SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 napae said: Ay şimdi onu yazdım kız dasaaa. napae said: onu yazdım kız dasaaa. napae said: kız dasaaa. napae said: kız dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 napae said: Ay şimdi onu yazdım kız dasaaa. lezbiyen seks nefes açabilir yani.. soluk soluğa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 daha tezi yazmaya başlamadım ve 1 hafta kalmış =( ve hala çok üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Rüyamda deprem oluyordu öyle bakıyordum binaya, bi sağa bi sola sallanıyor beele ben dışardayım. Pazarlık yapıyorum 'Allaam onlara bişi olmasın söz böyle yapacam, hatta böyle de yapacam söz..' Açıkta kalmış bi yerlerim dicem ama kefen gibi sarınmışım yorgana yani açıkta bi yerim de yoktu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Procrastination'in dibine vurdugum su günlerde, kendisini astigimi görebilmek beni cok mutlu etti. ama daha fazlasi lazim, daha fazlasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ^_^ Sevmek çok tatsız bişi günlük. Sen sen ol sevme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vololoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 az once disarda kadinli kavga vardi onu dinledik sonra aklima daha 2 hafta once sabahin 6sinda dinledigim baska bi kavga geldi, o da boyle kadinli kavgaydi ama yabanciydi kavga edenler bi de zenciydi sanirim hepsi, zenci girtlagi vardi hepsinde bak simdi bunu anlatirken de aklima ne geldi bi gun taksimden iniyorum asagi siraselvilerden, boyle bi tane zenci bi apartmanin altinda durmus yukardaki pencerelerin birinden sarkan bi adamla konusuyo nolur beni iceri al askim gibi biseyler diyodu adimlarimi hizlandirdim tabi cunku adam zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi nerde yaşıyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mehehe tophanede yurtta kaliyorum tophane dediysem karakoy vapur iskelesine 5 dk uzakliktayim ama zenci girtlakli kavgayi dinlerken arkadasimin evinde mecidiyekoydeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet, 5 araçlık zincirleme kazada sağ çıkabildim. cana gelen mala gelsin ne yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 geçmiş olsun da bu ne lan! dün kaza, bugün kaza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi 2 gram yağmur yağdı, durur vaziyetteyken önce bi araç döne döne benle durdu. indim 2 araç benim araca girdi az sağa çekeyim derken 2 araç daha girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gecmis olsun... hoca hala bazi notlarimi girmemis ve yarin gidiyor okuldan? ne zaman gircek acaba, veya girmeyi unutup tak diye birakcak mi beni... zaten mezun olamiyacam bi aksilik cikcak diye kurup duruyorum kafamda salak gibi bi de bu cikti basima, carpinti yapiyor bu kadar stress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 allahım!!! yanlışla j-rock j-pop gibi bişi dinledim 30sn falan!!! 2-3gün kulakları temizlemek gerekicek şimdi!lanet olsunlanet olsunlanet olsunlanet olsunlanet olsunlanet olsunlanet olsunlanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bugün çok sıkıldım len günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 daha yatıp bi ara uyanmam lazım. niye, ne diye uyuyorsam? bana natasha khan'ı niye almıyorsunuz diyorum, bizde niye yok diyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 evime gidip nefes almadan wow oynamak istiyorum sonra diğer oyunlara da sarkmak istiyorum ama en çok wow oynamak istiyorum resmen 2 hafta filan kaldı, sonra behlül kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 günlük dün geceden beri non stop gülümsüyorum. boku yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Rüyamda bi tane pug bi tane de basset hound cinsi yavru köpeklerim vardı. Her yere sıçtılar ama. O kadar fazla sıçmaya başladılar ki sonra sinirimden uyandım sdfjksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu arada yarın bütün gün bununla oynicaam oyyşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 durduk yerde yoğurtlu pilav çekti canım aaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 olsa bende yerim simdi valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar