşlanıyorum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sorma lan. Ben de Sıla dinliyom paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bütün gün çılgınlar gibi fm oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Allah kimseyi anne babasına bile muhtaç etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 günlük ne diyim bilemedim ki dünyanın en mutlu insanıyım şu an ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gunluk hatırlat pogodiyi döveyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahahhahah iğrenç bi aileyiz özür dilerim (a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 BAŞIM AĞRIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 günlük çok sıcak çıldırcam eridim bittim of bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Tüketici elektroniği piyasasını yönlendiren iki deha yanyana: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/Steve_Jobs_and_Bill_Gates_%28522695099%29.jpg/800px-Steve_Jobs_and_Bill_Gates_%28522695099%29.jpg bi muhabbet etmek isterdim adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 of çok mutsuzum. ve temmuza kadar da mutsuz olucam. sadece 13 haziranda mutlu olucam gerisi mutsuzluk ve sefillik. aylık olarak paylaştım.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 "roket adam" said: Tüketici elektroniği piyasasını yönlendiren iki deha yanyana: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/Steve_Jobs_and_Bill_Gates_%28522695099%29.jpg/800px-Steve_Jobs_and_Bill_Gates_%28522695099%29.jpg bi muhabbet etmek isterdim adamlarla. abi steve'in kotu ne öyle leke jeansmidir nedir yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yiyorsa şimdi koy "alın şu fakiri" resimlerini dskfjhsd Ayrıca adamlar bariz spastik gibi çıkmış. He gerçi Bill zaten öyle de, Steve biraz daha düzgün bi herifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahahahahah fail oldum lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 uykusuzluk başıma vurdu galiba,yoksa penceremin önunde kiralık ev arayan ispanyollar gercek mi O_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 jajajaja diye gülüyolarsa gerçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bi de poRkeağ porkeağ diyolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar