Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lan eve geldim, 2 saattir raki + muzeyyen senar ve zeki muren yapiyorum. 23 ysainda orta yas bunalimina girdim baska hicbi aciklamasi yok olayin. hayat cidden baya bos ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kahirdan olucem lan galiba, tum gece disarda icip uzerine tek basima 35lik raki bitirdim, devam da edicem sanirim ya kahirdan ya alkol komasindan oldurucek beni muzeyyen senarla zeki muren SENI GORMEK IMKANSIIIZ, IMKANSIIIZ IMKAAAANSIIIIZ RUYAAAALAAAARIM OLMASAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dedi mikrozoftta çalışan adam lan sen kahırdan ölüyorsan applev0dka git vur olm kendini hemen. bizim gibi sefillere bakıp mutluluk hissetmelisin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 toprak çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Penthesilea said: lan eve geldim, 2 saattir raki + muzeyyen senar ve zeki muren yapiyorum. 23 ysainda orta yas bunalimina girdim baska hicbi aciklamasi yok olayin. hayat cidden baya bos ya 23 yaşında mısın sen olaya iyi yanından bak ben 25 yaşındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: NEY? AAAAAAAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Biri acıma son versin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa.. mutlulukta ve üzüntude hastalıkda ve saglıkda... benimle intihar edermisn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Şu koko denen şey acayip güzel bişey ya. Bi sürü yedim. Midem bulanmaya başladı ama tadı o kadar güzel ki durduramıyorum kendimi sdfg. ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şunu görünce alsancaktaki taş fırın geldi aklıma. ne yerdik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o dediğin koko değil, beze. koko dandik ve paketlenmiş hali, beze pastanelerde yapılan efsane olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 olm onnnar zengin işi. beze meze.. ne bezi allah aşkına. el bezi mi bu! zengin dediğin koko der. beze biz fakirler içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Holy said: o dediğin koko değil, beze. koko dandik ve paketlenmiş hali, beze pastanelerde yapılan efsane olay. Koko bu. Hindistancevizli kurabiye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 beze ne ya... derinin altindaki yag bezeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 biri zengin mi dedi ?? geldim hemen şaka lan fakir bi ögrenciym iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sana beze o zaman. koko yok! hindistan cevizi falan da yok içinde! şanslıysan yurdum cevizinin kabuğu çıkar belki. dişine dikkat et pis fakir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 75k euro nakit taşıyan biri olarak diyorum ki onun adı bezedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sen para kazanan ama gönlü halkla barışık, halktan birisisin o zaman! halkın içinden gelen bu arkadaşımızı alkışlayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fakir dedi banlayim.. gönlum zengin benm yaaa.. sen ban ters gidiosun bugn ama torunum'un dunyasnda yasamak icin ayaklarma kapancaksin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 torunun gelince ben çoktaaaaaaaan gitmiş olurum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Beze bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 zengin bu.. altın saat de takmış.. çok kaba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 koko o. beze bu http://img.blogcu.com/uploads/yersofrasi_beze.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 içi bos diyoruz biz ona :D ici bos oluyor ve sadece bosa yiyosun cunku :p @dasaaa belli olmaz seri uretime gectm belki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Uğraşmayın benimle. Döverim hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar