Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Koyup durma olm sende kilitleniyorum senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Yarınki hocayla samimiyim bayaa bi yalakalık edip nerelere çalışmam gerektiğnii sorucam yüssüz gibi sdf Alttan alıyorum dersi dicem ve bu bir sonraki senem için büyük bi engel oluşturucak dicem.Ayrıca bi kaç yalan uydurup acındırıp öğrenicem. Vizede yaptım işe yaradı söyledi, şu tabloya çalış vs vs diye. Şimdi de işe yarayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi sor tabiki neden sormayasın. ben hocam f vermezsiniz diye dersine gitmediğim hocaya da gidiyorum. denicen bu hayatta şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bazı konular burada tartışılmayınca ne çok seviniyorum var ya.. sabah 6:30 kalkmam lazım no way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yarin da insan olmazsam cok sakat olcak. cok. maaaabede bile gelmicekler! bize her gün geliyollar abiii 11 nisani gectim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aha combo yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 muhabbet kralına bağlanıyodum program kapandı yeter ya cidden yeter of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sabah 10'da uyandim toplam 1 saat odev yapmis bir sekilde gunu noktaliyorum allah belami versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 arrivederci pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 e abi süpriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yakında ağzımdan ciğerlerim çıkıcak heralde öksürmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Günaydın günlük, Pazar günü gececi olmayı seviyorum. Hem Pazartesi herkes işe giderken yatıyorum, hem de Pazar gününde geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Günlük heyecanım sabahın köründe kalkmamdan da belli oluyodur diye düşünüyorum. bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hayatimin en buyuk kazigini yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 afiyet olsun, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kazik gecer de ders kalicak. okulu bitirme arifesinde cok fantastik oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 HERKESE BOL ŞANS FINALLERINDE =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hayırlısı ya, benim de var 3-4 gün sonra sınav, durumum aynı. Kalırsa bırakmak bile isteyebilirim okulu, uzama ihtimali var vs. Mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 günlük. WOLOLOLOOO WOOOLOLOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Günlük finallere başlıyoruz bugün 3'te. Aşırı bi özgüven var, ders bile çalışmadım adam gibi bu hafta. Ne bok yicez görücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lan gömleğin kolunu yukarı çekicem derken kolumu cimcikledim ıııhhhhhh acıyooore sdfsdfgadasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bana saglam bi dayak lazim ya aksam 8'de bitiyor deadline, boyle birazdan sinava gidicem sinavdan gelip odev yapicam sonra odevi alip okula gidip upload edicem zaten baska bi odev de buguneydi o patladi mesela, yarina yetistiririm belki ama gittikce dusuyor puan sinavda zaten patliyorum cok feci, insan bari slaytlara bakar bi goz gezdirir, gerci bi ise yaramazdi bu saatten sonra ama icim rahatlardi en azindan hfsd ha bunlardan sonra bi de haftaya pazartesiye kadar kisa film cekmem lazim, KAMOOOON. resmen kendimi dovmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar